FIV (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Teli, nu esti batrana deloc!
Eu am aproape 36 de ani si in iulie voi face prima incercare! Si am de gand sa obtin pana la urma o sarcina chiar daca voi incerca de cateva ori. Doctorita mea a spus ca pana la minim 40 de ani nu se poate vorbi despre o femeie ca ar fi batrana ca sa procreeze cu propriile-i resurse ovariene. Bineinteles ca exista si exceptii. Sunt femei care intra la menopauza la 30 de ani. O femeie poate foarte bine face copii si la 45 de ani asa ca te rog eu nu mai gandi pesimist si nu mai spune ca esti batrana! Si fugi si fa testul pentru ca daca e sarcina trebuie actionat rapid cu tratament pentru sustinere. Nu ai fi prima careia "i-a venit ciclul" dar de fapt era o hemoragie si de fapt era insarcinata!
Multa sanatate si noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Teli si eu cred ca trebuie sa faci testul, nu se stie nici o data au mai fost cazuri FIV in care a aparut CM si totusi sa fie sarcina. Noi suntem alaturi de tine si stim ce greu iti este, hai curaj!

Laura felictari si multa bafta de acum incolo sa ai un bebic sanatos si norocos peste 9 luni.

Mickey iti doresc ca punctuletul tau sa se faca mare si sa te bucure toata viata!

Lachi eu am inteles ca la Medsana se astepta reconfirmarea autorizatiei pt. FIV (in urma scandalului cu GlobalArt se fac reautorizari) si ca s-ar relua FIV-urile. Sa speram ca asa este dar ma gandesc ce aglomeratie o sa fie la primele loturi de anul acesta...
Ai mai aflat ceva de menogon? Eu am folosit 45 de fiole, mai am 5; daca o sa mai ai nevoie ti le pot da...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Va multumesc pt incurajari dar ieri am facut si un test Barza si a iesit negativ asa ca ce sa mai sper?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Otilia imi pare nespus de rau, stiu prin ce treci, dar fruntea sus , nu esti batrana deloc la 37 de ani atunci eu ce sa mai zic ca-n 2 luni fac 40 si ma gandesc ca in toamna poate mai incerc sa-mi implinesc visul.
TE ROG MULT fa testul ala ca niciodata nu se stie, uite la Denisa sangera si totusi un embrion a rezistat, asa ca te rog fa testul acolo la Pitesti nu-i nevoie sa vi la bucuresti.
Te pupic si-ti sunt alaturi, te inteleg asa de bine prin ceea ce treci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Teli trebuie sa faci testul la sange, testul barza nu e concludent decat la 10 zile de intarziere.Se poate sa ai sangerare din mai multe cauze si totusi sa fie bb.Daca e bb si stai fara tratament de sustinere risti sa-l pierzi si pe acela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOI74 spune:

Teli, te rog du-te si fa testul, e singurul care poate sa-ti spuna adevarul.

Asa cum spuneau si fetele, poti sangera si in acelasi timp un embrionas sa fie prins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Otilia, sper ca nu esti suparata pe mine.Ti-am scris pe e-mail de o gramada de ori saptamana asta si nu mi-ai raspuns.

Trebuie sa faci de urgenta testul de sange.Trebuie sa lupti pana la capat. Si chiar daca se dovedeste pana la urma ca nu e bebe, dr. DRACEA o sa aiba o solutie si pentru tine. Nu se poate altfel. E un dr.minunat care o sa gasesasca pana la urma solutia salvatoare.Eu cred in dansa.Si de obicei nu prea ma insel in aprecieri.

Undeva acolo sus e un bebe si pentru tine, un bebe al tau care inca nu s-a hotarat sa vina. Dar tu trebuie sa - l astepti in continuare.

Roaga - te si o sa vina.Hai , capul sus si de la capat .

Te pup si astept sa inveti sa zambesti din nou.

DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ariela, eu stiu ca tu esti bine intentionata, dar sa stii ca e deranjant sa scrii cu caracterele astea imense,prima data am zis ca e o exceptie dar vad ca e un obicei...acum mi-au stat ochii in loc cand am vazut ditamai scrisul, am crezut ca s-a intamplat ceva...cand colo...un mesaj normal! Citeste regulamentul care nu-i facut degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

LACHIONE, nu stiu cu ce te - a deranjat pe tine mesajul meu.
Nu ti - era adresat tie si nu stiu de ce ma urmaresti ce fac, pentru ca nu te - a afectat cu nimic.

TELI este intr - un moment foarte greu , este intr - un moment de impas cand cerul s-a prabusit pe ea, cand nu stie incotro sa o apuce, si daca nu esti langa ea atunci cand ii este greu, atunci degeaba ii mai esti alaturi cand ii e bine.
Pentru ca la mese intinse si la pahare dulci multi iti sunt alaturi.Asa ca acum este o situatie de exceptie.

Nu era cazul acum sa apreciezi negativ arhitectura mesajului meu.

A cazut ca nuca in perete.Tara arde si baba se piaptana.
Asta e parerea mea. Nu s-a facut gaura in cer pentru asta.Si sa stii ca de la orice regulament exista si exceptii.

ARIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Vai , fetelor , va rog nu va ciorovaiti pt mine, sunteti amandoua niste dragute,
Va pup

Mergi la inceput