Cei din zodia Gemeni, uniti-va!! (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

La multi ani sarbatoritelor zilei de astazi:
Aileene
Iselin
Dedi

Sa fiti iubite, sa aveti parte de toti cei dragi voua alaturi, numai bine sa va rasara in cale, iar zilele vietilor voaste sa fie vesnice sarbatori...

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Astazi le sarbatorim pe:

Fiquelle
gaby350
Mela_Pitica
MariaDia

Sa fiti sanatoase, sa aveti noroc si sa vi se implineasca toate dorintele.

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Mey, cu rusine intru abia acum.. Mi-a scapat total din vedere

DEEECI, LA MULTI ANIIIII!!!! Sa va dea Dumnezeu numai sanatate si fericire! .. si viata lunga, sa ne bucuram cu cei iubiti!

AAA, si (aci citez o prietena draga, plecata de mult) SA FIM IUBITE!

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI fetelor si bebeilor ce isi aniverseaza azi ziua de nastere.Eu sunt nascuta pe 8 iunie 1981 iar baietelul meu CRISTIAN pe 16 iulie 2004.De asemenea pt toti gemenii multa sanatate,fericire si putere sa depasiti necazurile vietii.Va sarut pe toti,toate si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

FIQUELLE GABY350 MELA-PITICA MARIA-DIA ptr ieri dar n-am intrat deloc pe DC si nu v-am felicitat ptr zilele voastre de nastere , o fac acum daca-mi permiteti mai bine mai tarziu decat niciodata nu ? LA MULTI ANI cu sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi voua si fie ca tot anul sa va aduca fericire si realizarea dorintelor voastre cele mai dragi voua va pe toate si pe toti nascuti sub semnul acestei zodii GEMENII ca mi-e frica sa nu uit din nou pe cineva
Aileene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Deschidem www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50194" target="_blank">partea a 5-a

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput