Dragii mei,
stiti ca nu imi place sa arunc cu noroi in oameni. Am o colega care a nascut prematur si al carei copil are multe probleme de sanatate. Mi-a zis ca in timpul sarcinii acest dr i-a prescris un tratament care are ca efect secundar insuficienta placentara si nasterea prematura. Am crezut initial ca o fi tulburata din cauza problemelor pe care le are cu fetita. Insa ulterior o alta fata mi-a confirmat ca si ei i-a prescris respectivul tratament desi analizele nu indicau vreo problema, preventiv. Nu-mi amintesc exact, parca au spus ca este vorba de Azytrox.
Personal mi se pare un lucru grav, am sa caut sa vad ce medicament este.
Ce parere aveti?
Nadina
eu am nascut cu Dr Anca, n-am avut nici o chestie sa-i reprosez.
Si au am avut probleme cu un streptococ, mi-a recomandat un medicament pe care scria clar ca nu se administreaza pe timpul sarcinii, i-am cerut lamuriri si a spus ca oricum sarcina mea era spre sfirsit (sapt 36) si de regula se alege riscul cel mai mic (adica sa las boala sa evolueze, sau sa iau un medicament cu riscul de a afecta copilul).
http://community.webshots.com/user/simonabb
Eu nu am avut absolut nici o problema si mi s-a parut ok doctorul Despre medicament nu am auzit dar nu cred ca risca sanatatea copilului doar "preventiv".
zepellina
Eu am nascut cu el si a fost super OK, dar am auzit ulterior povesti de la cunostinte tot legat de prescrieri de medicamente care nu erau necesare (nu mai stiu numele medicamentului, dar nu cred ca era cel de care spui tu). Medicamentele respective nu ar fi facut rau, dar dupa parerea altor medici erau inutile in contextul respectiv. La mijloc erau ceva interese financiare...
Singura morala a intamplarii este sa citesti cat mai multe si sa te informezi cand esti gravida, macar ca sa stii ce intrebari sa pui...
Nu-l cunosc personal, poate ca omul nu are nici o vina. Faptul medicamentul are acel efect secundar i l-a spus colegei mele, Dr. Tutunaru.
Am cautat pe net si n-am gasit nimic despre medicament. Probabil nu-mi amintesc exact denumirea.
Nadina