Miresele anului 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
krelia spune:
Dragele mele, sunt de mai mult timp pe forum, insa am facut curatenie in listuza, pe care o voi scrie de fiecare data in prima pagina a unui nou capitol, si o voi edita ori de cate ori ne vom "inmulti"
Intre timp, am apasat pe nu stiu ce tasta...si mi-a disparut tot ce scrisesem...., asa ca, o iau de la capat
Va spuneam de cumnata, viitoarea sotie a fratelui meu, sigur nu ma voi imprieteni cu ea prea curand..paguba-n ciuperci
Despre soacra, in general, a mea e fata buna, de cate ori mergem sa papam la ea, ca la noi se intampla savantul prin frigider , intotdeauna este foarte amabila, si cel mai important, simt ca o face cu mult drag, nu numai pentru fi-su, dar si pentru mine. De sarbatori si zile onomastice/de nastere, de fiecare data ne ia cate ceva, insa, are momente (si sa nu mai spuneti la nimeni , cand pur si simpu.....unde va duceti, unde ati fost, cu cine ati fost, cu cine va duceti, cand va duceti, cand ati fost.........noroc ca nu o tine prea mult, insa, cum ne ducem cam 1 data pe saptamana la ei, atunci ma bombardeaza Viitorii "parinti"...chiar, voi ii considerati aproape parinti pe viitorii vostri socrii?
Implicari, hmmm..aici e mai complicat...cred ca partea majoritara o vor sustine ai mei, sa le dea Dzeu sanatate, si in functie de cat vor "plusa" si socrii.....le voi da dreptul sa se ridice cu pretentii ...aoleu, ce rea sunt! Fetelor, certati-ma!!!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic
I wanna lay you down in a bed of roses.......
Giova spune:
Stai linistita KRELIA ca eu nu-i voi numi parinti. nu voi putea niciodata sa-i zic MAMA la soacra-mea.norocul meu ca a"botezat-o" nepoata ei cu MIMI. si asa ii zicem, chiar si Clau.problema ramane socrul,nu stiu cum ii voi zice, poate "NELU CHELU", tot nepoata l-a botezat.
Ce ma deranjeaza la soacra, e ca nu ne suna niciodata, numai noi. Fixul la desfintat si are mobil, pe care o suna toata lumea numai ea nu suna pe nimeni. acum e plecata de 8 zile la Felx, dar daca nu o suna Clau vineri nu ne suna. de vineri nu mai stim nimic. Si inca veva: eu nu o sun niciodata.
cand mergem acasa, ea se uita la TV- telenovele. noi vb. cu ea, ea cu ochii-n Tv. imi vine sa-i arunc TV din bucatarie.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
magdala spune:
Buna dimineata, miresici!
Am si eu o cumnatica mica de 17 ani cu care ma inteleg destul de bine avand in vedere ca ea e linistita din fire si diferenta de varsta dintre noi e de 11 ani.
Insa am o viitoare cumnatica, prietena fratelui meu cu care ma inteleg mai bine, fiind mai apropiate de varsta, insa nu prea ne vedem des din pacate. Eu as vrea sa fim mai apropiate insa ei parca ii e frica de mine,asa am impresia, si nu-mi dau seama de ce caci de criticat nu am criticat-o niciodata si intotdeauna am incercat sa ma comport cu ea ca o prietena. O sa o intreb data viitoare cand va mai veni pe la mine.
Cat despre parinti, nu voi accepta decat sugestiile lor, dar nu inseamna ca le voi si pune in practica daca nu-mi plac, si ei stiu ca eu fac asa cum imi place mie.
De sponzorizat ne va sponsoriza fratele meu care lucreaza in Italia, sper,sau vom face un imprumut in banca. Parintii nu au de unde si noi stim asta.
Socrela oricum a zis ca "sa avem grija", acesta este suportul ei, chiar daca sotul meu e singurul baiat. Iar bunica a inceput sa tipe ca "noi nu avem casa si facem nunta". Ei, dar trebuie sa o facem odata si pe asta, chiar daca in cerc mai restrans. Pentru mine 60-70 pers. inseamna cerc restrans, deoarece avem neamul f.f.f. mare si ne-am hotarat sa-i chemam doar pe cei mai apropiati, adica rudele de gradul 1 si 2. si cativa prieteni f. buni de-ai nostri.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
Giova spune:
Si noi le-am zis ca facem nunta pe banii nostri si ca noi hotaram. toti s-au resemnat mai putin socrul, care vrea sa controleze totul, chiar daca nu contribuie cu nimic.
In schimb bunicii mei s-au suparat cand au auzit ca nu mai facem anul asta nunta. le este frica ca mor si nu ne vad nici o nepoata mireasa. sper sa-i tina D-zeu in viata, ca de nu ii voi avea pe constiinta.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
krelia spune:
daii, intr-adevar, mi se pare tare ciudat ca dupa asa o perioada lunga sa nu oficializezi relatia...nu neaparat de gura lumii, dar ma gandesc ca poate isi doresc si ei un copil, nu? Sau poate nu...who knows? Oricum, eu cred ca, mai devreme sau mai tarziu, orice cuplu, chiar si dupa 15 ani de stat impreuna, ajung sa se casatoreasca....nah, pana si Guta a cerut-o pe Sorina de nevasta, nu? Si mai ciudat mi se pare statu' la parinti, la varsta aia, dar ptobabil, o fi mai convenabil asa...drept pt care nici nu vrea sa se lege la cap, nu?
oana, sa speram ca noi nu vom ajunge precum a ta cumnata, sa ne "supunem" sotului in acel mod.....slava Dlui ca nu am un asa "barbat al casei", ci unul care chiar ma ajuta!! Sa vedem ce-o fi cu cumnatica cea mica, e chiar dulcica....daca vor ramane impreuna pana la nunta noastra, vrem ca ei sa ne tina lumanarile
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic
krelia spune:
Gio, ai pus punctul pe "i"! La acelasi lucru ma gandesc si eu, si chiar s-a adus in discutie treaba asta....de fata fiind noi 2 si socrii....a fost asa un mom. aiurea..... Eu nu le zic in nici un fel cand vb cu ei, decat "stiti, auziti, haideti...", insa daca vb cu iubi despre ei (si eventual sunt si ei de fata), zic "mami tau, tati tau"....daca ii zic tanti, mie (si ei) mi se pare prea taranesc", daca ii zic doamna, parca-i prea protocolar, iar mama&tata este exclus. Nu pot. Nici eu de obicei n-o sun, decat dk vreau vreo reteta de papa care-i place mofturosului , in rest o suna iubi si mai suna si ea, cam 2-3 ori pe saptamana.
Magda, la mine, 60-70 de persoane e tot ce vom avea, cred, si astia facuti din cunostiinte, prieteni si obligatii, caci rudele...cred ca sunt in jur de max. 10 %...
Bunicii, chiar imi doresc sa vina la nunta, daca nu, macar la biserica (dar poate ii conving sa vina si la petrecere, chiar daca spun ei ca n-au ce sa caute acolo, doua papusi stricate ...eu am fost, si sunt in continuare, f. apropiati de ei, si chiar nu concep sa nu vina....nici nu vreau sa ma gandesc cand n-or mai....
magdala spune:
Krelia, si daca iti spun ca dintre acestia numai 10 fix sunt rude ale sotului? Daca stau sa socotesc toate rudele mele nu ajung niciodata la final. Si nici nu stiu cum e mai bine, sa ai sau nu multe rude.
Oricum, o sa avem cea mai frumoasa nunta.
Cat despre bunicii din partea mamei mele, care mie imi sunt foarte dragi, sper sa poata veni, din pacate nu-mi fac sperante prea mari, sper sa reziste bunicul meu pana atunci, desi este imobilizat la pat din cauza unei semipareze. Dar sper ca Dumnezeu le va da zile pana atunci, caci nu conteaza daca pot merge sau nu, ii luam pe sus. De fapt cu masina.
Mai vedem ce o sa fie.
tuturor.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
ralucah spune:
Krelia stai tu linistita , eu problema cu "adresarea" o am si acum dupa dupa aproape 4 ani (din care 2 de casnicie). Niciodata nu am stiu cum sa ma adresez socrilor. Le vorbesc cu dvs clar, mama si tata - exclus; Tanti - ma umfla rasul numai cand ma gandesc. Mai rau cand ii sun si raspunde socrul meu la tel iar eu vreau sa vorbesc cu madam :))))...si zic ceva de genul " doamna e acasa? :))))))
Sa stii ca eu ma gandesc serios sa ii intreb intr-o zi pe fata cum prefera, ca deja mi se pare penibil stau 10 min sa ma gandesc inainte sa le dau un telefon!
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
ooana spune:
Krelia bucuria mea e ca prietenul meu ma ajuta fosrte mult, cate odata chiar mi-e rusine...........cand il vad ca se apuca sa isi calce ii mai dau si eu 2-3 camasi de ale mele sa le calce, ca se pricepe asa de bine!!
Si ca sa-l mai laud...mai si gateste!!!
La toate astea sora-sa ma acuza, ca eu sunt o rea si il las sa faca asa ceva.........pai ziceti si voi ce sa fac....daca el chiar vrea si ii place sa se ocupe de treburi gospodaresti!
La socrii mei niciodata nu le voi spune tata&mama......pentru ca pentru mine nu exista in lumea asta decat o singura maam si un singur tata.
In legatura cu -pregatirile de nunta la noi e simplu....face nunta la mine in Tg-Mures asa cum vrem noi si un chef la Arges de unde e prietenul meu iar daca viitorii mei socrii doresc ceva neaparat pot organiza la Arges, mai putin............lautarii care vin si te iau de acasa......mie nu imi plac!
In schimb nunta o facem noi, parintii ne ajuta eventual cu relatiile daca o sa avem nevoie de exemplu la restaurant nu am dat nici un avans pentru ca mama mea ii cunoaste pe patron.
Nu avem alte pretentii, pentru ca este nunta mea iar parintii vor fi invitati speciali si o sa dea cat vor ei la nunta...........ne vom descurca noi cumva!
Va dati seama ca la anul pe vremea asta vom fi toate in priza, o sa fim pe ultima 100 metrii !!!!!!!
Va pup pe toate.
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
http://community.webshots.com/user/nicoaraoana
krelia spune:
magda, da' stiu ca ai neam mare, nu gluma!!! Sanatate bunicului tau!
ralucah, la mine conversatia incepe cam asa" "singurel/nu, cu sotia/mi-o dati si mie?...sau, direc "patroana e acasa?" Si eu m-am gandit la un mom dat sa ii intreb daca au vreo preferinta...sper sa nu aud....mama sau tata ca....
oana, nu-ti mai face sange rau si fii bucuroasa ca te ajuta, si pe deasupra, ii si place! Asta inseamna sa fii cuplu! Din punctul asta de vedere, sa stii ca si eu sunt norocoasa, de aproape 2 ani de zile, de cand stam impreuna, am pous mana pe aspirator de vreo 2 ori, in rest e al lui...baile, la fel, mopul - idem....vasele le mai spala, mai si calca ...cu gatitul sta cam prost ca habar n-are, mai mult decat cartofi prajiti si probabil, oua ochiuri, altceva, nimic. In schimb, tehnician desavarsit - balamale, becuri, schimbate, balcon inchis pe jumatate....uneori chair ma enerveaza cu ordinea lui...Iar restul, praf, spalat, calcat, mancare - eu. Cumparaturile - impreuna, si facturile - oscileaza (cand eu, cand el, cand impreuna). Asa ca oana scumpa, e mare lucru sa ai un ajutor in casa, nu-l schimba!