Bebelusi de mai-iunie 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 11
Grate spune:
http://www.epa.gov/ost/fish/
http://www.cfsan.fda.gov
Uitati aici fetelor mai multe informatii despre peste pentru orice evntualitate pe aceste site-uri.
Citeva repere: nu dati bebeilor vostri carne afumata(pericol de listeria) sau peste sushi (contine paraziti). Peste contaminat cu nivel ridicat de mercur(vi le spun in engleza,le traduceti voi, eu am dictionar prost): shark, swordfish, king mackerel, tilefish sau orice alt peste din ape contaminate. Tuna contine mercur de asemenea, dar mai putin acel conservat. Oricum se recomanda ca bebe-ul sa nu manince mai mult de 55 de gr de peste proaspat de apa curata pe saptamina!
Optati pentru sucurile, laptele pasteurizat sunt lipsite de bacterii. produsele organice nu contin chimicale, pesticide ori antibiotice , daca totusi nu aveti posibilitatea sa cumparati organic, curatati de coaja legumele si fructele, iar carnea, lipsiti-o de grasime unde se aduna toate pesticidele, nitratii.
Apa de la robinet poate fi contaminata cu plumb, cumparati un filtru.
Bafta!
Grate spune:
Ah...da, si inca ceva, tot eu va bat la cap,
in cazul in care ati scapat ceva contaminat in alimentatia bebeului, folositi alimente protective impotriva toxinelor: broccoli, varza de bruxelles, conopida,varza,mazare sau fasole gatita, alimente bogate in beta carotene: morcov,dovlecel,cartofi dulci si cele bogate in fibra: legume, fructe proaspete.
alus spune:
ROTA VIRUS- nu este periculoasa boala,se mai numeste si boala diareei, copii tot timpu au diaree, pierd multa apa din organizm si au temperatura care trece un timp si iar revine. Copii primesc perfuzi ca sa stabileasca apa in organizm. Ea a slabit timp de 3 zile cam 300g, este destul de mult ptr. asa copil mic.
Fetelor daca ma credeti eu acum va scriu cu lacrimi in ochi, stau si ma uit la stiri unde toata ziua vorbesc despre PAPA... este din ce in ce mai rau...
www.julka.za.pl
Alus+Julia
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI ! DRAGOS
Madisor sunt alaturi de tine, grea pierdere. stiu prin ce treci, si eu mi-am pierdut mamica de cand avea 12 ani. si ce dor imi e de Ea. Sincere condoleante.
Bertha sanatate multa puiului, sa se faca bine repede si
Irinusha La multi ani! si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti
cristina vai ce veste buna. in curand vor merge toti bb-i si atunci sa vezi ce pozne vor face.
De ieri Bienca este mai bine. nu mai este asa de maraita si nu mai protesteza can o las jos. Azi dimineata chiar a ras cand ne jucam. La burtica e mai bine dar inca mai ia niste medicamente si tot nu papam lapte, suntem tot pe HN 25. Am invata-o azi sa faca bravo si era tare mirata ca face "plici" cand da din palme.
Fetelor dar dati-mi si mie un sfat. Dr. ne-a spus ca Bibi s-ar putea sa fi facut o intoleranta la lapte, dar mi-a zis sa ii dau banza dulce si eu nu stiu ce sa fac. ca al meu barbat zice sa nu ii dau. ii dau sau nu. si ce mai pot sa-i dau sa pape ca eu nu mai stiu.
Irinusha nu esti singura. si al meu se plange ca il bag cam rar in seama dar eu ce sa fac daca apetitul e cam mic. Cred ca haomonii sunt de vina. La mine sigur. Am fost si la dr. ca acuzam si niste dureri si lipsa menstruatiei si acolo am descoperit ca am un chist pe ovarul stang. Cica asta se intampla cand ai o dereglare hormonala. Si de aici si lipsa apetitului. Asa ca roaga-l pe sotul tau sa te inteleaga si o sa treceti si peste aspectul asta.
tnicoleta
miha04badea spune:
Fetelor multumim frumos pt urari.
Doamne a implinit Dragos 11 luni.......nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul.Si chiar azi de ziua lui a fost un miriit si jumatate.
MADISOR nu stiu ce sa-ti spun .....cuvintele sunt de prisos.Sincere condoleante si sa nu uiti niciodata ca nu esti singura.Vom fi aici mereu cu o vorba buna,un sfat,o parere......
BERTHA sanatate puiului scump!
IRINUSHA va doresc sa fiti sanatosi,fericiti si sa aveti parte numai de impliniri.LA MULTI ANI!
DIANA sa-ti traiasca mexicanul scump!
GRATE si CARMEN va multumesc pt aprecieri la adresa pozelor noastre.multi puiutilor frumosi.
Dragele mele am o durere de cap groaznica asa ca va pup dulce....ma duc sa poate-mi trece.
MIHA SI DRAGOS (1.05.04)
http://community.webshots.com/user/miha04badea
DianaR spune:
Hello, hello
Multumim fetelor dragi de aprecieri. Toti avem bebei dulci si frumosi.
Irinusha, la multi ani fericiti alaturi de familia ta draga!
Hm, apetitul sexual e ceva ce mi-a lipsit cu desavarsire dupa nastere, mult timp fara sa fie ceva organic in neregula cu mine. De vreo 3 luni mi-am mai dat drumu, dar tot nu e ca inainte. Sper sa-mi revin totusi. Deci nu esti singura, si chiar vorbeam azi de asta cu o mamica ce ma insoteste in plimbarile zilnice si are aceeasi problema. Cica noua conditie de mama iar la mine si alaptatul ne scade apetitul sexual.
Bertha, pupici bietului bolnavior!
Grate, am vrut sa ma uit pe poze dar am vazut ca ti le-ai facut private. Iti respect hotararea dar imi era dor de Patric cel frumos!
Carmen, esti o draguta. Sa stii ca am reusit sa stamb si eu axul la o roata a carutului cand am intrat vitejeste cu el intr-o ridicatura (am forta nu gluma, era chiar sa ma dau peste cap) dar din fericire a reusit Vasile sa-l repare.
Madisor, suntem alaturi de tine!
Mihaela, sa-ti traiasca flacaul cel frumos si inaltut!
Cristina, si Alus, eu mancam lipici cand eram copil. Ii disperam pe ai mei ca cica imi lipesc matele A, si mai mancam aluat crud. De orice fel.
va pup si mai vb.
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 10 luni
alus spune:
Tnicoleta- Julia are netoleranta la lapte si eu nu-i dau nimic ce contine lapte, dar pot sa-ti dau un sfat, incearca sai dai branzica si peste un timp vezi daca pe fata ii apar bubite sau se face rosie pe obrazi, nu trebuie sa-i dai mult, daca nu poate ii va aparea chiar daca va manca doar o bucatica.Julia daca mananca ce nu paote ii apar si bubitele si se face rosie,la netoleranta la lapte deobicei se inrosesc obrazi. Va dorim multa sanatate si cat mai repede sa poata manca totul.
Fetelor, de cand am nascuto pe Julia sotul meu a prins puteri si cateodata ar vrea sa ne jucam in fiecare seara ,nu conteaza ca eu dupa o zi grea sunt obosita. pot sa spun ca a, doi bebei in casa nu unul. Eu cam am pierdut puterea dea ma juca cu el prea des.
Fiecare dintre noi a pierdut si va pierde pe cineva apropiat sufletului. Eu am pierdut cea mai draga fiinta in viata uniu om, Eu am pierdut pe primul meu . Daca credeti ca nu trebuia sa scriu asta spunetimi eu nu ma supar, dar astazi am simtit nevoia de-a ma plange din nou la cineva, IMI CER SCUZE FETELOR PTR. ACEST LUCRU
www.julka.za.pl
Alus+Julia
Eryka spune:
Buna fetelor , eu iar la cafea se pare ca am prins drag de ea dar oricum e mai mult cu lapte
Fetelor Ayumitza a stat ieri vreo 10 secunde singura pe piciorusele ei ,isi tinea o jucarie in mana si statea in picioare am ramas fara cuvinte cand am vazut-o .Asa m-am bucurat hihihi crestem .Maine e ziua lui tati face 32 de ani ,asa ca vom merge sa ne petrecem
Acris buun site-ul l-am bagat la favorite
Alus draga de tine ,nici nu stiu ce sa-ti zic ,cred ca ai trecut printr-o mare suferinta ,daca vrei si te-ar mai usura sa ne povestesti ,noi te ascultam ,eu una nu ma supar sa-ti descarci sufletul le noi .Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul .
Bertha sanatate multa la puiut.
irinusha eu ce sa-ti zic ?Eu cred ca sunt normala ,apetitul meu sexual pare ok mai rau stam la timpul liber ,asa ca oricum sexul este mai rarut .
Madisor eu iar beau cafeaua sper ca nu ti-am facut iara pofta?Pacat ca macar nu o putem bea impreuna
Aaauu fetelor va las ca a facut ayu kk imi muta nasul din loc ,fug repede sa o spal .Pa .
Eryka & bb-lina scumpa (03.iunie.2004)
acris spune:
Dragele mele,
Iar sunt suparata
Amalia a stranutat si tusit toata noaptea. Nu a inchis un ochi...De abia pe la 5 dimineata a luat-o somnul si atunci maraia in somn
De bine ce-i trecuse, acum o luam de la capat. Chiar si dupa atata antibiotic...Ma duc cu ea la spital azi, daca se agraveaza...
Off...si peste astea, ii busesc si doi dintisori....
Irinusha, apetitul meu sexual este in limite absolut normale. Am vrea noi, dar nu prea avem timp. De cand sunt la servici, pic moarta seara. Adorm inaintea fetei. Si tati ramane si spala vasele, strange jucariile raspindite prin casa de Amy si cu gandul (doar) la.
Pupici si mai vb.
Cristina & Amalia (20.04.2004)
http://community.webshots.com/user/cris_amalia
"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"
alus spune:
La Multi Ani Alexia Gabriel-
Acris- multa multa sanatate ingerasului tau.
Eryka- nu pot sa povestesc prin ce am trecut, poate restul fetelor nu vor sa stie.
De doua nopti Julia doarme prost, dar nu ca are ceva sau o doare ceva,se aranjeaza in asa poziti ciudate ca eu una nas putea dormi asa. Funduletul in sus capul intro parte, o mana intina alta sub ea, foarte ciudat.Nu ma mir ca ii este incomod.
www.julka.za.pl
Alus+Julia