--> --> -->

Copilasi din Aprilie 2003 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Distractie placuta Mamamariana ! Sa va intoarceti bronzati si fericiti !
Cary - hai ca asa o fi , ca prea zici cu foc...sa fie soare mult , sa aveti o plimbare frumoasa si un gratar gustos !!!

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Mea culpa: LA MULTI ANI ptr toti bb care si-au sarbatorit cei 2 anisori in ultimul timp, sa fie sanatosi si voiosi!

la multi ani Alina Diana!

LiliB imi pare tare rau de ceea ce am auzit. Sa fii sanatoasa si la multi bb frumosi de-acum inainte!

Cary sa stapanesti sanatoasa noua masina!

mamamarina vacanta placuta la mare!

si noi asteptam we-ul sa iesim undeva la gratar.Ilinca e bine, nu-i tace guritza, nu-mi ajunge timpul sa ma joc cu ea, as vrea sa aiba ziua 30 de ore.
ma muncesc nesimtitii astia de la servicu cam mult, mai ales ca am colege care nu au familie si lucreaza 12 ore in mod constant pe zi ,noroc cu barbati-miu si cu Ilinca care ma mai inveselesc.a, si am vazut si niste poze cu pantofi mortali care iar ma binedispun.

ma bate gandul la bb2, dar nu stiu ce sa fac!

Un we nemaipomenit!

Corina si bb Ilinca 01.03.2003

Ilinca mea

Mergi la inceput

Corina - hai ca si pe mine ma bate gandul, dar rau de tot ! Poate suntem colege si la clubul mamicilor cu burtici...
Am incercat sa vad poze cu Ilinca si albumul nu poate fi deschis...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Fetelor va rog putina mila,nu mai vorbiti de bb2, ca uit ca nu am servici si ma pun si eu pe treaba.Daca ati sti ce sufera inima mea dupa un bb nou,cind vad ca Alex e deja un mic omulet (care nu-mi da voie sa ma uit la tv,il stinge,fara drept de apel!!),dar cind stam si punem in balanta..rata la casa ,cheltuielile lunare...mai stam sa cugetam.Uffff...
W-end placut tuturor!!
Gabi .

Mergi la inceput

Gabi nu cred ca e bine sa te gandesti prea mult, daca va doriti cu adevarat...rational mereu va exista altceva care ar trebui facut inainte...cel putin asta este filozofia noastra..
Si parca dorind sa ne arate ca am luat hoatrarea cea buna ..Vlad azi...eu ii strangeam hainutele ramase mici si el f serios - nu mami ...pt bebi mic...pur si simplu am incremenit si imi venea sa-l mananc..nici el nu stia de ce-l pup asa cu foc...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Lilib, imi pare rau!Iti doresc sa-ti revii repede si sa gandesti pozitiv.Sunt convinsa ca un medic bun va va ajuta sa-i faceti un fratior/o surioara Dariei.

Cary,sa stapaniti sanatosi masina si sa nu aveti nici un fel de incidente rutiere.

Pup toate fetele

Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Draga PICO sa-ti traiasca printesa Ioana-Carrina,sa fie sanatoasa,fericita,sa va aduca multe bucurii si mult noroc in viata.
LA MULTI ANI! si PETRECERE FRUMOASA!
(sa nu uitati de poze).

LA MULTI ANI! Giulio,sa ai parte numai de bine,sa fi sanatos,voios,voinic si sa aduci numai bucurii parintilor!

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

nici nu mai stiu de cand n-am mai scris la mamici de aprilie 2003! nu ma certati fetelor pentru ca eu scriu tare rar. toata ziua sunt pe forum dar ma dau tare greu la scris. stau mult pe chat in schimb.
vroiam sa felicit puiutii nascuti in aprilie si pe mamicile lor!
fetita mea, teodora, este nascuta pe 28. era a doua zi de pasti acum doi ani.
acum sta pe olita si se uita la desene animate. suntem in plin proces de renuntare la pampers. deocamdata cere oala cand face caca. la pisu cere dupa ce a facut deja in pantaloni.

Mergi la inceput

La multi ani Ioana Carrina !!!
La multi ani Giulio !!!
Distractie placuta si la cat mai multe cadouri !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Cary - se pare ca vremea nu e chiar asa insorita cum ne tot amenintai...oricum azi nu aveam nici o iesire la plimbare sau iarba verde...dar maine sper sa nu te fi inselat..
Si asteptam si poze cu voi de la gratar !
O zi minunata !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput