Prietenii omului (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

merci fetelor,

il spal imediat cu sampon , e foarte murdar.
cum adica cu otet? sa-l clatesc cu apa cu otet? nu il ustura pielicica?nu-i mai agresiv otetul ca si samponul?

alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Alina, eu asa mi-am spalat toti cainii si crede-ma ca nu au patit nimic.
Dupa ce l-ai clatit bine de tot de sampon, intr-o sticla de apa pui un capac de otet si limpezesti bine. Neutralizeaza orice urma de sampon si da stralucire blanitei.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

poate n-am fost eu atenta ... ma trageti de urechi

dar Azara n-a fost la concurs ... ca am vazut la TV

daca-l clatesti cu otet ... macar n'o sa-l mai bazaie mustele

Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by Maruta

o pisica cu tupeu !

chiar ca e pisica cu tupeu...

ma duc acus sa o vad pe Maritza si va spun maine ce face. sper ca o mai gasesc mititica...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Biata Maritza, nu pot sa cred ca astfel de lucruri se intampla taman celor care vor sa faca un bine si tocmai pisicilor care ar avea mai mare nevoie de sterilizare. Ramo, curaj si multa rabdare, nu se poate ca o inima asa de mare ca a ta sa nu fie rasplatita. Inter timp, antireclama, nenorocitii!

quote:

o pisica cu tupeu !

Am murit de ras la poza asta, zau ca e buna de candid pictures sau ceva asemanator. Bietul catel, inghesuit mai sta in cosu' pisicii, manca-l-ar mama de pisoi smecher! Sarumana cu multa recunostinta, Maruta, pentru PM, am sa iau legatura cu ei de indata, ca alergia continua si nu se intrevede nici o imbunatatire a situatiei.

Pup pe toti flocosii si pe mamicile lor,

scarmanus

Pisicile mele
Gradina mea
_
Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

quote:

poate n-am fost eu atenta ... ma trageti de urechi

dar Azara n-a fost la concurs ... ca am vazut la TV

daca-l clatesti cu otet ... macar n'o sa-l mai bazaie mustele

Azara a fost la concurs, la Pitesti, unde a obtinut Excelent IV.
Acum nu stiu ce ai vazut tu la TV si de unde, dar pe site poti vedea poze din timpul concursului.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonitza spune:

Ramonika, imi pare nespus de rau, acum am citit de Maritza (nu a mers site-ul asta si apoi am avut calculatorul la reparat fiindca mi-a cazut din mana cand am coborat din masina)...nu se poate, trebuie s-o salveze...Dumnezeule, merita impuscat doctorul acela, ce nenorociti...Fii tare, Dumnezeu are grija de Maritza...iti tin pumnii si ma rog pentru voi.

quote:
Originally posted by Ramonika

fetelor, sunt distrusa. Maritza mea s-ar putea sa moara. de fapt are 30% sanse de supravietuire, asa a zis doctorul. alt doctor, nu ala care a operat-o prima data. ala e un DOBITOC si-a batut joc de pisica. vineri i-a scos firele si sambata s-a desprins operatia, avea ditamani gaura in burta.
apoi sambata au cusut-o din nou (tot incompetentii ) si acuma iar s-a infectat. are burta plina de puroi.
azi dimineata am dus-o la cel mai bun veterinar, ma costa 3 milioane sa o opereze iar. cica a facut peritonita, e plina burta de puroi, tre sa ii scoata uterul. nu stiu de ce s-a intamplat asta. probabil din cauza incompetentilor aia. si poate e si pisica batranica, dar tot boii aia trebuiau sa imi zica daca nu era de operat.
oricum, chiar daca scapa, s-ar putea sa ramana cu probleme la rinichi si mult nu mai are.

Scuzati daca am facut greseli, nici nu mai vad tastatura de cate lacrimi am in ochi.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

numai sa nu incepeti sa va certati...
pe mine nu ma intereseaza cine merge la concursuri, eu pe tom nu l-am cumparat (desi a costat 300 euro+ de 2 ori 38 euro vaccinurile + deparazitarea vreo 6 euro) ca sa merg la concursuri si sa castige premii, e CORCITURA, un bastardutz si IL IUBESC pt ca e catelul meu dragutz , nu pt ca e de rasa sau mai stiu eu ce.

AZARA e un caine SUPERB, nu are importanta la ce concursuri merge sau nu.

sper ca nu v-am suparat,
va pup,
alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Salut
N-am mai scris de mult...am de invatzat si mi-e lene.
Ramo, sorry pentru pisica ta, sper sa fie ok pana la urma. Voiam si eu sa ma duc la Stecyk la control cu Jazz - oare cat o sa ma coste- 500.000? Asta nu ar fi o problema, dar de banii astia (respectiv banii tai, aia 3 mil) - iti garanteaza "calitatea" serviciului? Chestia cu firele - esti sigura ca au cazut singure? Tocmai ce am citit pe net povestea unei pisici care si-a scos singura toate copcile si cand a luat-o stapana in bratze ...oh well, au curs cam toate alea din ea. Bine, pisica traieste bine mersi, povestea asta se intampla in Australia.
Anyways, sanatate multa pisicii tale. Tare as vrea sa stiu si eu in Iasiul asta un veterinar macar de nota 9 dak de 10 nu se poate. :(

Don't get mad, get even!
Jazz mic

Mergi la inceput