Aspirante optimiste(126)
Raspunsuri - Pagina 5
Anca Wish spune:
Sincer, imi pare rau!!!!!
Dar e alegerea ta.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
lauricipani spune:
lachione, pot sa spun si io ceva? OK.
Anca Wish este un copil deosebit si, contrar celor afirmate de ea, nu este asa de rautaciasa. Eu sunt sigura ca exprimarea ei a vrut sa spuna altceva pentru ca asta am simtit si cand am citit. Chiar mi-am spus "pacat ca nu am fost si eu asa cum foarte mult si-ar fi dorit lachi ca le-am fi oripilat impreuna pe fete"
Te rog sa-ti amintesti ca eu am fost alaturi de tine in multe situatii si nu te-as minti. ANCA WISH ESTE UN COPIL MINUNAT INCAPABIL DE RAUTATI!!!
SI PE TINE LACHI TE IUBESC LA FEL DE MULT!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Kariris spune:
OK laurici, hai ca m-ai convins, dar lasa-ma sa fiu in continuare suparata, sa-i
Ancutei, sa-i spun ca nu "ma mai joc cu ea" si sa-si ia gandul de la "tamponat" in duet cu mine....
o sa-mi treaca bineinteles, dar pe bune parca mi-as fi inceput ziua cu un soc electric, iar la urmatoarea intalnire o sa fiu foarte circumspecta...sau mai bine o sa-l trimit pe Lachione (cutu) sa ma reprezinte....

tuturor, oripilate sau nu. Bey....dar sensibile mai sunteti! Daca stiam o trimiteam pe varamea care-i calugarita!
Anca Wish spune:
Laurici, esti dragutza. Saru'mana mult.
Eu sunt constienta de defectele mele, dar imi recunosc greselile.
Dar se pare ca e greu sa repari unele lucruri.
anca...poate intr-o zi
dionisiade spune:
Dana P. Eu am doi ani de cand am facut laparoscopie (Dr.Marinescu) si nu este de speriat. Seara m-a operat iar a doua zi la 12 deja eram in drum spre Constantza iar peste 3 zile eram deja la birou. Fara probleme. Rezultatul meu a fost "ovare de portelan" iar dupa operatie Dr. Marinescu considera ca sunt "o femeie normala". Dar iata ca au trecut aproape 2 ani si nu am nici un rezultat.
Nu trebuie sa-ti fie teama, nu este operatia clasica dupa care de-abia te poti ridica din pat. Important este sa ai o anestezie buna. Suna-ma daca ai timp, sa mai discutam.
Apropo, cum este Dr. Tutunaru? Am vazut ca este preferat de multe paciente DC. Are timp, discuta cu tine, face analize complete? (eu asta caut acum - dupa experienta Giulesti).
Aseara am fost la homeopat si mi-a dat un tratament pe care am sa-l urmez intocmai (acum cativa ani mi-a rezolvat anemia destul de
repede, asa ca am incredere).
Salutari tuturor aspirantelor si astept de la fiecare un sfat, o idee.
lauricipani spune:
uite fetele, pentru ca sunt binedispusa azi trag un dans 

din buric bineantzeles ca sa va mai descretzesc fruntile. Hai si un 

ca este indicat!!!
mai fac si galerie pentru doua fete frumoase lachione si Anca Wish

pup fete frumoase

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
GeorgianaI spune:
Anca Wish si Lachione, io o sa 

si o sa ma aveti pe constiinta daca nu va
si sa va impacati.
Ceea ce a scris Ancuta, cu oripilatul, eu am luat-o pe o chestie sub forma de gluma, nici prin cap nu mi-ar fi trecut altceva.
Deci? Ma vreti sau nu pe constiinta voastra?
Pupici.
Anca Wish spune:
Oricum, laura, si io m-am suparat. Si daca din cauza nu-mi creste endometru azi...sa vezi ce-ti fac!![]()
Gata, fetele, io am incheiat subiectul. Georgiana si Laurici, sar'na!!
anca...poate intr-o zi
dandana spune:
buna fetele!
a fost taaaaare frumos aseara! laurici insa mi-a lipsit!
tare scumpe fetele nou cunoscute, dar zau daca inteleg ce s-a intamplat cu postarile, despre ce vorbiti, mai draga? ce-i cu anca si lachione? dupa ce au stat una langa alta toata seara (le-am trimis in coltul de vicioase) acum se "neinteleg"?
sa nu va prind ca nu va impacati repede ca trebuie sa ne programam iar de intalneala!
stiti ce ma tot zgandare de aseara? la fiecare intalnire aveam o graviduta, acum oare cine....?
pupi la toata lumea!