Copilasi din Aprilie 2003 (18)

Copilasi din Aprilie 2003 (18) | Autor: Veve

Link direct la acest mesaj

Continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43975&whichpage=1" target="_blank">Bebelusilor din Apr 2003 (17)

mama prima- corinaq - 1 martie - Ilinca - chei masina, sticluta oja, telefon mobil
Karmen - 1 martie - Calin
toni - 2 martie - Raluca
RUSCUS - 7 martie - Danny Thierry
mamamariana - 11 martie - Emilia Gabriela - telefon mobil, oglinda, termometru
Laura B - 11 martie - Diana - chei, carte si pix
ghinetz - 11 martie - Stefan
loremari2000 - 13 martie - Loredana
dy - 15 martie - Cezar - mouse, bratara de aur, oglinda.
lexi - 15 martie - Eduard - surubelnita, carte de credit, naveta spatiala, carte, parfum, mouse.
Vlada -15 martie - Vlad - ceas, bani, carte.
alexias - 19 aprilie - Alexandra
cary - 19 martie - Axel Andrei - lei, dolari, foarfeca
Anisia - 21 martie - Rares-Costin
Brindu - 21 martie - Mihail
Lilib - 29 martie - Daria - ruj, carte, bani
Acvi - 3 aprilie - Alex - chei apartament, surubelnita, chei masina.
Tuchi - 3 aprilie - Dragos
Mihuletu - 3 aprilie - Sara Daniela - perie, foarfeca, ruj, carte, bani
Adela P - 3 aprilie - Jonathan Mathieu
Verutza - 8 aprilie - Alina-Diana - oglinda, bani, pix
Pico - 9 aprilie - Ioana Carrina - lant aur, foarfeca, pix
Caterina - 9 aprilie - Giulio
Ariel - 10 Aprilie - Alexutza
Taisia (Monica) - 10 aprilie - Adrian
Piti - 11 aprilie - Armand Adrian
ivartolas - 11 aprilie - Alex
Bendis - 13 aprilie - David - parfum, cutie bere, casti audio, seringa
anutze - 16 aprilie - Bianca
issabbella - 19 aprilie - Delia
Crysa - 20 aprilie - Bianca
Saso - 22 aprilie - Nathalie
Pisicutele - 23 aprilie - PISICUTA
ungureaa - 25 aprilie - Gabriel
Andreea Ana - 26 aprilie - Anais
Geta Sfia - 27 aprilie - Mihaela
dana d - 28 aprilie - Ana Ilinca
acinorev - 28 aprilie - Teodora - Stefania : ruj, pieptene, chei de la masina
meme - 1 mai - Anca - mobil, pix, inel, ruj.
Lumi - 2 mai - Denisa Cristina
ange - 13 mai - Robert Mihail
Bebelusha 28 - 16 mai - Corina

pozici cu bebei de martie - aprilie:
http://community.webshots.com/user/mitzapicia

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Da Mihu,cam nasol ca nu am inca un calculator cu net,iar cand e liber asta de la care scriu acum,apare cate o situatie de facut!!!In general seara tarziu apuc sa mai citesc subiecte,dar mai greu raspund,nu prea apuc la toate,dar ma stradui.

Mii de multumiri fetele pt.aprecieri la adresa familiei mele,stiu ca sunt o norocoasa si va doresc si voua multa FERICIRE si pace sufleteasca;cred ca prin acestea 2 am spus tot.

Mamamariana tare sunt si eu curioasa cum a ajuns Emi pe cosul de gunoi???
Pe curand,cand mai am un liber!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

Mih, a avut "rosu in gat", cu febra de 39.5. Acum a inceput sa tuseasca de mi se rupe sufletul. Totul i s-a tras de la un iesit afara pe un vant f. puternic.
Bineanteles ca si pe noi ne chinuie, si inca f tare iesitul maselutelor, dar din experianta dintisorilor stim ca abia dupa vreo 2-3 luni vor aparea.
Fetelor, cele care ati avut deja curajul pentru al doilea copilas, si eu imi doresc enorm inca unul, dar sotul meu nici nu vrea sa auda. De altfel, nici eu nu as vrea acum, dar nici prea tarziu. Ideea este ca daca s-ar intampla o minune, as fi tare fericita.
Vlada, si Cezar cand il intreb daca vrea sa mai faca mama un copilas, zice bibi si imi arata ca il culca langa el, ii da sa pape. Zice ca vrea o fetita mica.
Este o scumpete.
Tot nu am reusit sa pun poze in album. Ma enerveaza la culme.

by!

Dy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Tre' sa va spun o poveste lunga cu cosul de gunoi... Cosul nostru de gunoi din bucatarie (unul din ele... ca avem altul pentru hartii si altul pentru sticle) e din ala cu capac si cu pedala si sta langa chiuvetele din bucatarie. Emi si-a gasit locul perfect pentru a viziona spalatul vaselor de la inaltime si mai ales pentru a-si baga putin mainile in apa. Cand a facut caca pe cosul de gunoi, statea si se uita la mine cum taiam o rosie la chiuveta dupa ce am spalat-o. Bunica era la 2 m in spate si a strigat la Emi "ce faci?" pentru ca se vedea pe fatza ei ca face ceva. Si pana sa ajunga la ea, a scapat pe capacul cosului de gunoi doua ghemotoace de caca (avea doar o pereche de pantaloni scurti pe ea, fara chilotei si i-au iesit prin unul din craci). Faza durere e ca bunica a tras-o de pe cos (nu stiu exact ce sa mai salveze???) si a mai scapat un ghemotoc pe jos pe gresie pe care a calcat bunica in secunda urmatoare. Pentru noroc cica . Acum, drept sa va spun Emi e cam constipata si o vezi de la o posta cand vrea sa faca felul doi, insa ii e frica si nu am inteles de ce? Cand e vorba de facut caca la olita, se teme, se framanta toata si chiar daca e pe oala si iese un graunte dupa multe scrematuri, incepe sa se agite si se vede pe fata ei ca ii e frica. Mai avem rabdare... oricum, e ciudat ca pishu face tot timpul la olita. Cere de fiecare data, chiar se aseaza singura si dupa aia cere tissue. De o saptamana nu a mai facut deloc pishu in chilotei.
Gata, v-am spus povestea... acu ma duc sa pap ceva ca mi-e cam foame. Abia am venit de la scoala. Maine am liber si vreau sa o duc pe emi la gradinita. Va povestesc ce a facut ca se pare ca a cam uitat de copii si teacher.
Pup la toata lumea,
Mamamariana

Mergi la inceput

Hai ca am ras cu lacrimi,de povestioara,ba chiar a vu Emi si martori la asa eveniment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Buna mamici,

va multumesc de gandurile bune, Daria se simte bine;
oana imi pare rau ca ati trecut prin aceasta experienta, imi inchipui cat de groaznic este...dar lasa ca va luati revansa la petrecere, distractie placuta si asteptam pozici.

am vazut pozele aniversatilor, copilashii sunt minunati, am tras cu ochiul la torturi dariei ii comand unul cu alba ca zapada;

felicitari lui Alex pt. suzeta si Emei pt. olita! asta da realizare, la noi nu se "zaresta" nimic deocamdata, a fost o perioada cand o puneam pe olita si mai facea, acum nika.

gabi succes la examen, asteptam vesti;

va pupic, o zi buna.
http://community.webshots.com/user/lilib72

Mergi la inceput

Si noi am scapat de suzeta de mult,nici nu mai vrea sa auda de ea,DAR de dormit,doarme numai cu ursuletul Cocolino.Cu olitza INCA nu avem rezultate.

Va dorim w-e placut,petreceri frumoase sarbatoritilor care isi fac ziua in acest w-e si nu uitati de poze!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Multumesc pentru sustinere fetelor,ca am mare nevoie!!Am impresia ca nu retin nimic!!!Am momente cind ma gindesc sa-l amin(examenul)...dar ma incurca si asa destul de tare ..tb sa scap de el!!
Alex sta de luni cu soacra mea ,nu e foarte incintat..dar asta e !!Sa va spun cea mai recenta shotie:azi dimineata pe cind ma imbracam de zor sa-l duc la soacra,il aud cintind cu voiosie in camera lui,bucuroasa ,nu am vrut sa-l deranjez dar in cele din urma am fost curioasa sa vad ce-l incinta asa tare ..si vai....MA ASTEPTAU NISTE DESENE RUPESTRE in creion si PIX CU TUS ROSU pe peretii mei bleo,iar el era fericit si-mi arata ca pe doi pereti a desenat nu doar pe unul,asa ca am uitat de suparare,ma duc sa caut rezerva de var bleo!!
La noi cu suzeta a fost crincen rau ca erau toate zdrentuite si oricit le sterilizam eu...stomatita sint convinsa ca de la suzi i se trage!!Nu m-am asteptat sa uite asa usor..prima noapte a miriit el un pic ,zilele urmatoare imi tot arata gurita iar eu ii laudam dintii cei frumosi asa ca uita.In schimb am impresia ca bea cam mult ceai 300-400 ml /noapte ,dimineata pampersul e full!!Oare sa incerc sa-i mai reduc ceaiul??
Oana ,offf Doamne ce rau imi pare ca ati trecut prin asa experienta!!Macar bine ca ai nimerit un spital mai uman.Nu stiam ca poti sa internezi copii si la alt spital..decit cel de copii.Multa sanatate lui Stefan sa se faca bine si sa chefuiti asa cum merita un cavaler de 2 ani!!
Cary,ca de obicei, jos palaria ,pt energia ta!!Mai scrie mai scrie poate ma molipsesc si eu!!
Mamamariana, m-am distrat copios cu aventurile lui Emi !!!
Gata, ma duc sa mai fac niste teste!!
Gabi si Alex

Mergi la inceput

BAFTA multa Gabi la examene!noi inca nu am colorat pereti,dar pentru TOATE exista un inceput,sau poate facem alte boroboatze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Gabi - hai ca tinem pumnii stransi si sigur iese bine...
Experienta cu pictatul pe pereti am trait-o si noi, insa cu un ruj al meu rosu...din fericire s-a spalat destul de usor...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Ce faceti fetelor ? Se pare ca profitati de vremea frumoasa si ati fugit pe afara...
Pupici si un week-end minunat !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput