Copilasi din Aprilie 2003 (18)
Raspunsuri - Pagina 6
Cary spune:
Lilib,imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva.
Dar poate ca in tot raul e si un bine,poate Doamne,Doamne a facut in asa fel ca voi sa nu suferiti avand BB2 probleme de sanatate!
Un copil cu probleme(handicap)este dependent de parinti,ca sa nu vorbim cata suferinta si sacrificii sunt din partea parintilor(adio concedii si alte alea)ca sa nu vorbim cat de marginalizat este intr-o colectivitate.
Aici mentalitatea romaneasca nu s-a prea schimbat.
Iti doresc putere sa treci peste si lasa in grija Celui de Sus problema cu BB.
Pupici tuturor.
mihuletu spune:
La Multi Ani Alex, Dragos si Jonathan Mathieu, copii frumosi, sanatosi si voiosi, s-aveti parte numai de bine si de drag.
Lilib-ule, suntem si noi alaturi de tine, cu gandul si cu sufletul si iti dorim sa reusesti sa treci repede peste asta.
Ce zici Cary, veniti Duminica in jurul orei 14 la Ciorogarla? Din nefericre plec de joi dimineata la o sedinta de vanzari si ma intorc abia sambata dimineata, asa ca n-o sa prea putem tine legatura... cica o sa fie un week-end super, abia asteptam. Si da, mi-e frica sa dorm singura noaptea pentru ca o vreme, inconstienta si neinfricata, devoram literatura horror. Asta pana mi-a venit de hac o poveste scrisa foarte vine (se derula ca un film in fata ochilor in timp ce o citeam) si s-a intamplat sa o citesc si intr-o noapte cu luna plina... brr, de-aunci sunt receptiva la tot felul de amanunte de astea si atmosfere incarcarcate...
cu ce-ati fost vlada la gradina? cu motocicleta?
de unde ai luat hainute, pico?
insanatosire grabnica, acvi,mamica romantica.
pupici
Cary spune:
Sunt fericitaaaaaa!
Am reusit sa schimba masina,adica mi-am cumparat un Cielo si azi o vand pe Nova,asa ca in w-e,ud masina cu prieteni la iarba verde sambata,iar duminica plecam la tara,la Cranguri spre Calugareni,la nasul lui Axel.
Saru-mana Miki pentru invitatie,dar sigur nu pot veni,ca de mult astept si eu un w-e plin de soare si acum am si ce"calca"sa vad pana la cat merge(Cielo!)va dati seama cum o sa fac cand o sa-mi i-au una straina!!!
Eu va doresc inca de pe acum un W-E placut!
vlada spune:
Felicitari Cary pt. ! Sa o stapaniti sanatosi si la cat mai multe plimbari !
Sa speram ca va fi un w-k insorit....
Andreea si Vlad
Iubirea mea
acvi spune:
Felicitari Cary,facem un fan club Cielo!!Multe plimbari placute cu masinuta !!
Lili imi pare rau,si sintem alaturi de tine!!Data viitoare va fi cu siguranta bine!!Si eu am RH negativ,iar sarcina cu Alex a fost fara nici o pb(si el are tot RH negativ),poate ca nu Rh a fost cauza, cine stie!!Multa sanatate ,si multi pupici Dariei!!
Da ,Mihuletu,sint o romantica ..fara servici.
Gabi.
vlada spune:
Lilib,imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. Fruntea sus si totul o sa fie bine....
Se anunta o zi superba, asa ca ne pregatim de parc.
Pupici si o zi minunata !
Andreea si Vlad
Iubirea mea
mamamariana spune:
NOi plecam in cateva ore la mare, asa ca vrem sa spunem tuturor sarbatoritilor din perioada 8-17 aprilie "La multi ani!" fericiti, sa cresteti mari si voinici, frumosi si destepti si mamicile&taticii sa fie mandri de voi pui mari de 2 ani.
Emi nu prea stie ce se intampla, vede bagaje, o gramada de chestii impachetate - ca la 7 persoane va dati seama ca e ceva... dar se comporta bine.
Va pupam si va mai scriem cand ne intoarcem + pozici!
Numai bine,
Mamamariana
PS. Daca voi avea timp si imi iese vreun Internet Cafe in cale, poate mai intru si de la mare. Dar nu stii niciodata cum e si cu revizia asta, ca in ultimele zile nu am putut deloc sa intru pe DC.
Cary spune:
LA MULTI ANI!Alina Diana,sa fii sanatoasa,sa cresti mare si cuminte,iar dorintele sa devina realitate.
PETERECERE FRUMOASA!
Vacanta frumoasa si distractie maxima va doresc Mamamariana,iar pentru restul fetelor:
WEEK-END placut caci va fi mult soare!!!!