Mamici din Arad...???!!!(28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi, eu sunt pe aici dar fara chef de scris, doar de citit Am o lene in mine, ca daca ar durea m-ar auzi multa lume

Alina, felicitari prietenei tale!

Ioana, piticului tau! Sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii!

Magda si Flavia, da voi chiar va intreceti la flori! Bravo voua! Eu sunt genu caruia ii plac, dar numai sa le vada la altii

Eu sunt fericita ca azi dimineata una din prietenele mele plecate "peste mari si tari" m-a facut matusica unui baietele pe nume Thomas Sunt tare mandra de ei!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, "La multi ani!" lui Alesio,la cat mai multe luni si multi ani de-aici inainte.

Clau,felicitari si prietenei tale si sa-i traiasca baietelul Thomas.

In noaptea asta s-ar putea sa nasca si cealalta prietena a mea de la Cicir(la care mergem noi de obicei). Ii face cezariana ca asa a nascut si fetita.A mers la spital acum seara,dar nu stia sigur daca ii face in noaptea asta ca are febra,daca e de acord anestezisul,ginecologul e de acord,asa mi-a zis ea. Ar mai avea o saptamana pana la termen,dar nu mai poate de dureri de spate si abia umbla plus ca a mai facut si febra azi.Speram sa fie bine.

Ma duc si eu la culcare ca maine am multa treaba,maine seara chefuim.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Alina, nastere usoara prietenei tale! De ce a facut tamperatura, e bonava?? Ce de copilasi se mai nasc

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

'Neata fetelor!
Flavia am vazut ieri in piata mica bulbi de begonii din Ungaria, acolo la legume pe primul rand dinspre PECO e plin de flori si seminte, 3 bulbi 100 000 asta daca nu mergi prea curand in Ungaria sa poti sa-i pui deja in pamant.

Magda si Bianca

Mergi la inceput

Alina , voi azi va petreceti?? Distractie placuta

Magda, ma bate gandu sa-mi iau si eu niste bulbi, ca mi-ati facut pofta de plantat flori...dar ma tot gandesc, oare voi fii in stare sa am grija de ele??

Restul fetelor pe unde umblati???

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Clau florile creaza dependenta ca si .
Chiar ca e mare liniste pe aici!

Magda si Bianca

Mergi la inceput

Pe tot forumu e cam liniste!
Eu m-am cam plictisit, ca Raul doarme de 4 ore si eu ma fatai intre calculator si bucatarie la
Ce mai face Biencuta?? AI zis ca ne povesteti de ce te-ai razgandit sa o dai pe Biencuta la step by step!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Clauditzo Biutza doarme, iar eu mai am de spalat aragazul dar dupa ce am spalat o duzina de vase m-am pus sa-mi fac manichiura(ca tot mi s-a muiat pielita de atata spalat) si sa imi bag nasul pe aici.Mie personal (este doar parerea mea si nu zic ca am dreptate dar asa vad eu lucrurile) nu-mi place stilul de a asimila cunostinte noi in cadrul invatamantului step-by-step.De la 8 la 10 copii stau pe jos pe mocheta sau pe scaunele intr-un cerc mare(deci nu la mese) si li se spun toate lectiile noi la 4 materii(30min la fiecare materie).Chestia asta m-a facut sa ma razgandesc si sa fiu impotriva acestui stil de invatamant.Cum naiba pot 25 de copii mici sa asimileze lucruri noi in 30 minute!!!!De la 10 la 10.30 au pauza pt mancarea din pachet ,apoi lucreaza pe cercuri cate 30 minute la un cerc, singuri.La 12 sau 12.30 merg la masa si cand vin inapoi iar pe cercuri.Nu au note, nu au calificative , doar dupa 4 ani le da o medie.Vorba lui Danut(tu sti de scandalul cu echivalarea ca noi nu am avut foaie matricola ci doar o medie pe diploma) la 40 de ani se trezeste ca e analfabeta ca nu are foaie matricola din clasele 1-4.Toate cartile si caietele se tin la scoala, deci habar n-ai de fapt cam ce stie copilul tau.Mie nu mi se pare in regula, cred ca copilul iese cu cunostinte medii si zau nu-mi doresc asta pt Biutza.Daca i-ar place medicina as vrea s-a fac ginecolog(ca sterilete se pun pana-i lumea, rani se cauterizeaza, lame se fac si nu trebuie sa intri neaparat in mafia din spital, trebuie doar sa fi ffff bun) si sa-i fac cabinet cu laborator in demisol, daca nu-i place mai vedem.Hai ca te-am innebunit destul.Dar sincer imi doresc mai mult pt Biutza decat ceva mediu, ca daca nu invata bine jar manca(glumesc dar serios trebuie sa invete ca alta treaba nu o sa aiba).I-am spus de acuma ca daca nu invata o sa curete wc-uri publice in oras si o sa aiba bani de un corn sa manance(ca nici eu nu mi-s bash normala).M-a spus la educatoare:))

Magda si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Alina, nastere usoara prietenei tale! De ce a facut tamperatura, e bonava?? Ce de copilasi se mai nasc

Clau,prietena mea avea febra ca a facut o viroza,dar se simtea si rau,avea dureri groaznice de spate si de burta. Nu ia facut nici azi cezariana,dar e in spital ii pune perfuzii si ia dat antibiotic.
Da,noi ne petrecem azi,mai diseara putin.

Magda,vezi ca ai molipsit-o si pe Clau cu florile!

Va pup si revin mai traziu!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetelor!

Alinush petrecere placuta diseara!!

Magda, chiar ca e nasol sistemul asta de invatamant.....nici eu nu mi-as da bazucu la step by step....ca doar vrem sa facem oameni din pruncii nostri, nu?

Clau cum poate dormi Raul 4 ore??????Al meu doarme maxim 1 ora ziua.....si aia la zile mari....

Claudia tu pe unde esti?Iar nu te lasa Ana-Maria pe DC?????

Restul gagicilor ce faceti?va odihniti?

Noi ne-am cantarit si masurat ieri la 6 luni si raportam: 8950 gr, 70 cm, PT=47cm, PC=45 cm.....baiet mare are mama!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput