Copilasi din Aprilie 2003 (18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

chiar daca nu este trecuta pe listuta sa-i uram micutei Anais

LA MULTI ANI! multa sanatate, o viata frumoasa cu multe impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

La multi ani Anais !!!

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Ma grabesc sa scriu de acum, ca nu se stie cum merge forumul, ca tot au fost probleme in ultimul timp...
La multi, multi ani frumosi si fericiti Daria !!!
Abia asteptam povestiri de la petrecere si poate si niste poze....

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

La multi ani Daria! Sa cresti maare si sa fii sanatoasa!!!!!
Greu e fara forum....
Fetelor sunt ca o carpa, mi-e rau,n-am putere si nu sunt in stare de nimik iar Ioana are o energieeeeeeeee mama,mama.Noroc cu Radu ca altfel.....
Abia astept sa treaca primele 3 luni....uff

Va pup

Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendis spune:

La multi ani prichindeilor!
Uf! Ce mult am lipsit si ce mult mi-ati lipsit…..

In primul rand FELICITARI Adelei. Sanatate, dragoste si intelepciune sa le dea Dumnezeu celor doi fratiori!

Oaaaa! Si alta super mamica se intrezareste la orizont. Felicitari mamico Pico!

Cuvantul nazdravan il defineste cel mai bine pe David.
NICI O ZI FARA NAZDRAVANII ! Se pare ca asta e sloganul lui.
Calitatile de mare ‚scriitor” si le-a dovedit deja. Imediat dupa ce ne-am cumparat un nou coltar David a tinut sa-i dea un autograf a la Eminescu. Si nu mai iese … decat cu foarfeca! Si ca sa ma exaspereze definitv ori de cate ori da cu ochii de „autograf” imi atrage atentia cu mandrie : Ia ute!

Patutul lui e langa geam asa incat imediat dupa ce-a facut ochisori incepe sa „monitorizeze” traficul. Ute masina, vine ata masina, a pecat masina … la gagici.
Astazi a venit o prietena la mine. Dupa ce s-au jucat David a inceput sa o traga de tricou pentru ca in final sa-si bage nasul intre sani. Cemutrita simpatica avea micul crai…
Consemnam si noi o „victorie”. Astazi a facut la olita. E drept ca avea pampersii pe el dar oricum s-a indreptat din proprie initiativa spre olita….

Cam atat… deocamdata…

Cele bune!

http://photos.yahoo.com/dianabalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

LA MULTI ANI! Daria,sa cresti mare,sa fii sanatoasa,mult noroc in viata si numai clipe frumoase alaturi de cei dragi.
Mamicuto asteptam poze!

Pe curand,ca e prea de dimineata!

Mergi la inceput

Am revenit,caci sunt la servici.
Mi-a fost dor de voi,primul w-e fara voi,sa speram ca nu se mai intampla!?!?!

Vineri seara Axel a facut vebra 39.5 si a fost tare agitat peste noapte,sambata la fel,iar duminica seara a inceput eruptia!!!!ieri m-am dus la doctor si verdictul a fost RUBEOLA!!!are mici pete rosii pe tot corpul,NU trebuie dat cu nimic,dar trebuie tinut un mic regim(fara dulciuri,fara mezeluri)si FOARTE MULTE lichide.
Perioada de incubatie este 7-10 zile asa ca vom fii consemnati in casa,sper sa faca si Rebecca ca sa scapam o data!
Voi ce mai faceti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

La Multi Ani Daria! printeta mica brunetica, sa fii cuminte si fericita si norocoasa.
La Multi Ani Anais (mi-a scapat Lilibule de n-am trecut-o pe listuta?)

Mamamariana, Emi e o figura.Felicitari pentru reusita.
Bietul Axel, Cary draga. In cat timp ii trece? Voiam sa va invitam la ziua Sarei... ce ghinion.
Pico... multa rabdare si putere si profita cati poti de Radu.
Nazdravan si cuceritor micul David, bendis, pastreaza autograful cu tot cu coltar, o sa fie pretios.

Sara a invatat culorile rosu si albastru si stie si "gri ca masina lui tati".Si ea nazdravana si dulce...dulce
Povesteati de sociabilitate. Sara e independenta. Isi alege copii cu care vrea sa se joace, se joaca atat cat considera ea cu ei (sau ceilalti copii) si apoi pleaca. Ma bucur ca nu face fixatie pe obiectele/jucariile altor copii, daca intinde manuta si copilul celalalt nu o lasa, nu se supara, nu incepe sa planga, mai incearca de cateva ori si apoi isi cauta altceva de joaca. Ma ingrijoreaza cum reactioneaza la barbatii bruneti - tati, socru-meu si frac'meu sunt blonzi. SE rusineaza si nu interactioneaza cu ei, la unii chiar plange si se lipeste de mine. Ce-o fi asta?

PUpici

Mergi la inceput

Saru-mana pt.invitatie,dar nu putem(sa va dam un cadou cu PETE!)ca suntem consemnati in casa pana duminica inclusiv.
Axel se sperie si plange cand vede tigani(oameni mai tuciurii),asa facea si Rebi,dar va trece curand aceasta perioada.
Pe curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Spre rusinea mea marturisesc - tot suntem in post, nu?! - ca azi am avut o iesire urata atunci cand stefan a refuzat, pentru a multa oara, olita. Am inceput sa tip la radu, ca de, maica-sa si mama mea streseaza cu chestia asta la greu! Si stefan plangea. Dragul de el, seara, ca pentru a-mi face pe plac s-a asezat singur pe olita, dar mi-a spus ca nu-si da pantalonii jos. Si chiar a facut caca, dar in pampers, evident. Da ce-o avea oare oala??? E cazul sa cumpar alta? (ca poate asta il streseaza, stiu eu!)Sau poate e prea rece, desi la noi in casa e cald, n-ar avea de ce. Voi cum ati rezolvat problema?

Culmea e ca daca cineva mi-ar fi spus ca fiul meu nu va face la oala pana dupa doi ani nu as fi crezut. Si cum ma uitam cu "mila" la mamicile ai caror copii mai aveau pampers la varsta asta! Asa-mi trebuie, na!

OANA SI STEFAN-VLADIMIR (11 martie, 2003)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput