Bebelusi de mai-iunie 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor, pupici la bb-ici!

Saru'mana ca ati sarit sa ma linistiti :) ... e totusi mai bine cand nu esti singura ;) ... Sa nu intelegeti gresit, Boby ma intelege si imi respecta "poftele", dar cateodata imi e o mila de el ... ei, sper sa treaca :)

Cris, imi pare rau ca-i Amalia bolnavioara ... Pup-o pe dulcica sa-i treaca repede!

Alus, imi pare rau de pierderea ta, cred ca-i cea mai grea! Daca te simti mai bine, poti sa ne povestesti binenteles! Doar Mona sa nu citeasca, ca pe ea trebuie s-o protejam acum, ca-i mamica cu burtica.

Eryka, felicitari, ia sa vezi ca maine-poimaine iti pleaca fata! Pupici, ca-i viteaza! :) Care-i chestia cu cafeaua?

Bertha, pupici zambariciului! :) Asa-i, cand le trece incep iar sa faca pe Clown-ii :), dar mai bine asa decat bolnaviori si suparati ...

Grate, saru'mana ptr. informatii. Sa stii ca eu incerc sa-l obisnuiesc cu "normalul" ... cand era mic aveam grija sa-i dau bio, acum mananca normal, cot la cot cu noi. Noi asa mancam si m-am gandit ca n-are rost sa ma "prostesc" ca mai tarziu sa aiba probleme sa se acomodeze cu mancarea noastra. Sper sa nu fac rau ... oricum, eu incerc sa-i "fac" anticorpi ;)

Nicoleta, daca ai posibilitatea, i-ai produse din lapte de capra ... nu stiu daca se gasesc in tara. Ma refer la branza, cascaval, iaurduri, laptic ... acum nu stiu daca poti gasi asa ceva. Intolerenta este de obicei la lactoza din laptele de vaca ... parca mergeau unele produse lactate, dar nu mai stiu care ... incerc sa caud si iti spun daca gasesc ceva.

Azi i-am luat primii pantofiori ptr. Cris ... de fapt, Oma i-a luat, dar eu i-am ales. Am fost special la un magazin specializat pe incaltaminte de copii, ca sa fiu indrumata (si sa incurajez magazinele micute, dar asta-i alta chestie ;)). Am gasit o oferta super, pantofiori de la 59,95 redusi al 19,90, italienesti, de un albastru inchis, piele intoara, talpa nu stiu cum speciala ... ce sa mai, mi-au placut tare mult. I-am laut marimea 20 si mi-a explicat ca trebui sa-i mai ramana cam 1 cm. in fata, dar nu mai mult, ca nu mai invata corect sa mearga ... si trebuie sa fie peste glezna, ca sa-i tina piciorul fix, ce le da si mai multa siguranta. Acum sa vedem cand o sa mearga. Stiu ca trebuie lasat in piciorul gol cand invata, dar cand eram afara era nasol cand vroia sa faca pasi si era in sosete ... acum are voie :), numai sa mai vrea :)

Va pupic, poate mai revin sa va zapacesc! :)

Irinusha & Cris (03.05.04) => "Demolition Boy" :)
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Nicoleta, n-am gasit mare lucru ... dar pe un site spunea ca apar probleme daca se consuma mai mult de 3 g /zi de lactoza. Ce inseamna asta nu prea stiu ... Dar cica in cascaval (cel vechi mai ales) nu-i asa de multa ... ca cica il "papa" deja bacteriile de lactoza. Oricum, pentru ca nu-i dai produse lactate, da-i supliment de Ca. cu vit. D ... f. important! Daca mai gasesc ceva iti spun! Pupici!

Miha, ptr. ieri (ca sunt cu pluta total): Sa-ti traiasca baiatul! Pupici lui Dragos!

Va pup si pe voi si va doresc un week-end fain! ... si mult soare!!!

Irinusha & Cris (03.05.04) => "Demolition Boy" :)
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Alexia!

Dragele mele, va multumesc din nou pt. gandurile voastre bune, sunteti toate foarte amabile si saritoare, va pupam pe voi si pe piticeii vostri, sperand ca va vor ocoli problemele de sanatate!
Darius e din ce in ce mai bine, azi la pranz a papat exact ca inainte, si cantitativ si cu muuuulta pofta. Am uitat sa va anuntam al 6-lea dintisor, dar cred ca nu face nici o pauza, pt. ca de ieri saliveaza mult-mult, ploua torential la noi!

Grate, multumesc mult pt. informatiile tale, nu-i voi mai da proaspat decat atunci cand voi gasi proaspat. Eu i-am dat merluciu, am intrebat dr. si a zis ca-i bun, ca e peste slab. chestia e ca peste proaspat am vazut numai in Metro si de obicei am crap (e cam gras) si alte ciudatenii. Uneori am si pastrav, cand o sa prind curaj o sa-i iau si lui. Medicul din spital mi-a spus ca sunt persoane care nu tolereaza pestele, totusi sper sa nu fie cazul lui.

Alus, iti multumesc si tie pt. explicatia data, saracuta Julia, bine ca a recuperat repede! Imi pare asa de rau pt. pierderea ta, chiar e cea mai grea incercare pt. o femeie! Daca ne povestesti sau nu e doar alegerea ta, faci numai cum simti tu, trebuie sa te asigur insa ca pe mine nu m-ar deranja deloc si sunt convinsa ca nici pe celelalte fete. Eu cred ca suntem aici pt. a ne impartasi atat ispravile, nazbatiile, cat si necazurile ingerasilor nostri si, de ce nu, si ale noastre. Din pacate asa e viata, pe langa atatea lucruri frumoase, ne supune si la incercari grele, cand trebuie sa ne regasim puterea in sprijinul celor din jur.

Tnicoleta, poate o cantitate f. mica de branza te va ajuta sa vezi daca are intoleranta la lactoza sau nu, mai ales ca medicii s-ar putea, nu au fixat un diagnostic cert.

Diana, mi-ai facut o pofta cu lipiciul! Ai mei il ascundeau de mine, dar tot il gaseam si mai luam o lopatica din el (mai stii, lopatica aia cu care intindeai penicanolul?). de lipici m-am lasat, dar aluat mananc si acum, indiferent ca-i de paine sau de prajituri!

Erika, bravo mititelei, la multe secunde-nainte! La multi ani sotului si petrecere frumoasa!

Acris, sanatate puiutei, of, of, cand ii apuca ii apuca toate deodata!

Irinusha, si noua ne trebuie pantofi, pana acum purta ghetute, dar am observat ca merge mult mai prost incaltat decat cu picioarele goale. Nu stiu ce-o sa facem cand o sa coboram din carucior in parculet, nu putem merge desculti!

Va las, ca s-a trezit darius si ne-ateapta o plimbare!!!!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cuc0204/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamica_de_mai spune:

Irinusha- deoarece Mona este mamica cu burtica paote este mai bine sa ma aptin. Nu as vrea din pricinea povestiri mele prin ce am trecut sa se necajeasca, acum are nevoiw de mare liniste. Numai cu incuvintarea ei o voi face, Cred ca ma intelegeti, si asa nu sunt sigura daca am facut bine incepand acest subiect, acum imi vine sa ma dau cu capul de

Mamica a 31 de printese si 40 cavaleri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragelor, ni ca v-am citit pe saritelea azi dimineata, o sa revin, sper, daca am vreme in weekendu' asta, dar as vrea sa dau 'okey'-ul cu povestea trista. fiecare om trece prin grele si momentele astea nu fac decit sa ne intareasca mai mult, desi cu pretul enorm al suferintei de cele mai multe ori, ne intaresc si ne umplu sufletul cu inca o experienta care ne duce la intelepciune.
va pup si sper ca sinteti toate si toti puiutii bine. lamultiani puilor sarbatoriti zilele astea.
despre mine, pe scurt, scurt ca tre' sa fug la buda:), sint bine, tot cu starea de greata continua, somn, oboseala.... m-am dat pe portocale si vad ca-mi priesc:).
cu drag..........................

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (9+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE MARTIE

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Alus, poti sa ne povestesti numai daca tu vrei si numai daca nu-ti rascolim amintiri neplacute. Asa cum zice Bertha, cred ca e cea mai grea incercare prin care poate trece o femeie. Curaj si o imbratisare strinsa de la noi sa stii ca suntem alaturi de tine! Pentru tine ca sa fii tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Pe primul meu ingeras am nascut pe 10 iulie 2003. Am numito Silwia. De la inceput nu am stiut ce este sa ai copil in casa, dela inceput dormea toata noaptea si plangea numai cand ii era foame sau avea colici.Pe 9 octombrie dimineata a facut temperatura mare, am fost la pediatru cu ea, la orelist, dar nu au gasit nimic. Mi-au dat medicamente si mau trimis acasa. Tot timpul o tineam in brate. Ajungand acasa am observat ca are pe tot corpul bubite care au forme ciudate si culoare vaneta. Am crezut ca este boala normala. Am observat ca isi face ca....ta farte moale, aproape apa, si ca este cam rece, am schimbato si am plecat cu ea la urgena. Salvia era ca un lemn, ochi deschisi dar nu se prea misca, cand am ajuns la urgenta, au luato pe sus, si imediat am plecat la spital, acolo in jurul ei erau vreo 5-6 doct. ca intr-un film, dupa ce au umpluto de perfuzi ne-au dus in alt spital de copii. Doctorul dupa un timp ma trimis acasa spunandu-mi ca nu am ce sa fac acolo si asa nu o pot ajuta cu nimic. Deci ajuncand acasa am asteptat vreo veste si a venit, a fost cam 12.30 minute " Doamna imi pare rau sa va anunt dar cam acum o jumate de ora fetita d-voastra a murit". Atunci mi-am dat seama ca ea murea in bratele meu.

www.julka.za.pl
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Nu pe 9 ci 10 octombrie a inceput totul si pe 10 octombrie s-a terminat. Dar cum a spus bunica mea care este foarte credincioasa " Dumnezeu a luat si Dumnezeu a dat". Eu am aflat dupa ce nea parasit Silvia pe 18 decembrie ca sunt insarcinata in a 11-spea saptaman. Am ramas socata si fericita.Am plans de bucurie si un timp nu am putut sacred.

Orce pierdere este dureroasa nu conteaza pe cine ai pierdut.

www.julka.za.pl
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Of, Doamne Alus, mi-au dat lacrimi citind povestea ta si a Silviei. Sa stii ca esti o persoana tare, eu n-as fi supravietuit.
Dumnezeu a stiut cum sa-ti aline durerea, ti-a daruit-o pe Julia.

Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha04badea spune:

ALUS... este cea mai trista poveste pe care am citit-o vreodata si nu pot sa-ti spun decit ca esti o femeie foarte puternica,dar cred ca Dumnezeu ti-a dat putere sa treci peste acele clipe de cosmar si te-a mingiiat atunci cind ti-a daruit-o pe Julia.
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Mergi la inceput