Fibrom uterin (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ia uite, si-a revenit kimutza, tocmai iti scrisesem "dincolo", cred ca am scris in acelasi timp...Eu sunt "de noapte" adica ma cul tarziu, asa ca prin de regula legaturile cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Kim,
Sa sti ca nu ma pricep la desciderea unui capitol nou, dar pana se umple asta mai trece ceva vreme, mai avem o pagina. Daca imi spui cum sa fac o sa o deschid, dar eu nu plec definitiv la mamici, vin si va citesc si va tin la curent cu sarcina si cu evolutia lu' "intrusu'" care se pare ca va share the room with my baby. Te pupic si nu-ti pierde speranta ca se poate uite la mine ca am monitoriza doar o singura luna si gata s-a intamplat, nu stiu cum am reusit doar ca am avut mare incredere in ceea ce pot sa fac si in ajutorul lui Dumnezeu. Deci se poate, eu tare am vrut sa scap de fibrom intrun fel sau altul dar se pare ca inca nu e timpul lui. Acum e timpul lui bebelice.

Arina o sa va tin la curent cu starea mea ca va va fi tare de folos si voua cand veti ramane grele sa stiti ce si cum e cu bebe si cu intrusu.

Pup fetele
Florinini

Mergi la inceput

Florinini

..sa inteleg ca esti sigura? Ai facut si analizele de sange? ca sa stiu daca pot sa ma bucur...Eu, in ceea ce ma priveste, am invatat sa fiu mai rezervata, nu imi "permit" sa ma bucur mult de ceva pana nu stiu ca e sigur...ca sa nu fie dezamagirea foarte mare dupa...cand ne dai date sigure, adica confirmarea medicului?Stiam ca ai facut doar un test acasa, parca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Florinini,
Te rog invata-ne si pe noi cum e cu monitorizarea, ca eu nu stiu si n-am vreme sa caut pe la Endometru, acolo se scrie intr-un ritm imposibil pt mine.

Cu deschiderea subiectului nou cred ca Tia e mai in masura decat mine sa te ajute (si ea e graviduta).

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss1 spune:

Buna!
madaS, nu-ti face griji de torsiune...trebuie sa ai grija sa eviti alimentele care fermenteza.
Iti inteleg nelinistea, mi s-a intamplat de vreo 3 ori.La mine a fost dupa ce punem banda pentru masaj, de atunci nu am mai folosit banda dar nici sala foarte mult.Am grija la ce mananc, ce fac,am evitat si mersul pe bicicleta, de fapt evit tot ce imi foloseste si musculatura abdominala.Ce este drept ca dupa embolizare nu cred, ca se mai pune problema ..ma simt bine, dar de teama, tot am grija.

Mergi la inceput

Iriss, cand ai facut embolizare? Te intreb pentru ca si eu am "gustat-o"...Aveai fibrom in exterior, sa inteleg? Poate daca s-a micsorat nu mai exista pericolul torsionarii, ai intrebat vreun medic? E cam greu sa eviti asa, orice efort...Daca e se poate torsiona si cand te intorci in pat...Sper sa se fi ratras si sa nu mai ai probleme...si sa mergi la

Mergi la inceput

...la era, dar nu a mai aparut...

Mergi la inceput

...ia uite ca aparuse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Florinini,
sper ca stii ca am glumit cu plecatu', nu te lasam sa pleci, trebuie sa predai stafeta la vreuna dintre noi, sa ne inveti cum sta treaba si pe noi aspirantele de la fibrom... cu monotorizarea... Sa ne tii la curent cu evolutia bebicului... de fibrom daca se poate sa uiti... ca da de dispare pana la urma

la toate fetele

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Va pup pe toate!
Am cam ramas in urma de la taifasuri....
Florini , ma bucur mult pt tine....am sa iti tin pumnii sa decurga totul normal si voua fetelor care va doriti bb si care se lasa asteptat va doresc sa va molipsiti de la Florini, Rachel si alte fete care au reusit sa faca bb in ciuda fibroamelor si altor neplaceri.
Eu am inceput de lunea trecuta acupunctura si tratament homeopat si fitoterapeutic.Am fost la eco si am aflat ca s-a micsorat chistul, adica numai are 8 cm are 63/57.Cat am stat la eco Dr. a avut 2 nasteri un baietel si o fetita.Nu va pot spune ce emotii am avut cand auzeam asistenta ca o chema sa asiste la nastere...si chiar una dupa alta....era de necrezut.....
In sfarsit pana la urma ....am mai fost invitata la o alta eco in timpul CM.Vrea sa vada daca in timpul CM se umfla si dupa ce trece Tsunami se desumfla.Sa vedem ce rezultate dau si tratamentele....Dr cu care fac acupunctura mi a spus ca luna asta sa ma astept la un Cm abundent.Cum o fi si asta?Dr ginecoloaga imi da Utrogestan sa imi micsoreze cantitatea si Dr asta mi-l face abundent.Nu mai stiu ce sa mai zic si sa mai fac.
Aveti grija de voi.
Va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune.

Mergi la inceput