Copilasi din Aprilie 2003 (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Mai mama, ce de sampanie si tort pe ziua de azi!

LA MULTI ANI! Sara Daniela
LA MULTI ANI!Alex
LA MULTI ANI!Dragos
LA MULTI ANI!Jonathan Mathieu

Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi,toate dorintele sa vi se implineasca,numai bucuri sa le aduceti parintilor si mult noroc in viata.
Sa nu uitati de poze!
Pupici tuturor si w-e placut in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

E asa frumos azi si soare, dar se pare ca-i frig...am fi vrut sa mergem la Zoo...mai vedem.
Wow, ce calduri pe la voi Mamamariana... !!!
La votare nu merg sigur , pt ca efectiv nu am cu cine...
Distractie placuta !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

La multi ani Sara Daniela !
La multi ani Alex !

La multi ani Dragos !
La multi ani Jonathan Mathieu !
Sa aveti o viata minunata !
mamicilor !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

la multi ani tutoror celor ce sarbatoresc azi.

OANA SI STEFAN-VLADIMIR (11 martie, 2003)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

LA MULTI ANI ,SARA!!!
LA MULTI ANI ,DRAGOS!!
LA MULTI ANI ,JONATHAN!!
SA AVETI O COPILARIE FERICITA SI O VIATA LIPSITA DE GRIJI!!!
Multumim mult pentru urari,tocmai au plecat musafirii am facut restrins in familie,Alex a fost in forma stie ca are 2 ani,l-am pregatit de ieri ,ca va primi un tort si va sufla in luminarele asa ca azi a fost mai rapid decit blitzul aparatului de fotografiat asa ca am aprins luminarile de vreo 3-4 ori sa prind si in cadru luminarile aprinse!!
I-am cumparat o masinuta cu pedale rosie,a fost f incintat vreo juma' de ora dupa care s-a plictisit!!
Eu sint cu gripa de o saptaminaaaa,am picat si examenul de la scoala de soferi,dar aseara dupa ca am terminat de ornat tortul,timp in care imi aminteam ce faceam acum 2 ani la aceiasi ora,cind m-am culcat linga Alex si l-am privit ,am putut sa-mi spun SINT FERICITA!!
Gabi, mamica de baietel mare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

La multi ani Alex, Dragos ,Sara, Jonathan! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Mamicilor sa fiti fericite!!

Lilib asteptam vesti de la tine.

Au tocmai am aterizat acasa.Am fost la Bucuresti,mi-am vazut neamurile si am luat hainutze pt sarbatorita mea.Am ramas uimita de cat a putut sa se bucure de ele.Am transpirat de cat am imbracat si am dezbracat.

Va pup.
Acum sunt obosita.

Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Sa aveti o saptamana buna,plina de realizari.
Cum s-au sarbatorit copiii din acest w-e?asteptam povestioarele si pozele doveditoare.
Mihaela cred ca w-e viitor va fi vreme de tara,ca eu una abia astept.

Lilib iti tinem pumni sa fie bine!

Va pupacim!

Mergi la inceput

Daaa, abia asteptam sa vedem cum arata puiutii asa mari...!!!
Lilib - sa stii ca suntem alaturi de tine !
Pupici

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Uitasem sa va spun... am fost la Gradina zoologica si a fost tare frumos...a recunoscut Vlad toate animalele, iar acum le imita de zor...i-a placut tare mult.

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

LA MULTI ANI puiutilor dragi Sara,Alex,Dragos,Jonathan! sa fiti sanatosi sa aveti parte de mult noroc si fericire in viata!

dragele mele va multumesc din tot sufletul pt.cuvintele voastre au insemnat mult pt. mine, din pacate n-a fost sa fie...va povestesc pe scurt cum a fost, nu prea ma simt bine sunt slabita si trista; eu nu am stiut ca sunt insarcinata pt. ca mi-a venit ciclul peste...plus ca nu il am nici regulat, am avlat abia in urma cu 2 sap. si ceva, cand am inceput sa am greturi (am avut si cateva scurgeri de sange dar am crezut ca sunt racita)am mers la dr. si mi-a confirmat sarcina ( nu stiu de ce dar aveam presimtiri urate)nu i s-a parut nimic "anormal" i-am spus de sangerari si de diferenta de Rh intre mine si sot eu negativ el pozitiv, m-a trimis la eco...mi-a spus ca pare in regula dar sa mai vin peste 2 sapt.??? (adica sapt. aceasta)v-am spus ca luni trebuia sa merg la dr. n-am apucat pt ca duminica dimineata m-a apucat durerea de burta si apoi hemoragia...atunci am pierdut si sarcina...dr. a spus ca vina poate fi diferenta de Rh, pt ca zice el trebuia facuta analiza de depistare anticorpi inca din primele sapt. de sarcina...asta a fost.
va multumesc inca odata, eu incerc sa trec peste asta.

Mergi la inceput