Mamici de iulie-august 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Buna colege burticoase!!!!
Irina, ma bucur pentru tine...Unde ai gasit blugii? Eu am fost doar in Piata Grivitei...am vazut blugi, dar nu am intrebat daca sunt cu burtici...scuze..am crezut ca l-am pus la semnatura....sa imi spui daca ai vorbit pentru eco 3D...
Eu am vazut patut pliabil caruia i se putea ridica salteluta si care aveau si masute de infasat...
Dupa ce am fost intrebata de diverse persoane, daca mi-am facut bagajul pentru spital, acum a inceput si sotul...oricum voi face o listuta...deocamdata...ce ziceti?
Eu ma gandeam sa imi ramana vreo 50 de zile dupa nastere si restul sa le iau inainte

Pupici de la ALINA ALINA ALINA cu burtica Alexandru de 13 sapt

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Si eu ma gandesc tot la o marja de 50 zile de postnatal insa ce se intampla daca totusi doamne fereste depasesti??? ca nu ti se platesc deloc zilele aia e una, nu ar fi mare lucru, dar exista riscul sa nu beneficiezi de CIC daca ai depasit cele 42 zile cu 1,2-5 zile acolo???

Ioana
sapt.24
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Feteleeeeeeeeeeee, ce ma fac ca nu mai reusesc sa tin pasul cu voi!

Ieri am stat acasa, zi de smotru general, iar la servici am treaba cu duiumul. Eu am hotarat si anuntat ca stau acasa de la 1 iulie, deci 30 zile inainte de termen. Daca va fi nevoie, imi iau concediu de odihna inainte insa voi avea un coleg din Italia cu care lucrez eu si va fi cam greu sa dispar in ceata cat e el aici fara motive bine intemeiate.

Dupa parerea mea, marja de 50 zile nu este suficienta, trebuie prevazute cam 2 saptamani ca sa fiti sigure, acum va puteti sfatui si cu medicul si discuta cu el situatia depasirii termenului, cum actioneaza si cat timp va lasa dupa DPN inainte de a va provoca nasterea. (ar fi 42 + 14).

Felicitari mamicilor, sunteti niste frumoase cu toatele si va sta bine ca viitoare mamici, felicitari celor care au mai aflat ce culoare va avea caruciorul si cat cantareste bebe si ca totul e Ok.
Iar celor cu problemute, capul sus ca trec toate, odihniti-va cat mai mult, aveti grija sa luati pastilutele si mai scrieti cand puteti, sau macar cititi incurajarile noastre, ajuta si asta, garantat!

Numai bine,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 21 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

E BAIETEEEEEEEEEEEL!
Mi-a daruit Dumnezeu si un baietel pe linga fetita pe care o am.
Julia, prietena mea draga, iti multumesc pentru sustinere si pentru faptul ca-ti pasa.
Fetele, colegele mele de suferinta si fericire, va multumesc voua pentru incurajari si va doresc atita fericire si mai multa, cita am eu astazi.
Ma simt mai bine insa trebuie sa ma odihnesc mai mult, asa spune medicul.
Pupici la burtici si voi posta si la mamici de iulie-august acelasi mesaj.
bebe este mai maricel cu 4 zile decit virsta estimata de ei. A crescut si s-a dezvoltat bine, placenta este in fata.
K18+4s

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Darga Ioana, da, exista acel risc si e bine de lasat cat mai mult 55-60 zile, ca nu se stie niciodata. Eu de ex. vreau sa vin la servici pana in 1 iulie si ar trebui sa nasc in 25 iulie si in aceasta perioada tragem cu medical si concediu de odihna si dupa sa ne luam 126 zile ca e mai rentabil financiar decat 7.8 mil, nu cu mult, dar conteaza....

Acum voi incerca imposibilul: mi-am deschis cont pe photosyahoo si voi pune aici poate se vede ceva, deci daca vreti sa vedeti ce slabuta eram acum 2.5 ani intrati aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/album?.dir=/b7dc

Sper ca am reusit si se va vedea ceva.
Pupici pe burtici,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Zina,
bine ai venit si sarcina usoara in continuare!

Kulta,
felicitari pentru baietel! Ma bucur mult ca te simti mai bine si ca tu si bebe nu aveti probleme! Multa sanatate in continuare!

Numai bine,
Katink cu dulcineea mea 21+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalina_secrieru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Multam Katink!

Kulta felicitari pt. fecior. E minunat sa fie ce vrei tu ca pe mine m-a zapacit cu e fetita, e baiat...vroiam baiat, mi-a zis fata m-am botosit, a trecut, m-am obisnuit cu ideea ca apoi sa-mi zica ca e baiat, si eu sa raman cu gandul la fetita...of!

Laura, si eu imi doresc sa intru in prenatal cat mai tarziu, dar depinde cum va fi vara asta ca daca in iunie va fi canicula nu ma vad cu ditamai burtihanul prin tranvai si metrou.

Zina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Ioana: in functie de marca patutului, costa intre 6.500.000 lei si 10.000.000 lei.
Zina: bine ai venit printre noi si sarcina usoara. Daca la 18 e baietel, sunt sanse mari sa cumperi tractorase. Sanatos sa fie!
Kulta: felicitari pentru baietel si ai grija de tine si bebel in continuare.

Fetelor, e vreuna dintre voi pacienta prof. V. Ancar? Ca poate ne intalnim la controale sa mai schimbam impresii. Sau puteti sa-mi trimiteti e-mail ca sa schimbam impresii.

Va pup pe toate. Sarcini linistite si bebei sportivi in burtici!
Cati si bb20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Zina bun venit printre noi!!! Sa ai un bebe sanatos, ce-o fi el sau !!!

Kulta felicitari pt.baietel, inca o bulina albastra la listuta !!! Sa fiti sanatosi amandoi!

Laura - frumusica mireasa dar sa vedem si burtica! Se poate sa ai dreptate cu zilele dupa. O sa mai intreb si eu dr. gineco la urmatorul consult si sa mai calculez o data sa la vreo 55 zile in acest caz. Eu insa vreau sa iau cat mai repede prenatal, chit ca iau doar 85% din salar. Iar dupa mie imi convine mai mult CIC.
Pana la urma din cei 85% se meai scad si altele????

Ioana
sapt.24
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna fetelor...ce de vesti noi si bune...
Kulta....felicitari pt baietel si ma bucur nespus ca esti bine si tu si bebelul
Zina...bun venit printre noi...cand am citit ultimul mesaj de-al tau, am crezut ca l-am scris eu...avand in vedere ca si eu am vrut baiat, am avut fetitza pt 2 luni de zile, ca acum sa se schimbe in baiat... cred ca eu stiu cel mai bine ce-i in sufletul tau..
Fetelor, am fost aseara la dr de familie si am tensiunea 10 cu 5...de puls a zis ca-i cam mic pt o femeie insarcinata 66, adica... chiar e mic?? voi cum il aveti?
Cand i-am zis ca=-i baiat, dr a zis ca-i posibil, avand in vedere ca
burtica e mica ... oare sa fie o legatura intre ele? fetele cu baietei in burtici...aveti burtica mai mica decat cele cu fetitze?
Nu stiu cu ce sa ma mai laud... greturile inca n-au trecut de tot, si cred ca au inceput si arsurile...nu le simt tare, dar cred ca-s arsuri.. probabil mai incolo vor fi si mai cumplite...uff ..
Va pup
Nicoleta si pupurashu' de 21 s+

Mergi la inceput