FIV (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOI74 spune:

Laura, felicitari!!!

MickeyD, cred ca ai trait azi cel mai frumos sentiment cand ai vazut bubulina aia mica.

Teli, abia astept maine sa ne dai vestea cea buna.

Eu sunt la aproape o sapt. de la ET.Incerc sa stau cat mai mult in pat, dar ma mai mut din dormitor in sufragerie dimineata; apoi trec in birou, unde am laptopul asezat pe pat, si seara iar in dormitor. Au inceput sa ma doara sanii. In rest ma rog si sper ca deja s-a prins ceva acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Felicitari Laura, sarcina usoara si bebe sanatos

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor, daca poate cineva, sa-mi raspunda la cateva intrebari:
- in momentul de fata cu ce se face stimulare pentru fiv la giulesti?
- au inceput fertilizarile la medsana?
- a aparut cumva legea reproducerii umane asistate?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

Va multumesc tuturor pt gandurile bune.

Smita, La Szeged clinica privata, deosebit de curata, toate chestiile de unica folosinta, doctorii si asistentele foarte amabili si atenti.

Am facut tratament cu Menogon (in total 25 fiole) si Decapeptil(echivalent Diphereline 0.1 mg), recoltat 9 ovule, fecundat7, embriotransfer 2, la congelator 5.

Dupa punctie am stat vreo 3 ore, dupa embriotransfer 2 ore si pe urma am plecat acasa(Tm) 110 km. Analizele intra in pretul FIV, tratamentul l-am cumparat separat tot din Szeged,pentru toate procedurile din clinica am primit chitante pe care se specifica clar ce si cat costa.

Pentru cine e din zona de vest e preferabil Szeged-ul pt ca are posibilitate de ICSI+congelare.In Timisoara la clinica Bega se face FIV simplu fara ICSI, fara congelare iar la clinica privata Munteanu se face ICSI dar nu si congelare.

costul FIV=350.000 forinti in care intra:consultatii, analize, monitorizare eco, punctie, embriotransfer,(1 euro=240 forinti)

ICSI=110.000 foriinti
congelare= 17.000 forinti

In total 1987 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Laura doar 25 de fiole de Menogon ai folosit la stimulare? Euam facut in 14 zile de stimulare 65 de fiole.

Lachi legea nu a aparut, dar se pare ca din mai se vor incepe FIV-urile si la Medsana cu sau fara lege aparuta.

Monica si bocanila din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MickeyD spune:

Lachione
eu stimularea la Giulesti am facut-o cu Diphereline (22 fiole, 1/zi) si Menogon (18 fiole, 2/zi). Apoi chiar inainte de punctie Pregnyl.

2 saptamana

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pentru raspuns. O zi buna tuturor si tinem pumnii pentru Teli care face testul azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Buna dimineata , fetelor!
Va multumesc ca v-ati gandit la mine in tot acest timp , dar eu am o veste proasta.Aseara mi-a venit CM si am fost atat de distrusa incat azi nu am avut taria sa merg sa fac analiza.Nu as fi suportat telefonul prin care se anunta rezultat zero.Asta e viata , n-am vazut-o pana acum asfel pt ca eu nu prea am cunoscut esecul, totdeauna am reusit din prima .Dar e clar ca in situatia asta nu depinde de ce vreau eu ci depinde de soarta si de cum suntem alcatuite fiecare din noi.Nu pot spune in acest moment ca voi mai incerca, cine a avut esecuri stie ce vreau sa zic , e tare greu sa o iei de la capat si am ineput sa cred ca sunt prea batrana , am 37 de ani.Nu stiu ce o sa fac , in cest moment oricum suntem deprimati cumplit si eu si sotul meu(de el imi pare mai rau decat de mine, era atat de opimist!)sper sa pot sa-mi revin repede sa-mi reiau viata si daca o sa prind curaj voi mai incerca .
Va pup si va doresc toate cele bune,
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MickeyD spune:

Teli
Stiu ca e greu dar poate ca totusi ar fi bine sa faci testul. Mie mi-au spus ca poate sa-ti vina cm chiar daca ai ramas insarcinata, si au fost fete carora li s-a intamplat asa si au avut bebe.
MickeyD

Mergi la inceput

Teli, cred ca e ingrozitor! Dar totusi eu cred ca ar trebui sa faci azi analiza pentru ca au mai fost cazuri in care era totusi sarcina si li s-a dat tratament pentru sustinere; trebuie sa ai confirmarea medicului ca nu e sarcina. Daca e o hemoragie si totusi s-a prins ceva? Mergi si fa testul! Orice ar fi sa iti dea Dumnezeu putere!

Mergi la inceput