Cei din zodia Gemeni, uniti-va!! (4)
Raspunsuri - Pagina 13
Catrinel_17 spune:
Fetelor,
va pup, sunteti nemaipomenite.
Am sunat acuma si se pare ca are o chestie la fiere… El nu a fost niciodata bolnav, nu a avut niciodata probleme la fiere sau stomac si e ingrozit daca nu functioneaza bine. Eh, barbatii…
A primit ceva medicamente si daca nu raspunde la tratament in 2 zile, trebe sa mearga sa ii faca un echo. Va dati seama, el care nu a iesit de 2 ani din casa.
Mama era mai optimista. Evident ca mi-am mai revenit si eu. Macar sa nu aiba pietre, ca nu il opereaza nimeni la virsta asta…
Sper sa fie bine. Nu m-as fi asteptat sa fie de la fiere…. El are si o piatra gigantica la rinichi si m-am speriat de moarte ca a inceput cumva sa se deplaseze.
Va pup cu drag mare
_
I am not insane, just emotionally unstable.
Kittie spune:
Catrinel, sper ca totul e in regula! Sa dea Dumnezeu sa fie! Ca tare greu e cand esti departe... Daca te ajuta, spune acilea tot , ca incercam macar prin simpla audienta sa te ajutam. Chit ca mai mult nu putem , macar de-am vrea...
mamica de ( 13oct04 )
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Catrinel_17 spune:
Dragelor, multumesc mult.
E mare lucru sa ai cui sa-ti versi oful, asa e!!!!
Acuma a primit tratament, dar inca mai are dureri. Mi-e frica sa nu aiba vreo piatra. Daca nu ii trec durerile, vineri trebuie dus cumva la echografie.
Va pup!!
C
_
liliac1 spune:
Catrinel Fii optimista si incearca sa gandesti pozitiv. Orice-ar fi trebuie sa fii un sprijin si pentru mama ta care are nevoie de un umar mai viguros. Asa sunt mamele, puternice dar au nevoie sa le fim alaturi macar cu o vorba incurajatoare.
Daca va fi nevoie de o echografie exista salvari sau taxiuri. Relax ca se va rezolva aceasta situatie.
Te si numai sanatate.
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
Catrinel_17 spune:
Fetele, acuma se stie. Are pleurita… Trebuie sa ia antibiotice. Sunt usurata ca avem un diagnostic, macar…. Am stat pe spini vreo 3 ceasuri, pina au venit de la analize. Evident ca l-au trimis la un cabinet radiologic in cealalta parte a orasului, in loc sa il lase sa se duca undeva unde era mai aproape. In fine. Macar a mers repede.
Multumesc fetele, pentru sustinere. Chiar aveam nevoie.
Liliac , ai perfecta dreptate.
va pup pe toate!!
C.
_
liliac1 spune:
Catrinel Ne rugam in continuare sa fie bine. E un pas inainte acest diagnostic, cu toate ca cel mai bine ar fi fost sa va spuna ca este sanatos tun! Mult curaj, optimism si...tot inainte!
Te
Pentru celelalte gemanutze: Se apropie zilele noastre de nastere. Ce planuri aveti?? Ce cadouri va doriti? Ce promisiuni ati primit???
Incep eu: ne-am hotarat sa ne adunam prietenii si sa-i ducem la pizza. Asta ca sa scap eu de toate. In fiecare an facem tambalaul la mine acasa mai ales ca ziua mea si ziua sotului meu este la diferenta de 8 zile. Dar a doua zi o luam cu: spalat, sters, aspirat, etc...Anul asta nu ma simt in stare.
Despe cadouri- eu sunt modesta asa ca ar putea fi orice numai bibelouri si chestii artizanale NU.
Iar despre promisiuni, mi-a promis sotul meu ca mergem sambata la cumparaturi!!!
Va
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
Catrinel_17 spune:
Da, Liliac, sper si eu sa fie bine cit mai repede.
Ziua mea pica vineri si cred ca vom iesi la o cina romantica simbata suntem invitati la un grill “de serviciu” (e organizat de un coleg de serviciu al sotzului) si nu decit vreo 2-3 persoane din gasca respectiva, asa ca nu stiu cit va fi de distractiv.
Cadoul trebuie sa mi-l aleg singura, ca al meu nu se pricepe… Si… habar n-am ce vreau!! (inca)
Si fiindca duminica nu voi fi pe net – La multi ani ROCSY!!!!
_
liliac1 spune:
Chiar daca s-au creat subiecte separate la rubrica de evenimente ale comunitatii, vin si eu aici sa urez "La Multi Ani!!!" dragelor noastre Gemanutze
RodicaP
conchita
Tzuni
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de impliniri!
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
Rodica P spune:
Multumesc mult Liliana !
Astazi am citit toata ziua mesaje de felicitare, am primit si cadoul pe care mi-l doream plus un pupic de la baiatul meu, ce sa mai sunt fericita! Toata lumea ma iubeste!
La multi ani Tzuni si Conchita numai bine si fericire !
Avem si poze noi!
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!
Loreg spune:
Buna ziua, buna ziua!!! Cu scuzele de rigoare ca nu am mai scris de multicel...vin si eu sa spun [b]LA Multi Ani![/b] gemanutelor care si-au aniversat sau urmeaza sa-si aniverseze zilele de nastere in urmatoarele cateva zile.
In ultimul timp viata mi-a fost intoarsa pe dos..in sensul ca trebuie sa ne mutam pt ca proprietara vinde garsoniera si nu as vrea sa fac acum credit pt casa pt ca sotul urmeaza sa-si schimbe serviciul...prin urmare caut sa inchiriem si, credeti-ma pe cuvant ca e o chestie super stresanta si obositoare. Ideal ar fi sa gasim prin cunostinte dar...se pare ca nu avem asa mult noroc de data asta. Dar...o scoatem noi la capat...ca doar nu e un capat de lume....
Cat priveste aniversarile...ziua mea pica joia si intentionez sa ies cu cativa prieteni la o terasa pe care o frecventam noi (si unde servesc un gratar super bun...), iar a doua zi...plec cu colegii de serviciu la munte (la Bran) - este o actiune de team-building - ceea ce inseamna ca nu va merge si sotul meu (); insa in urmatorul week-end vom merge doar noi doi, asa ca...o sa am o aniversare prelungita!!! La capitolul cadouri, nu vreau sa ma mai gandesc la ce mi-as dori...pt ca de fiecare data am parte de dezamagiri la capitolul asta.
Hai v-am pe toate, ca m-am intins prea mult!!!!