Fibrom uterin (7)
Raspunsuri - Pagina 9
Loma spune:
Am citit un articol interesant despre "Manastirea dintr-un lemn" in Formula As
http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=661&&codcap=199&&idart=6174
Este acolo o icoana a Maicii Domnului facatoare de minuni si ajuta in special viitoarelor mamici care isi doresc copii.
Kim poate reusesti si tu sa ajungi acolo...
Loma
Smerenia este regina virtutilor.
kim spune:
Loma,
Frumoasa legenda icoanei din scorbura copacului! Intr-adevar, ma gandesc si eu uneori ca numai o sfanta minune ne poate ajuta. In chipul acesta ne incerca D-zeu credinta. Totul e sa nu incetam sa credem.
Arinna,
te faci canadianca, ai? Las' ca plangi tu dupa vacante romanesti... Nu-ti mai trebuie bb canadian, il faci si-n Ro, numai sa vina...
Ei, ei, cand intru pe DC mereu imi spun "ce n-as da sa aflu o veste buna...". Cred ca si voi la fel, in asteptarea unui miracol...
KIM
arinna spune:
Kimutza,
Ce-ai vrut sa zici cu vacantele romanesti, ca pana anul trecut nu mai fusesem la munte de 12 ani si la mare tot de foarte multi ani...tocmai ca vacanta mea va fi in Canada si nici nu stiu daca ramanem acolo dupa casatorie...ne decidem pana la anul probabil...
Cat despre bb, pana nu aflu ca s-au mai retras fibroamele nu ma incumet sa incerc in urmatoarele luni, mi-e teama de avorturi si complicatii si am avut destul de tras,asa ca mai astept putin, desi e tarziu...
mioritaus spune:
Dragelor, va pup pe fiecare in parte.............va anunt ca m-am inscris in clubul California Fitness si dupa ce termin tratamentul cu Utrogestan, dupa 2 luni ( atat mai am dreptul sa fac tratament cu acest medicament) ma apuc sa fac tratamentul cu suplimente nutritive de la aceasta firma.Am postat o intrebare Liviei daca are incredere in aceste suplimente, nu stiu ce o sa imi raspunda sau daca a auzit de ele, insa am sa va tin la curent cu evolutia fibroamelor.
Aveti grija de voi,
Miorita
kim spune:
Hristos a inviat!
Sper ca sunteti bine.
Nu-mi vine sa cred ca s-au pierdut atatea mesaje.
Eu n-am noutati. Oare iepurasu' vostru a venit cu ceva vesti bune?
KIM
Florinini spune:
Hristos a Inviat
Va pup pe toate si speram sa fie mai bine ptr. fiecare dintre noi.
Florinini
prettysunshine spune:
Hristos a inviat!
Nici o veste buna de la nimeni?
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru
MadaS spune:
Hristos a inviat pt toate colegele de suferinta!
Mie iepurasul mi-a adus rezultatul fff bun al testului Papanicolau pe care il facusem in urma cu 3 saptamani. Asta vine sa se adauge la rezultate hormonale f bune.
Singura explicatei la atata f bun ca rezultat este trat homeopat pe care il fac de trei luni, si care probabil m-a echilibrat hormonal.
Loma sau Kim, retin eu bine, pareca una din voi spuneati ca macar in cazul vostru aparitia fibromului se explica printr-o analiza mai veche in care valoarea progesteronului aparea scazuta mult fata de limita normala? astept sa-mi confirmati
Iar s-au pierdut pagini, Arinna stii mai multe in sensul asta? ti-a confirmat administratotul site-ului?
MAda