Cei din zodia Gemeni, uniti-va!! (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

AAAAAAAA...n-am stiut ca inca nu s-a uscat cerneala pe permis....Sa-l stapanesti sanatoasa si sa n-ai parte de evenimente neplacute.Cu siguranta te vei obisnui, Gemenii sunt oameni indemanateci asa ca...eu zic ca totul va fi mai mult decat OK.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Salutare fetelor,

Ce faceti? ca abea v-am gasit pe pagina a 3-a.

Eu am fost cam ocupata mai intii cu bilanturile apoi am sarbatorit sambata 5 ani de la nunta, si tot asa.

va zic numai bine si ne mai vedem pe aici!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

BraveGirl Ma bucur foarte mult pentru voi, mai ales ca reusiti sa va luati si masina a doua...
Si noi visam macar la una, dar...mai avem de asteptat...
RodicaP La multi ani fericiti alaturi de sotul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Am ajuns si io p'aci...

Gabbriela.. sper ca s-a lamurit beleaua cu ascendentu la mine e cum nu se poate mai frumos - ascendent in Balanta......deci si tu ai gasit Romania cam tristutza.. si cu pretzuri exagerate... Eu Germania n-am vazut-o. Doar Austria si mi-am promis ca n-o mai calc, asa de tare m-a atins deci imi imaginez ce "ganditori" pot fi oamenii daca seamana cu Austria .

Brave Girl FELICITARI!!! pentru noua masinuta! Si eu mi-as dori inca una.. De fapt, mi-as dori ca macar asta pe care o avem sa fie numai in grija mea (asa poate ca nici n-ar mai arata ca o veritabila groapa cu nisip sau dulap de haine sau orice altceva..).. Pana atunci, insa, profit si negociez la sange macar 3zile pe sapt in care sa o am numai eu si sa rup circulatia-n doua . Asa ca pun'te si exerseaza condusu ca sa te plimbacesti peste tot!

Mai fetele.. am asa un chef de viata ce nu pot sa va descriu!!! De la vreme, cel mai probabil... si....s-ar putea sa mai astept un bebe .. inca nu stiu, testele s-au aratat negative, dar simptomele sunt toate prezente oricum ar fi, o sa va tin la curent, sunteti primele care aflati, aci, pe forum

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumesc pt felicitari.
Liliac1-si eu visam anul trecut pe vremea asta la o masinuta...si daca mi-ar fi spus cineva ca intr-un an o sa avem nu una ci doua masini, nu l-as fi crezut.Si ce masini:un Megane Sedan si un Subaru Outback(pe care o astept cu nerabdare).
Asa ca daca la mine s-a putut, poate si tu mai ai doar putin de asteptat....eu iti tin pumnii, poate ne dai o veste buna in curand.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Am ajuns pe pag 4!!! Rusinica. Eu sunt suparata pt ca joia trecuta a avut iubi accident. El e bine, dar saraca masinuta iar intra in service. Mi-e groaza ca vine masina noua care are 245 cp fata de asta care are doar 80 cp, si cred ca nu o sa mai stau linistita decat cand o sa fie cu mine acasa....nu ma pot intelege cu el sa conduca mai prudent si sa o lase mai moale cu viteza...ma baga la balamuc...o sa ajung sa-mi fie teama de fiecare data cand suna tel. numai la gandul ca poate a patit ceva....

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

BraveGirl Offf, Doamne, bine ca s-a terminat cu bine!

Ma bucur foarte tare ca a venit in sfarsit primavara, dar cu cat este mai mult timp lumina afara, cu atat mai greu ne este sa intram in casa! Asa ca la noi totul este lasat balta si facem luuuungi plimbari.

Va

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Offf, fetele…
Tata se simte tare rau, si nu stim ce are, azi vine doctoritza sa-l vada, ca el nu se poate deplasa niciunde. Merge pina la bucatarie si baie singur, dar cam atita. Are 80 de ani sunt tare ingrijorata. Si sunt si departe… Numai de am venit din Romania de citeva zile, si daca lucrurile se inrautatesc, va trebui sa merg inapoi. Asa de ciuda mie ca sunt departe. Mama are nevoie de ajutor, ea e tare si ma incurajeaza si pe mine, saraca. Si eu incerc s-o incurajez pe ea, dar nu ma pot opri sa nu-mi fac tot felul de ginduri. Poate totusi isi revine. Are dureri in partea dreapta si nu maninca. Ce poate sa fie in dreapta? Sa fi facut apendicita?? Dar nu are febra…
Tineti-mi pumnii, sunt tare amarita…

Va pup pe toate.

_
I am not insane, just emotionally unstable.

Mergi la inceput

CATRINEL 17-fii tare! Noi suntem alaturi de tine...daca nu fizic macar cu sufletul. Eu iti tin pumnii...si sper sa fie totul bine.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Catrinel_17 Suntem alaturi de tine si speram sa nu fie nici o problema grava cu tatal tau, dar varsta uneori isi spune cuvantul...Pe niciunul dintre noi nu ne ocolesc astfel de probleme.
In partea dreapta se prea poate sa fie vreo hernie, ceva...Mai ales ca la barbati apar mai des astfel de situatii!
Sa ne tii la curent cu starea lui!
Si sa-l vada de urgenta un medic!

Multa sanatate.

Mergi la inceput