FIV (32)
Raspunsuri - Pagina 10
Kariris spune:
Vioi74 si Teli,
va tinem pumnii si va asteptam cu vesti bune!
Sa aveti parte de un test pozitiv!!!
Mickey ai grija de tine!
Laura_72819 spune:
beta HCG ziua 29= 230 mUI
interpretare
<5 negativ
5-25 neconcludent
>25 pozitiv
sper ca v-am dat o veste buna si un licar de speranta pt cale care se pregatesc de FIV
si mai sper ca toate vor decurge bine de acum inainte
va mai tin la curent
Delia21 spune:
MikeyD,nici o graba fiindca plec de Paste in tara si stau vreo 3 saptamani,iar medicatia ar trebui sa o incep la sfarsitul lunii mai.Oricum cand faci rost de informatii te rog mult de tot sa nu ma uiti.Mersi mult.
Am fost azi la clinica si ne-a facut o lectie de vreo 3 ore despre medicamentele folosite...si injectabile.Mi-e asa o mila de curuletu meu.....de-mi vine sa plang de pe acum.Of ,de ce doar unii si unele au norocul sa faca bebe distrandu-se si simtindu-se bine si noi...

Monica-Elena spune:
Felicitari Laura si ai grija de tine si de bebe.
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Pia spune:
Felicitari Laura, sarcina usoara si bebei sanatoisi, ai grija de tine.
De Teli stiu doar ca trebuie sa faca maine analiza si ca ieri era ok, CM nu si-a facut prezenta, sper si ii doresc ca 9 luni sa nici nu apara.
Anemona nu stiu nimic de Karula.
Pupici si multa bafta
smita spune:
Felicitari Laura72819! Sarcina usoara! POate sunt doi sau doua fivulete.Vrei sa ne dai ceva detalii? (cat timp ai stat in pat dupa ET, cum este comparativ cu Romania...),ne-ar prinde foarte bine mai ales celor care urmeaza sa faca marea incercare.Multumum anticipat!
Sa auzim de bebe!
MickeyD spune:
Felicitari Laura
Am impresia ca e un an bun asa ca fetelor ... La atac ![]()
Asteptam vestea cea buna si de la Teli
Eu astazi am fost la ecografie si am vazut acel punct pe ecran care o sa fie bebelusul nostru mult dorit. Cred ca seamana cu mine ![]()
Pupici la toata lumea
2 saptamani

Laura felicitari, sarcina usoara si bb sanatos(i)!
Nicole 18 saptamani