Copilasi din Aprilie 2003 (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

De fapt sunt stresata ca nu merg la serviciu. (de asta am si revenit cu mesajul) Nu e genul meu sa fiu casnica, dar din pacate asta voi fi pentru inca o buna perioada de timp. Si nu-mi place!!!Cel mai greu pentru mine au fost acesti doi ani in care nu am putut face nimic altceva decat casa si copil, ma rog, ordinea nu e obligatoriu aceasta. Nu vreau sa fac NUMAI asta. Si am impresia ca daca ma plang sunt gresit inteleasa, cum ca nu mi-ar placea sa petrec timpul cu stefan si chestii de astea....

OANA SI STEFAN-VLADIMIR (11 martie, 2003)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Mihaela pana la urma unde faceti onomastica zanei?la gratar,la iarba verde sau la Mc.D's???Se pare ca vremea nu prea tine cu voi,e cam ca la noi!
Sper sa se indrepta pana sambata,ca de mult vreau si eu la iarba verde!Parca a inebunit iarna asta,nu mai vrea sa plece de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Oana, stai linistita ca eu te inteleg f bine, pt ca sunt in aceeasi situatie... dar ma gandesc ca asa e cel mai bine pt copilul meu, care este cel mai important, si incerc sa trec peste neplacerile situatiei...asa ca ,oricand ai nevoie sa te descarci, stii unde ma gasesti !
Cat despre olita, nici eu nu ma stresez...o sa incerc mai la vara, cand o fi mai cald...
Pupici
P.S : in special "patatilor"

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Andreea ar fi bine sa i-au si eu ceva pete de la Axel,ca m-ar trimite sefa in CM ca sa nu ii dau si ei!ca doar de-abia am venit la servici!!!si cineva va trebui sa se ocupe de curatenia de PASTE!ce zici???suna al naibi de bine!
Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Andreea, floarea ar trebuie sa o trimit eu. . uite, un buchet intregpentru ca e atat de bine sa vezi ca cineva te intelege!!! Altfel as avea impresia ca o iau razna.

Si-a anuntat cineva prezenta la Campulung? Ne vedem acolo, ce ziceti? Eu cred ca voi semna condicuta. Cu galusca cu tot. Si cu sot, ca tot e de prin zona. Ar fi frumos sa ne intalnim.

OANA SI STEFAN-VLADIMIR (11 martie, 2003)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Din pacate, sau poate din fericire pt noi , nu vom ajunge la Campulung...pt ca ne-am programat o vacanta in Spania, cu mici opriri speram ,prin cateva orase ale Europei...
Iar de 1 mai vom merge 4 zile la mare..mai vine cineva ?
P.S.: uite asa incerc sa imi fac viata mai frumoasa si trec mai usor peste "situatie"...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Eu una,draga Andreea,sunt deja super nerabdatoare sa te INTORCI,sa pui o groaza de poze ca sa am la ce ma benocla,caci Spania era pe lista mea in locul Italiei,dar din cauza atentatului din martie nu a mai vrut sotul,asa ca poate la anul sa calc si eu pe acolo.
Anul asta nu prea cred ca o sa-mi permit vacanta!caci de-abia am sosit din ea,in campul muncii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Buna seara fetelor.iata-mas din nou.Am avut calculatorul virusat si nu am putut intra o vreme.
Vlada,bravo voua!Distractie placuta in vacantza! Si Radu tot trage de mine dar...noi avem o problema...lui ii e frica de avion(nu a calatorit niciodata cu avionul)si cu autocarul imi vine greu sa merg cu Ioana.Mai vdm si noi si va anuntam.
Cary, ma bucur ca intri mai des.Las' ca-i bine ca astia mici sa scape de bolile copilariei.Nu stiu unde am citit ca e bine ca aceste boli sa le faca in copilarie.Bine ca n-a facut Rebeca cat ai fostcu Axel.Sa va faceti bine.
Mihuletule am un sot super.Sa-i dea Dumnezeu sanatate. pt Sara ta.
Oana,stai linistita.Si eu trec prin astfel de momente si sunt 100% sigura ca nu suntem singurele.Bucura-te de puiul tau ca vei avea timp sa te saturi de munca.

Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag

Mergi la inceput

Noi o sa mergem cu masina, ca altfel nu avem cum sa ne oprim cand vrem...chiar sper sa nu fie probleme cu Vlad..
Pt mine este ultima vacanta mai departe pt urmatorii 2 ani...daca va veni si bebitza..asa ca profitam acum...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

si eu merit un buchet ghinetz, trimite incoa. te inteleg foarte bine, la fel as fi patit si eu. am toata stima pentru fetele/mamicile care stau acasa si au grija de gospodarie si copii, cred ca e un job mult mai greu decat job-ul meu, probabil, in ultima instanta, m-as adapta, dar... toata stima si nervi de otel iti doresc. nu te lasa pana nu pui coiful soacrati-i, ca asa o sa mi-o imaginez si eu pe soacra-mea de fiecare data cand ma enerveaza.
vlada... noi am vrea sa mergem in turcia in iunie, o saptamana, cu sara. una din sefele mele, fata cu picioarele pe pamant, m-a intrebat: si daca se imbolnaveste unde o duci??? bah, nu m-am gandit nici o clipa la asta, nu am copil bolnavicios, dar daca totusi??? sa va inarmati cu tot felul de medicamente preventiv, desi stiu ca n-o sa fie cazul.
cary, amanam petrecerea o saptamana din cauza vremii si din cauza ca prietena mea cea mai buna n-a dat nici un semn. daca axel o sa fie mai bine, va asteptam la gratar si ghiocei la tara.
pico, va tin pumnii.
apropo, mai stiti ceva de ariel?
am doua nopti nedormite de cand a plecat tati, una de frica si una de insomnie. tineti pumnii sa dorm la noapte.
pupici

Mergi la inceput