clotrimazol

clotrimazol | Autor: simma

Link direct la acest mesaj

zzzalut, fetele!
sunt noua, noua, si ma bucur sa pot si coumnica cu voi, nu numai sa va citesc.
acu', daca tot v-am gasit, poate ma ajutati si pe mine

sunt la prima incercare de a deveni mami (in sensul ca e prima luna in care am actionat corespunzator si oportun).

- ultimul ciclu: 24 feb
- ovulatia: 9 mar
- durata: 27 zile
deci, ar fi trebuit sa vina marti, 22 mar; mie nu-mi intarzie de obicei
- sanii m-au durut 2 zile (21-22 mar) si sunt pur si simplu impaienjeniti; adica, de la 1/2 spre sfarc au aparut multe vinisoare rosii si albastrui despre care nici nu banuiam ca sunt. au fost vizibile pana acum 2 zile in orice moment al zilei si mai pronuntat dupa baie, iar de atunci incoace - numai dupa baie.
- simt o mica tensiune , mici intepaturi in burtica (le vizualizez undeva la nivelul colului)

DAR:

- din 12 mar timp de 7 zile am fost sub tratament cu clotrimazol ovule (1 pe zi)
- am racit in 14 mar si pana pe 18 inclusiv m-am tratat cat mai "atent" cu medic pe baza de paracetamol (am auzit ca in primul trimestru nu e periculos)

sa fie de bine? sau doar o intarziere "ciudata"
am zis ca maine imi fac un test de sarcina, sa vedem.

dar in cazul in care o fi (doamne ajuta) medicam luate si clotrimazolul or creea probleme?

hai, faceti-va timp si pt un boboc si raspundeti-mi!
pana atunci va pup pe toate
simma

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

simma, bine ai venit pe ! Bafta, sa fie cu okisori!

Eu sint in saptamina 17 de sarcina, si iau Clotrimazol ovule (combinatie cu ampicilina) pentru a trata nemernica de listeria. Deci, pot sa-ti spun ca cel putin in trimestrul 2 e OK cu ovulele alea. Mai multe nu stiu.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

simma, paracetamolul sigur nu face rau, iar clotrimazolul cred (eu) ca nu, dar mai intreaba si ca sa stai linistita. si eu am remarcat la mine "vinisoare" EXACT cum povestesti tu in primele zile de sarcina, asa ca...bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simma spune:

multumesc multe, fetele.
ioana, mersi si sarcina cat mai usoara!
amely: imi dai sperante; chiar asa impunsaturi in burtik ai avut si tu? sa inteleg ca e cu ochi la tine? in cat?

bafta multa si senx pt rasp prompt.

simma
maine, daca iese testu' cum trebuie, o pun de-un bairam (cu samp pt copii!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

da simma, am avut si impunsaturi, dar care semanau mai mult cu durerile de ciclu...din pacate sarcina s-a oprit in evolutie pe la 7 saptamani, dar asta din alte motive (necunoscute, probabil au fost ceva probleme genetice cu embrionasul respectiv).
au trecut 2 luni si astept cu nerabdare sa ma reapuc de aceasta frumoasa misiune de a deveni mamica...ceea ce iti doresc si tie din tot sufletul...dupa semne poate chiar luna asta!? ne chemi la bairam??
pupici si bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simma spune:

imi pare rau, amely; nu am stiut; capul sus, insa, o sa fie!

Mergi la inceput