Mamici de iulie-august 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Super pozele Adriana! Mai ales cea luata din fata. Foarte bine ac te mandresti cu burta, ai cu ce si iti sta bine cu ea.

Sunteti toate niste mamici frumoase , numai cu drag s-ar putea uita lumea la noi.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Gabi, si pozele tale sunt tare faine, cred ca noi avem cele mai mari burtici pana acum dintre toate pozele pe care le-am vazut.
Eu am spus mereu ca trebuie sa te mandresti cu burtica.Cand am fost in Anglia am ramas placut surprinsa sa vad o gramada de gravidute cu burtica la vedere.Purtau tricouri forte scurte si pantaloni sau fuste sub burta.Mi-a placut foarte mult si am spus ca atunci cand va fi cazul voi face la fel, asa ca la vara o sa ma vedeti cu burtoiul la vedere in poze .

Adriana si Aidan 25sapt+5zile

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Burtici scuze ca nu am mai scris, dar am fost ocupata.
Va doresc un week-end cat mai placut, deoarece sefa ne-a dat voie sa stam maine acasa.
Sa aveti grija de voi, de bebicii din burtici si de sotii vostrii...

Pupici de la Alina cu burtica Alex de 24 sapt implinite astazi!!!!!

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Gabi, in pozele alea sunt facute in apartamentul tau?Foarte frumos decorat, imi place ideea aia de mobila .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Gabi, foarte frumose pozitele!
Va urez tutror un sfarsit de saptamana placut si cu multe plimbarici pentru cele care vor avea timp frumos!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Dana bine ai venit printre noi si felicitari pentru baietel.Sa auzim numai de bine de la tine pana la sfarsit.
NU te speria de dureri, atata timp cat nu sunt contractii sunt doar dureri de la intinderea muschilor, sau pentru ca apasa bebe pe ceva.La fel mi-a spus si mie doctorul.
Nici eu nu stiu ce dimensiuni are colul ca si aici se fac teste in profunditate numai daca este cazul unei sarcini cu probleme.Pana acum tot ce am facut a fost un eco vaginal la 10 sapt, triplu test la 16 sapt, eco morfologic la 20 sapt.Atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Fetelor..un week-end minunat va doresc si abia astept sa vin luni la munca sa va "vad"
Pupici multi
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

quote:
Originally posted by gio

Buna fetelor, ma scuzati ca ma bag iar, dar vroiam sa-i raspund lui Anis: si eu am avut placenta anterioara si m-am chinuit toata sarcina cu ganduri negre pt ca si eu o simteam pe bebita fff greu, nu-ti face griji, e adevarata chestia cu inserarea placentei. Nu-mi misca nici mie 2-3 zile, mai ales in 20 de sapt, cum esti tu (de fapt atunci am simtit-o prima data).
Cat despre contractii, tot pe la 20 de sapt au inceput si la mine, dar cu tratament (e efcient si magne B6, mai ales ca la analize chiar a iesit deficit de magneziu). Tu ai cerclaj oricum, cu tratament si repaus la pat se rezolva, trebuie sa fi optimista. Pe parcursul unei sarcini imposibil sa nu ai macar cateva contractii.Daca la eco e ok, stai linistita.
Multi pupici pt gravidute

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Saru-mana de raspuns...m-ai linistit.Sa stii ca exact asta zice si dr meu..sa stau linistita ..ca e ok..mai ales ca nu am dureri desi e burtica tare.Am devenit mai optimista...asa ca mersi frumos si mii de pupiciX1000.
Azi tot asa...a fost si tare..dar si-a si revenit cateva ore bune..eu banuiesc ca e vb de o indigestie, am mancat ceva ce mi-a picat f prost...de durut tot nimik..Si am observat ca imi face f bine daca ma plimb pe jos,macar 15 min..se relaxeaza burtica...si bineinteles si eu sunt mandra de burtica ca si voi ...am mers cu hainuta deschisa..si cu bluza mulata..ca altele oricum n-am ..

AniS si bebelina mea dulce 20+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Fetele, va multumesc pentru felicitari si pentru sustinere. Sunt fericita ca am aflat ca bb e bine dar tot mai am contractii. Trebuie sa ma odihnec mai mult. Mai nou, ma doare diafragma din cauza burticii care a explodat.
Bun venit noilor venite, sunt putin obosita, azi am fost de dimineata plecata la o prietena s-o ajut la facut papa pentru miine, isi sarbatoreste ziua de nastere si stiti cum e... nu am putut sa n-o ajut, avea nevoie.
La noi, in Finlanda, oficial, azi este vinerea mare iar Pastele lor este Duminica.
Eu voi tine Pastele ca in Romania. Pe la voi cum este?
Faceti cozonaci de Paste?
Sanatate
K18+5s

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele va multumesc pentru gandurile voastre..si laurici

Mai feteleor...la contractii nu ar trebuii sa si te doara???Nu alea sunt contractiile??
Ca pe mine zilele astea nu m-a durut nimik...doar era burta tare..si am observat azi..ca e si un inceput de constipatie...

AniS si bebelina mea dulce 20+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput