FIV (32)
Raspunsuri - Pagina 9
denisa73 spune:
Mult succes Vio! Trebuie sa fie bine,mai ales ca stai cumintica in pat.
Monica, ce sa iti spun ca baietelul meu miercuri(cand am fost la doctor) cantarea 1,600g si 38cm.Ce-ti face printesa?
Monica-Elena spune:
Denisa la ecografia morfologica de 22 sapt am vazut ca printesa este de fapt un print. Se pare ca dr care mi-a facut prima eco morfologica la 13 sapt s-a inselat. Dar nu-i bai ca mami si tati il asteapta cu mult drag pe micul print. Asa ca suntem fericitii posesori ai unui broscut cum imi place mie si lui Luli sa ii zic. Noi maine mergem la control. Sa ai grija de tine si de mica minune sa creasca mare Denisa.
Vioi74 cumintica la pat sa stai.
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Ariela spune:
TELI, unde esti?
UNDE AI DISPARUT ?
HAI CA TREBUIE SA DESCHIDEM SAMPANIA .
NU NE MAI FIERBE ATAT.
TE PUP
ARIELA
Otiliav spune:
MickeyD felicitari. Stai in Pantelimon? Ai grija de puiuti!
Va urmaresc de mult timp si ma bucur o data cu voi de fiecare reusita. Multa sanatate tuturor in continuare si numai vesti bune!
Otilia si Ana Maria
http://photos.yahoo.com/otiliavermeulen
MickeyD spune:
Otilia
Multumesc pentru felicitari. Eu am stat in Pantelimon acum stau acolo doar parintii mei. Dar acolo am crescut ... cu baietii de cartier
.
Teli asteptam sa ne spui cum te simti. Nu uita suntem aici si pentru bune si pentru rele. Ne gandim la tine si speram ca totul e ok.
denisa73 spune:
Nu conteaza pana la urma,sanatos sa fie,Monica!Sau marit nr. de baieti fivuleti.
De Mara mai stie cineva ceva? Sper ca ea si baietelul ei sunt bine.
Hai, Teli cu vestea mare!
Kariris spune:
Teli, da-ne un semn sa stim de tine! Noi iti tinem pumnii in continuare! Cand faci testul?
Moni maine la ce ora?
VIOI74 spune:
Probabil ca Teli o sa faca joi testul, la 14 zile; cred ca sta acasa cumintica, si cum n-are net, probabil de asta nu ne-a scris.
Teli iti tinem pumnii (si-i tin si pt mine). Sa ne auzim cu bine.
Delia21 spune:
MikeyD,vezi cum faci scumpa cum faci,te rog eu mult de tot sa -mi faci rost de informatiile alea ca....imi iau campii altfel,zau.Fusei azi la doctor,si toate bune,dar...o caruta de bani.Doar medicatia e $3000-4000,adeca,pupav-as ochii,cam atata face in Romania tot Fivu.Si e doar o incercare,ca de ar fi 2-3 sau 7 nu mas plange de loc.Medicatia plus procedura ajung cam la 15000,plus ca inainte trebuie sa fac o operatie pe uter,adeca sa scoata septu,chiar a mai avut careva asa ceva?Uffff,poate o fi bine,dar parca nu prea imi vine sa dau o caruta de bani si...doamne fereste,sa nici nu se prinda.Ca daca as stii ca da domne iese bebe,asta e,copil scump mai are mama,dar nu mi-ar parea rau.Acu,ce sa zic,cred ca o sa fie si un lup mancat de oaie,caci e prima incercare si astia-s foarte buni ,cel mai tare medic si spital...si uite cum se duc economiile mele pe vreo 2 ani.Sa dea domnu sa fie cu folos.
MickeyD spune:
Delia
Stiu ca este extraordinar de scump acolo. De aia m-am intors eu in Romania pentru ca acolo nici macar asigurarea nu-mi acoperea parte din procedura. Astept in continuare un mesaj de la prietena mea. Sper sa stie ceva concret. Nu stiu cand o sa imi scrie (doar e in Insulele Caraibe) dar iti raspund imediat ce aflu ceva.
Pupici