Mamici din Arad...???!!!(28)
Raspunsuri - Pagina 13
alinamoro spune:
Clau si Ioana,multumesc pentru urari.Le voi transmite prietenelor mele. 
Aseara Cornelia (care a nascut joi si are fetita) a stat 1 ora cu fetita in brate si a trimis pe o mamica sa cheme pe asistenta sa-i ia fetita din brate ca nu se putea ridica cu ea in brate din cauza operatiei si intr-un tarziu a aparut o asistenta.
Voi pune poze diseara. 
Alina & Dragos
(11.04.2002)
pozici
Claudelu spune:
Alina, ingrozitor! Sa stii cao chestie asemanatoare am patit si eu...eram prima oara la raul si cum nu mai luasem un nou nascut in brate mi-era frica sa nu rup cumva ceva in el, am rugat o asistenta sa ma jute si nu a vrut, m-a ajutat o tipa care venise la alaptat...asta dupa ce dimineata i-a dat Clau bani 

Si sa stii ca eu tot astept pozele![]()
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
alinamoro spune:
Mai da' ce liniste pe aici!
Am pus pozele,foarte greu s-au incarcat,tot pun pe ele de-o ora.
Dragos la 3 ani 
Alina & Dragos
(11.04.2002)
pozici
pufymic spune:
'Neata fetelor!
Ce aiurea e ca ploua.....
Alinush am vazut pozele!!!!!!Superbe!!!!!Sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos(si voi la fel)
!Mamaaaaaaaaaaaa si ce tortoi i-ai mai facut!!!!!!Miammmm.....
Pupici!
Ioana
&
Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!
DianaR spune:
La multi ani Dragos! Alina, sa-ti traiasca flacaul si sa-ti aduca numai bucurii!
Diana & Vladut
(16.05.2004)
Vladut 10 luni
pufymic spune:
Ca bine zici Diana, ca doar azi e ziua lui Dragos
!
LA MULTI ANI DRAGOS!!!!!!!!!SA CRESTI MARE, SANATOS, VOIOS SI SA-I BUCURI PE PARINTII TAI!!!!

Avem poze noi!!!!!De la 6 luni
!
Pupici!
Ioana
&
Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!
claudia_maria spune:
Buna fetelor![]()
LA MULTI ANI? DRAGOS,

sa cresti mare sanatos si sa fii bucuria parintilor.
Alina am vazut pozele cu Dragos e tare mare si scump.
Imi pare rau pentru prietenele tale ca trec prin asemenea experiente si eu am avut cezariana si anetezie totala dar totul a fost ok si eu am fost multumita de personalul medical cu exceptia unei ture dar a trecut in rest toata au fost dragute.
[green]Ioana,ce sa mai spun Alesio e si el tare mare pentru virsta lui si e tare dulcic[/green.ai facut tort si la 6 luni![]()
Clau am reusit sa vad si pozele lui RAUL,vad ca toti aveti copii mari si frumosi noi ce suntem mai mici aici dar o sa crestem si noi in curand ![]()
Magda vad ca tare mult iti plac florile ai reusit sa le molipsesti si pe fete![]()
Chiar daca nu am mai scris am mai reusit sa intru si sa va citesc dar pe cind sa scriu si eu Ana-Maria se treza si uite asa,acuma doarme si nu am mai facut nimic am intrt direct pe calcuator .
Se pare ca acum avem iar citeva zile linistite,parca ne mai lasa colicii cel putin asa sper ,acum vad ca doarme si maninca asa face de 2 zile asera a dormit de la 9.30 pina pe la 3-4 nici nu sa trzit sa manince .
Tot ma uit la pozele voastre si imi pare rau ca nu pot sa va arat si eu comoara mea ca nu stiu sa pun pozele pe calculator

.
Va las si sper sa reusesc sa va scriu si eu mai des![]()
Claudia_Maria si bubulina Ana-Maria
Claudelu spune:
DRAGOS 
Sa ai parte de o copilarie cat mai frumoasa si sa fi sanatos!
Alina sa va traiasca!
Ioana, am vazut pozele...e un scump Alesio
ce ati mai chinuit copilul ![]()
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
alinamoro spune:
Multumesc mult fetelor pentru urari. Sa fiti si voi sanatoase si puiutii vostri sa creasca mari.
Ma duc sa "studiez" buburuza.
Alina & Dragos
(11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani
gabitzica spune:
La multi ani
Dragos
sa cresti mare si cuminte ! Sa fii mandria parintilor tai!
Nu am avut net astazi pana acum! 
www.stoc-studio.ro/tudor