Mamici de iulie-august 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Irda esti o mamica cu burtica tare frumoasa. Numai mamici frumoase foc la forumul nostru Va dati seama ce copilasi o sa iasa ???? Doamne-ajuta

va pup si va doresc week-end placut

cami si zuza mica din burtica 20s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Mai, mai, ce mamici frumoase... si ce burtici faine..
Incep sa ma simt complexata...azi multi m-au intrebat unde mi-e burta .. oare e totusi prea mica? dar atata vreme cat bebe e ok, n-ar trebui sa-mi fac probleme.. sunt sigura ca o sa creasca ea...si-o sa prinda tot din urma...
vreau si eu sa stie lumea ca am un puiut mic in burtica, vreau sa se uite lumea dupa mine (sa zica ce-o vrea)...si cred ca mai am de asteptat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Acusor: iti tinem pumnii la ecografie. Sper sa ai noroc sa te lase bebe sa vezi ce-i, ca fetita mea la 17 saptamani nu m-a lasat. Am vazut abia la 20 de saptamani. Oricum, bebe sa fie sanatos(asa)!

Zina: si eu sunt tare mandra de burtica mea. Port blugi cu talie joasa cu bretele si bluzite mulate pe corp, asa ca prin magazine imi desfac geaca sa stea si fetita comod, sa vada ce-i in jur!

Pupici la bebei de la Alexandra

Cati si bb20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Buna, buna, burtici!
Mai primiti o viitoare mamica de 21+?
Citesc de mult mesajele voastre, si, uite, m-ati convins sa intru in vorba. Adevarul e ca citesc zilnic cu mare placere tot ce trimiteti pe forum, si, de ce sa nu recunosc, am aflat multe, multe chestii utile de la voi. Mult mai multe decat de la doctorul meu, care nu obisnuieste sa discute neintrebat decat eventuale chestii nasoale...
Am incercat mai demult sa ii dau un PM lui anis sa ma treaca pe listuta, dar cred ca s-a pierdut mesajul.

Datele noastre sunt:
UM 25 oct. 2004,
DPN 1 aug. 2005,
Si caruciorul este bleu, conform eco de 20 de saptamani.

+ Pooh 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

caterina ce bine ca nu sunt singura care merge mandra cu burtica'nainte. as vrea sa o admire toata lumea, sa vaza ce mandrete de baiat ascunde n-am innebunit, nu?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetelor, ma scuzati ca ma bag iar, dar vroiam sa-i raspund lui Anis: si eu am avut placenta anterioara si m-am chinuit toata sarcina cu ganduri negre pt ca si eu o simteam pe bebita fff greu, nu-ti face griji, e adevarata chestia cu inserarea placentei. Nu-mi misca nici mie 2-3 zile, mai ales in 20 de sapt, cum esti tu (de fapt atunci am simtit-o prima data).
Cat despre contractii, tot pe la 20 de sapt au inceput si la mine, dar cu tratament (e efcient si magne B6, mai ales ca la analize chiar a iesit deficit de magneziu). Tu ai cerclaj oricum, cu tratament si repaus la pat se rezolva, trebuie sa fi optimista. Pe parcursul unei sarcini imposibil sa nu ai macar cateva contractii.Daca la eco e ok, stai linistita.
Multi pupici pt gravidute

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Fetele cu burtici mai mici, nu aveti de ce sa va complexati. Si eu am avut burta mica la prima sarcina. Asa mare ca acuma era abia in luna a 7-a. Stati voi linistite, ca pana in luna a 9-a oricum vom fi toate baloane

Eu la prima sarcina am purtat mai mult haine largi, eram si putin complexata (aveam 20 ani si mi se parea ca toata lumea se uita dubios la mine). Acuma chiar ca nu-mi pasa cum se uita ... colegii de job sunt foarte draguti si in rest ... who cares? Pe mine data trecuta ma stresa si sotul sa ma imbrac "decent" adica fara haine mulate caci eu as fi iesit cu succes vara in fusta si maieutz. Dar de data asta i-am declarat foarte tare ca nu-i impartasesc parerea si n-am ce sa ascund. Ca ce e acolo e bine si frumos, chiar daca e mare . Asa ca isi tine saracul ciocul, ca nu are incotro. (bine e zodia Fecioare, astia-s mai maniaci cu decenta si discretia ... il inteleg, dar atat! in rest ne facem de cap).

Eu ma simt mai bine azi dupa ore bune de odihna. Sper ca si ANIS e ok, caci e nefiresc de tacuta azi. Sunt sigura ca a fugit la medic si acuma sta in patut. Sper sa revina repede sa ne zica ce-i cu ea, ca deja incep sa ma ingrijorez.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Si pe mine ma cam sperie durerile de vreo 2-3 zile. Nu stiu insa daca sa le numesc contractii sau dureri de crestere a burticii. Am sa merg luni la doctor sa vad ce parere are. Dar el e "happy" mereu si-mi spune ca totul e ok. Sa dea Domnul, desi nu am deloc incredere.
Pe-aici medicii sunt "administratori de dosare". N-as spune ca nu se pricep, dar sunt atat de rezervati in a da informatii... Am uneori senzatia ca li se inregistreaza convorbirile si au mereu grija sa aiba "acoperire"...
E ciudat, de exemplu, ca nu am avut NICI un control intern de cand sunt insarcinata. Nu ca mi-as dori... Dar, din cate am mai citit si intrebat, trebuie facut.
Dimensiunea colului? Nu se masoara DECAT daca ai probleme. Si nu gasesc metoda sa-l pacalesc pe doctor sa faca totusi CE TREBUIE. Si eu cred in Dumnezeu si in puterea naturii dar parca am depasit faza cand lasam lucrurile sa ni se intample...din neputinta. In fine. Pana acum n-am avut probleme. Mai putin stresul cu testul "integrat" la care din doua teste de sange si o eco morfologica, au luat in considerare doar testele de sange. de ce? Dintr-o eroare. De ce nu au refacut calculele? Bugetul nu permite...Iar aici NU POTI SA PLATESTI.Nu exista alternativa la medicina de stat. Si, evident ca mi-au recomandat amnio. N-am facut-o fiindca imi este asa de frica de "micile lor erori"(ma refer la riscul introdus de amnio). Din estimarea lor "partiala" mi-a iesit probabilitatea de SD 1:109. Dar ambele eco morfologice au iestit absolut normale. Iar probabilitatea de "alte malformatii" 1:24000. Asa ca am decis sa nu facem amnio. Am hotarat oricum cu sufletul si mai putin cu "mintea". Oricum n-as fi avut taria sa intrerup sarcina. Mai ales dupa ce l-am simtit pe bebe mic "tropaind".
Oricum anul trecut am pierdut o sarcina din motive "necunoscute" la 11 saptamani.
Hai ca v-am facut capul MARE. Promit sa termin cu "panseurile" si vaicarelile. E we, ce naiba! De fapt la noi e "we lung" : Good Friday (adica Vinerea Mare) fiindca duminica este Pastele Catolic. Asa ca stau acasa si NU fac cozonac (inca) :-).
De fapt, ma simt asa de bine! Este intr-adevar asa cum am visat ca va fi cand o sa-l asteptam pe bebe. Cea mai frumoasa si plina perioda din viata mea.
Gata! Vorba lunga ...
Mai bine m-as duce sa ma uit si eu de ceva haine, ca chiar ca peste vreo doua saptamani nu am sa mai am ce imbraca. Dar ma streseaza asta cu durerile. Si parca se intareste si burtica... Uf!

+ Pooh 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,
ce miscare pe forum, bine ca s-a rezolvat problema cu serverul.
Am mai pus si eu poze pe yahoo, incerc sa le tin cat mai curente.Doamne mie mi se pare ca imi creste burtica pe zi ce trece.Saptamana asta ii mai mare ca saptamana trecuta
Eu sunt tare mandra de ea, am asteptat mult sa o am ca in primele 5 luni abia daca se vedea ceva, acum cand ma vede lumea imi zic toti ca mi-a crescut peste noapte ca de cate ori ma vad sunt mai mare .Si eu port haine cat mai mulate, blugii si fustele sunt toate sub burta iar top-urile sunt toate pe corp.
La vara o voi scoate si la vedere

Va doresc weekend placut
Adriana si Aidan 25sapt+5zile

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Hai ca-mi schimb semnatura fiindca nu vreau sa va sperii ...:-)
danaB + Pooh 21+

Mergi la inceput