Mamici din Arad...???!!!(28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

9 kg ??? Mama dar ce grasun e! Raul pe la 6 luni avea vreo 6 - 6,5 kg! Sa va traiasca!
Ioana, Raul dintotdeauna a dormit bine, dar de vreo 2 saptamani nu mai are decat un singur somn pe zi, dar ala e somn nu joaca

Magda, eu in schimb am auzit ca se face multa fff multa scoala...mai mult decat la normal...cunosc pe cineva care are fetita la step by step si nici ei nu prea sunt multumiti, ca nu mai are biata fata timp de joaca...toata ziua numa teme peste teme si ce-i prea mult nu e sanatos

Alina, imi pare rau pentru prietena ta! Sa-i ajute D-zeu sa nasca usor! Distractie placuta inca o data!

Pe mine m-au scos barbateii la plimbare, asta dupa ce a mancat Raul....a fost super fain... de mult n-am mai iesit toti 3 , mi-era tare dor Acum Raul doarme si eu ma relaxez pe DC

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!

Cum v-ati chefuit? (Alinush, Magda)

Clau ce fain de tine ca poti iesi cu barbateii de manuta la plimbare... acusica si noi iesim asa....numai sa reusim sa ridicam funduletul ala greu de jos si sa facem pasi..!

Noa ma duc sa-l culc pe bazuc ca s-a trezit la 7......sunt ametita de somn si ma ustura sanii de nu mao pot ca a supt din 2 in 2 ore azi-noapte!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Ioana, n-am fost de manuta la plimbare ci cu carucioru ca e mai comod Sper ca nu te pui sa-l ti pe Alesio in picoare...e prea micut inca, mai lasa-l ceva vreme!
Va pup!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Si eu care credeam ca ati fost cu Raul de manuta.....
Se ridica el in picioare cand e pregatit, nu il fortez eu......acum suntem la etapa de sta in fundulet si tarat ca racul in spate.....are timp sa tot stea in picioare!
Ce faceti azi?Iesiti afara?

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Acum e Clau cu Raul si dupa masa iese tati cu el...asa ca eu duminca m-am scos Clau merge la serici dupa masa si de obicei tati e de serviciu duminica De ce??

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Asa ma enerveaza vremea asta ca nici nu stii e soare sau vine ploaia.....ma tot gandesc daca sa ies cu bazucu afara...
Eu sunt singura cu Alesio ca Ovi e la Craiva...noroc ca vine frate-meu si se mai joaca si el cu bazucu....!

Pupici!

Mergi la inceput

Ioana, eu am iesit afara cu Raul indiferent de vreme...imi amintesc ca atunci cand era bebe si puteam sa-l tin in marsupiu, daca ploua luam pruncu, umbrela in mana si hop la plimbare...o gura de aer e bine sa ia si daca numai 10-15 min stai cu el afara...

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Acum am venit de la Matern,a nascut si cealalta prietena a mea,azi pe la 11,30 ia facut cezariana.Se simtea foarte rau,o durea operatia si zicea ca nu a anesteziat-o bine si a simtit,a zis ca asa o durea ca parca-i scotea cineva inima(asa s-a exprimat ea!).cred ca a fost groaznic!!!!! Are baietel.

Cealalta prietena care a nascut joi e mai bine acum,dar e suparata ca de cate ori urca la fetita sa alapteze o gaseste urland si nimeni nu o baga in seama. A zis ca aseara a stat o ora acolo cu fetita si urlau copiii groaznic si nu a venit nimeni la ei,nici urma de asistente. Daca are lapte destul maine o lasa s-o duca in salon cu ea pe fetita,deocamdata ii da si completare.

Noi ne-am distrat bine aseara .Eu m-am culcat la 2,pe la 1 si ceva mi-am terminat de aranjat pe aici si nu m-am rabdat sa nu mai intru pe DC putin.

Ce timp super afara!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Alina, vrem
Imi pare rau de prietenele tale...eu nu am gasit niciodata copilasii plangand...nasol de-a dreptu Refacere grabnica le doresc si copilasi cat mai frumosi si ma santosi!

Merg sa ma bag in pat, ca si raul doarme, numa bine!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Alina felicitari prietenelor tale pentru bebici! Chiar asa rau e in maternitate aici de n-au grija de bebelusi??

Clau acum am venit de afara ......am stat vreo 2 ore......acum mi-e somn....!

Pupici!

Mergi la inceput