Mamici de iulie-august 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 11
BB23 spune:
Eu de la 3 luni nu mai incap in pantaloni..atunci mergem cu blugii prinsi cu elasatic in fata..si tot atunci mi-am cumparat prima salopetuta de graviduta, care acum ma deranjeara in partea de jos...mai ales cum stau toata ziua pe scaun...
Eu nu mai am nici o sarcina dusa la termen...numai una care a incetat din evolutie la 3 luni....dar burtica am....si sunt asa de mandra...ca si voi....
Pupici de la Alina cu burtica Alexandru, care astazi a intrat in ce de a 24-a sapt!!!!
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
ZenaO spune:
Fetelor si 6 ore trec greu la munca, mai ales vinerea!
Sa va fac o marturisire...m-am uitat mai demult si eu pe pozele de la albumul general...nu stiu cum sa-i zic..poate pricepeti voi, sunt acolo niste mamici cu niste burtoaie si cu vergeturi..mi s-a parut ...urat ca sa nu zic mai rau; si cand ma gandesc ca asa o sa ajung si eu Noroc cu pozele voastre ca sunteti toate infloritoare si zambitoare! Gabi, frumoasa burtica, mare asa ca pt un baietel zdravan.
Cu garderoba - big problem! Astept cu interes Babyexpo poate s-au gandit si la mamici cu burtici si o sa iau de acolo ceva.
Am vazut ca voi nu umplati cu sarafane, bluze largi - adica imaginea gravidei aleia clasice...nici eu, umblu in pantaloni si bluze care se muleaza pe burtica, da pe strada, acum ca a mai venit caldura si merg descheiata la geaca, am senzatia ca se uita lumea ciudat - mai ales varsta a3a asa ..nu stiu cum...adica ce de ce sa-mi ascund bebelul!? Nu e nici o rusine! am facut cu folos! Sunt eu cu capul sau vi se pare si voua ca se uita altfel la o gravida?
Zina
BB23 spune:
Eu, atata timp cat ma mandresc cu burtica pe care o am....poate sa se uite oricine...oricum...nu imi pasa....SUNT MANDRA CA VOI AVEA UN BEBIC...
BB Alex in burtica de 24 sapt.
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
irinabungau spune:
Alina, si eu tot de pe la 3 luni am inceput sa am probleme cu garderoba... pentru inceput am apelat la prietena mea care a a nascut vara trecuta si m-am lipit de la ea de niste blugi normali dar marime mare - care de vreo 2 sapt. nu-mi mai vin. am mai purtat si pantaloni de-ai mei, descheiati si am acoperit fapta cu pulovere lungi si largi...
Am si eu o saleopeta din velur, dar nu am purtat-o niciodata, nu-mi mai place...
Zina, eu am doua rochite tare dragalase, dar astept sa vina primavara aceea despre care tot vorbeste toata lumea... Pana atunci imbracam pisicutza bine, sa nu racim... Eu sunt f. sensibila, racesc repede si nu este recomandat in cazul meu...
Dar cum se ma incalzeste afara de-abea astept sa pun rochitele... care sunt scurte, pe vremuri aveam picioare frumoase, dar sper ca nu s-a schimbat prea mult de atunci...
Oricum, ideea este ca sunt tare mandra de burtica mea, nu stiu cum sa fac s-o scot si mai mjult afara, sa priceapa toata lumea care-i treaba
Parerea mea este ca femeile se uita cu multa admiratie, duiosie la noi, eu asa simt. Barbatii... nici nu ma intereseaza reactia lor, chiar nu ma pasioneaza parerea lor. Oricum, cu prietenii, amicii mei, cei care nu m-au vazut de mult se uita cu curiozitate si asteapta sa spun eu care-i treaba... sunt haiosi, oricum!! Vecinii vor sa-mi duca plasele cu cumparaturi, sunt o rasfatata!!!
Va pup, bag pe bebe la nani o ora - doua...
Irina si bebe 20 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mitub spune:
Eu la prima sarcina am prins iarna cu burtica mare si aveam pulovere mai largi, dar pantalon dintr-un material elastic (au crescut o data cu burta mea).
Acum insa umblu in general cu chestii mulate, si avand in vedere ca voi petrece perioada cu burtoi maaareeee pe calduri nici nu cred ca-mi voi schimba stilul. Am auzit si eu opinii defavorabile privitoare la burticile la vedere, chiar din partea unor persoane mai tinere ca mama mea...si cainii latra, caravana trece...iar eu ma gandesc ca probabil e ultima data cand ma mai pot mandri ca port un sufletel in burtica, deci sa-l vada lumea!!!
Pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 21 saptamani + (DPN 1 august)
laura-s spune:
Multumesc Ioana, sper ca am reusit.
Sunt fericita ca tocmai m-a anuntat seful ca de marti -29.03 - colega care a venit in locul meu isi va face treaba singura fara ajutorul meu si va raspunde pt ceea ce face, deci voi avea mai mult timp liber; de acum inainte ma voi ocupa de documentatia ISO, e ceva nou si mi se pare interesant, sa vedem ce va fi.
Pupici pe burtici,
Laura
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/album?.dir=/b7dc
truli-luli spune:
Acusor succes la ecografie si sa vii cu vesti bune, sa ne spui si noua ce ascunzi in burtica.
Multumesc pt informatia cu blugii de gravidutza. Cred ca o sa merg in we sa imi cumpar. Asta daca imi mai raman bani dupa ce repar masina . Nu stiu zau, mai fetelor, dar ori sunt eu prea "buna " sofertza, ori masina mea e prea Dacie, ori amandoua la un loc, dar cand ma lasa una, cand ma lasa alta si tot trebuie sa repar la ea. Dar sa nu ma plang prea mult ca nemultumitului i se ia darul si eu inca mai am nevoie de cotineata mea pe patru roti.
Ce simpatica esti BB23, pai si ce daca se uita. Eu de cand sunt graviduta sunt cea mai fericita si mai frumoasa femeie. (sa nu ma crezi pe cuvant dar asa ma simt eu) si sunt tare mandra de burtica mea incat nu concep sa se uite cineva urat la mine din cauza asta. Da-i incolo de carcotasi ca nici nu trebuie sa te uti la ei. Tu poarta-ti burtica cum iti place ca asta conteaza.
pupici pe burtici
cami si zuza mica din burtica 20s+
truli-luli spune:
scuze BB23, dar e vineri si pt mine, sau mai ales pt mine ca voi totusi pareti citave Povestea cu purtatul burticii era pt Zina de fapt, dar eu nu mai am tinere de minte nici de la mana pana la gura. Dar asa-i ca voi sunteti fete bune si nu va suparati ???
cami, mai zuza decat zuza mica din burtica 20s+
Irda spune:
Salutare fetele!
Am mai pus 2 poze de aseara cu burtica, daca vreti sa le vedeti !
Pupici si un week-end placut!
Irda
19+5 si bebe Daria
http://community.webshots.com/user/irdaria