Cei din zodia Gemeni, uniti-va!! (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Si eu ma inscriu la capitolul "Scuzee...". Nu am mai intrat cam de multisor pe aici pt ca noi ne-am mutat si nu am avut net vreo 3 luni. Sper ca ma reprimiti in clubul gemenilor ; sunt nascuta pe 31 mai 1977. Cine isi mai serbeaza ziua de nastere zilele astea? hai ca ma uit in urma, sa vad pe cine mai felicitam..
Pupici voua.

Mada si Sofia Maria, 9 luni si jumatate

Pozele noastre:

http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Astazi le sarbatorim pe:

alexa22gandi81 si BraveGirl

Multa sanatate si vise implinite!!!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Liliacutz, la multi ani si tie, (scuze pt intirziere...).
Numai fericire, sanatate si sa ti se implineasca toate visele!!!

alexa22gandi81 si BraveGirl - La Multi Ani si fericire!!!!!!

gemanutzele!!

_
I am not insane, just emotionally unstable.

Mergi la inceput

Astazi le sarbatorim pe:

irinusha si laura111

Multa sanatate si vise implinite!!!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna ziua tuturor , ma primiti si pe mine ? Sunt geamana din 30.05.1968 , iar sotul din 20.06.1962 ce credeti , gemeni intr-o casnicie ... merge ? La noi merge de 12 ani , iar cand nu prea mai merge , impingem din spate , nu-i asa ?
Numai bine tuturor celor care-si vor sarbatori ziua de nastere in aceste urmatoare zile , dar si un calduros
LA MULTI ANI tuturor din zodia gemenilor
Cu sanatate , bucurii si realizarea celor mai frumoase visuri , dar si multa satisfactie-n planurile de zi cu zi !!!
Aileene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna gemanutelor!!!! Va urez la toate
Eu ieri am avut o zi super. Am primit super cadouri....mai ales daca pun la socoteala si masina....pt ca masina noua a venit miercuri seara, de ieri am luat in primire vechea masinuta...asa ca a fost cea mai frumoasa zi de nastere de pana acum...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

aileene Bine ai venit printre noi
Sunteti pe lista nostra.
Va

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Am venit sa va urez si eu la toate gemenele un an bun, plin de bucuri si impliniri.. vieti luminate si pline de realizari si lucruri bune.

Ziua meaa trecut.. dar si eu sunt gemeni toate gemenele scumpe si o floare din partea mea pt ele
PS: Am sarbatorita casa cu fecioru si cu sotul meu care nu a mers la servici sa stea cu mine acasa... si sambata ma duce si la restaurant ca in cursul saptamani nu e asa de frumos acolo... mergem la rrstaurant romanesc abea apuc ... bye!

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

La multi ani Gabbriela!!! Multa fericire si sanatate!!

Pup fetele toate,

C

_
I am not insane, just emotionally unstable.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

LILIAC1 merçi , bine te-am gasit ! Deasemenea un mare MULTUMESC ptr urarea de ziua mea , si eu iti doresc toate cele bune si multa sanatate si realizari in toate si cat mai multe
Gabbriela numai bine si tie si multumim de urari , si chiar daca ziua ta a trecut tot meriti un gand bun din partea noastra , doara asa-s GEMENII nu ? Darnici , generosi si mereu cu cuvinte frumoase ptr toti !
Numai bine tuturor si un AILEENE

Mergi la inceput