Prietenii omului (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ramonika, nu pot sa cred ce a patit Maritza...tocmai acum cand se simtea si ea mai bine...offPoate reuseste noul doctor sa o salveze pana la urma. Sa dea Domnul!Cine e dr care a operat-o prima data? Sa stim si noi sa nu ajungem acolo...Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Anamaria, probabil esti din Iasi de asta te intereseaza doctorul. e vorba de un cabinet in blocul meu, in zona garii, se cheama Sanivet. te rog sa nu te doci in veci acolo si sa soui tuturor cunostintelor tale cu animale sa nu se duca acolo si ei sa spuna mai departe.
TREBUIE SA FACEM CEVA FETELOR SA SCAPAM DE INCOMPETENTII ASTIA!!!!! poate da faliment pana la urma.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Ramonika, imi pare tare rau sa aud ce i s-a intamplat Maritzei.
Dar nu trebuie sa iti pierzi speranta. Daca doctorul la care ai dus-o a spus ca poate fi operata, inseamna ca exista si sanse de reusita a operatiei si de insanatosire a Maritzei.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Danna - mersi de incurajari. ma rog si eu pt Maritzuca mea...

Ana maria - am uitat sa zic, porcul se numeste Gugles , iar cel la care am dus-o acuma are cabinet pe fosta Uzinei, se numeste Stecyk, e cel mai bun, dar are scoruri foarte mari. acuma imi pare rau ca nu am dus-o din prima la el, dar nu am stiut ca astia din bloc de la mine is asa incompetenti.

fetelor, decat sa operati pisicile, mai bine le dati pastile contra caldurilor. poate e mai bine asa. eu nu prea puteam sa o controlezpe Maritza sa ii dau pastile, ca era de capul ei pe afara, treceau si cate 2 zile si nu venea in casa, asa ca e greu cu tratamentul.
acuma cat a fost bolnavioara am tinut-o fortat in casa si mieuna la usa voia afara dar nu am lasat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Primel spune:

Of, imi pare atat de rau !
Ramonika, sper sa poata fi salvata Maritza!
...ei ii doresc insanatosire, iar tu sa fii curajoasa!
iti trimit multe imbratisari si

www.craiova.ro/argos

"A gresi e omenesc; a ierta este divin." Alexander Pope

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

fetelor pot sa-i fac o baie scurta lui tom cu sampon pt bebei sau trebuie musai sa cumpar sampon pt catei?

alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Slakje, eu o spal pe Cora aproape numai cu sampon de bebei...ii face blanita asa matasoasa!!!
Cred ca important este sa nu speli bebelusul cu samponul pentru catei...

Ramonika imi pare rau de pisicuta ta...sper sa se faca bine....

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David pe tractoras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

quote:
Originally posted by slakje

fetelor pot sa-i fac o baie scurta lui tom cu sampon pt bebei sau trebuie musai sa cumpar sampon pt catei?

alina.

Poti folosi sampon pentru catei ori sampon pentru bebei.
Cel mai important este dupa clatirea samponului, sa folosesti apa cu otet pentru neutralizarea oricarei urme de sampon si pentru a evitarea formarea cojilor.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

Ramonika ... of Doamne ce rau imi pare ... sa speram ca se va face bine ... mititica

Alina - eu imi spal motanul cu Jonhson baby pieptanare usoara ... si ii dau si cu balsam, atata doar ca trebuie sa-l clatesti foarte bine ... e asa de caraghios la baita

Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

quote:
Originally posted by Ramonika
Anamaria, probabil esti din Iasi de asta te intereseaza doctorul. e vorba de un cabinet in blocul meu, in zona garii, se cheama Sanivet. te rog sa nu te doci in veci acolo si sa soui tuturor cunostintelor tale cu animale sa nu se duca acolo si ei sa spuna mai departe. TREBUIE SA FACEM CEVA FETELOR SA SCAPAM DE INCOMPETENTII ASTIA!!!!! poate da faliment pana la urma.
Ramonika, da, sunt din Iasi, si sunt de acord cu tine ca trebuie sa facem ceva impotriva doctorilor incompetenti...Insa nu prea stiu ce. Eu o sa spun tuturor prietenilor sa nu mearga niciodata la cabinetul acela...Ma doare sufletul cand ma gandesc la Maritza ta...Ana-Maria

Mergi la inceput