Fibrom uterin (7)
Raspunsuri - Pagina 15
kim spune:
Fetele,
vin de la echo! E a 3-a echo pe care o fac, la prima monstrul avea 7/4 cm, la a 2-a nu stiu exact(probabil 9/4/), acum dr echografist zice ca n-a crescut deloc fata de ultima data (acum 4 luni) si ca are 9/4. Mentionez ca astea ultimele le-am facut la aceeasi clinica, cu echografisti diferiti. Azi a facut o comparatie si zice ca nu a evoluat. Mie mi s-a parut mai mare, nu stiu ce sa zic, aprecierile astea trebuie sa fie destul de subiective.
Va dati seama in ce stare sunt, nu pot sa ma bucur, dar multumesc lui D-zeu ca i-a stopat evolutia, si ca tratamentele si rugaciunile nu au fost inutile. O sa vad ce zice si dr mea, ce e de facut dupa perioada asta de asteptare.
Va doresc toate cele bune 
KIM
iriss1 spune:
Buna!
arinna eu am facut embolizarea in august. Nodulii fibromatosi au scazut, dar cel mai mult s-a imbunatatit starea mea generala dupa...
Ce sa va mai spun,acum dimensiunile in cm sau mm nu le mai stiu, in ultimul timp nu am mai facut echo, dar aveam un uter pana deasupra ombilicului, acum e la jumatatea sub...
Despre noduli, localizari si dimeniuni o sa va scriu cand voi avea un pic de timp, acum nu pot, dar important este ca evolutia a fost buna, adica multumitoare.Spun asa, pentru ca trebuie sa fiu realista, un nodul de 10-11 cm nu are cum sa dispara asa peste noapte..e ceva crescut totusi....
Acum, va pup pe toate si va urez sanatate maxima si sa va ajute doamne, doamne sa reusiti.
Cand am timp promit ca intru sa va mai scriu amanunte si sa va povestesc despre starea mea actuala, mi-am propus sa merg la echo.
aannaa spune:
BUNA ZIUA SI BUNA SA VA FIE INIMIOARA!
1. am inceput si eu tratamentul Liviei de pe 10 mai si il respect aproape identic, cu exceptia urmatoarelor: nu iau deloc marar-am citit ca nu-i bun pt fibrom, ducand la sporirea productiei de estrogeni si chiar si temporar(21 zile cat se zice) mi-e fricaaaa
2. sunt extrem de incantata de argila-imi pun seara in vagin si dimineata in anus, deoarece ma sacaie ceva hemoroizi-faza incipienta-si, constatare: nu mai am nimic, nu mai e nici o pielicica afara din nerusinatu' si nu ma mai deranjeaza deloc;cica noi am fi fost facuti din lut de catre bunul Dumnezeu si culmea-in argila are compozitia asemanatoare corpului uman(scrie pe prospect)
3. am inlocuit semintele de telina cu tinctura de telina pe care o iau de 3ori/zi odata cu celelalte tincturi: coada sor., extract de mladite de mugur si asta de la inceputul tratamentului
4.am avut si eu niste dureri amplificate ale ovarelor 5-6 zile si mi se parea ca ceva-i wrong, dar acum pot spune ca ma simt excelent, toate petele de pe fata au disparut si...nu mai am timp sa mananc asa mult cum o faceam inainte, drept pt care slabesc...
5. am in schimb ceva reactii de ameteala placuta ca si cand ai baut un pic, dar esti mai euforic;am devenit chiar relaxata, mai interesata de sex, mai toleranta, mai nesi. si mai inconstienta...caci am ceva examene ce bat la usa si...invat...zero!!!
aannaa spune:
Aaa!am uitat ca mai iau la pranz in plus 1 tab de Cromium picolinate si tot la pranz doar adaug la tincturi si 1ml de Vitex Agnus Cactus(Nourish Co.), cam asa ceva...caci nu-l am la indemana acum
de asemenea dimineata+ seara mai adaug la tincturile mentionate 1ml de Conception Conditioning Organic Herbal (Nourish Co) care contine : [BrE]Alfalfa=(Medico Sativa)[Lat], Damask Rose Petals=Rosa Damascena, Chamomile=Matricaria Chamomilla, Ginger=Zingiber Officinalis, Australian Bush Flower essencies of She Oak, Turkey Bush, Bottlebrush (copiez de pe sticluta).
Sincer habar n-am daca ceva din subst astea ar fi contraindicate fibromului, de aceea v-as ruga sa-mi spuneti ce stiti despre ele.
Eu am cumparat pachetul de la firma asta Nourish din Londra, care poarta stampila Organic Farmers Growers. Sper sa fie ok.
O sa incerc sa intru pe website-ul lor sa vad mai multe. In pachetul cumparat contra infertilitatii erau si Conception Conditioning Nutritional Complex (vitamine din pulbere de plante si 2 sticlute pt ea una si pt el alta de ulei de masaj. Astea s-au terminat primele!!!!! Mult timp in urma.
In schimb cum termin tot ce am cumparat din Ro (care a fost programat pt 3 luni-sper sa ajunga..., caci nu mai vine nimeni curand in Londra sa-mi aduca altceva), o sa iau si vitaminele de la englezi.
Oricum cred ca o sa-mi fac o noua lista ptr caderea parului si alte ... bube/hibe, etc si o sa le comand prin internet. Am vazut ca sunt cateva firme romanesti ce livreaza si in strainatate. Merita incercat, nu?
Si eu am avut probleme cu extragerea argilei din "pisicut", dar apoi am renuntat la a o mai introduce asa adanc si e simplu acum. Cea din "uratu'" se scoate singura cu...valul.
aannaa spune:
Scuze daca va bombardez cu mesaje toate odata, dar nu stiu cand o sa mai am timp sa intru pe net...examenele...si imi doream tare de mult sa pot comunica cu voi, caci urmaresc dicutiile voastre de o bucata de vreme.
Altceva: pt cresterea parului (caci am inteles ca multe femei cu fibrom au si probleme de genul asta) este o reteta minunata naturala pe care o voi face si eu. Am inceput doar cu limpezirea parului cu ceai de mesteacan [Brucella] si deja imi creste cum nu a crescut vreodata si asta doar de 2 luni. De aceea cred ca combinatia de tincturi de brusture, urzica, mesteacan si ardei iute trebuie sa lucreze excelent cu 2 galbenusuri de ou. Daca aveti intrebari va scriu reteta pe care de fapt am gasit-o pe prospectul tincturii de brusture [Actium Lappa], pe care am cumparat-o pt omu' meu si furunculul lui.
Altceva, am fost operata de primul fibrom prin miomectomie (care ajunsese cat un gref in urma tratamentului cu pastile anticonceptioanale-pt reglare hormanala date de dr. in numai o jum de an, de la marimea unui bob de mazare!!!) la 28 ani si jum., iar acum la 36 de ani ai mei am din nou 2 fibroame de 8mm si 10mm... Asa ca sunt ferm convinsa ca tratamentul cel mai bun este naturist cu plante/muguri/extracte/tincturi/argila/etc. caci, cum bine spunea cineva, cu ajutorul lor actionam asupra cauzei si nu numai asupra efectului. De asemenea, parerea mea si numai a mea este ca embolizarea este buna sa nu ajungi la cutit, cand fibromul este deja prea mare, dar de asemenea, actioneaza tot asupra efectului si deci eliminarea cauzei cu tratamente homeopate este indicata in paralel.
Sper ca nu sunt inoportuna si o sa incerc sa fiu mai vesele si mai ...scurta la vorba data viitoare!Va pup pe toate ca sa ma iertati.
Sanatate!
aannaa spune:
Poate ve ajuta cumva in caz ca au filiale si in tarile in care va aflati voi, firma cu tincturile suplimentare tratamentului meu:
www.nourish-fertility.com
email:info@nourish-frtility.com
Ce stiti despre surplusul de vitamina A? Am inteles ca e daunator in caz de bebe, dar nu stiu daca inainte de a ramane gravida sau pe perioada gravideniei.Oare cei 150ml de suc de morcovi pe zi pe care ii inghit sunt prea mult?
Am fost operata prin miomectomie de fibrom la 28 ani. Atunci de la marimea unui bob de mazare a ajuns la marimea unui gref in numai 1 an si jum ca urmare a tratamentului cu anticonceptionale ca Rigevidon, etc pe care dr mi le-a recomandat ca sa ma regleze hormonal...Am scapat ca prin urechile acului de histerectomie (extirparea uterului) dupa ce timp de cateva luni(!!!) sangele curgea non-stop f abundent de cu 2 tampoane ultra si vata on-top tot trecea prin chilotul dublat cu altul!!! De ma clatinam cand mergeam pe strada si trebuia sa sprijin peretii cand mergeam pe coridoarele spitalului. Dr mi-a zis ca daca inainte de operatie nu se opreste hemoragia, nu are incotro si-mi scoate tot..., deci adio bebe...Am facut instantaneu Zona Zoster pe sold si durerile infernale, care nu lasau sa prinda anestezia, au facut sa-mi fie amanata operatia pana la vindecarea/ameliorarea Zonei Zoster. De aceea ajunsesem intr-un hal de anemie... Atata timp pierzand sange...Nemaiavand alternativa, la cateva luni distanta, cu Zona Zoster(iritatie a pielii pe fond nervos f dureroasa, pana la os, de nu poti dormi noaptea de durere sau nu poti sta pe partea aceea) mai domolita, a trebuit sa fiu programata irevocabil la operatie. Surpriza a venit cand in spital, exact cu o noapte inainte de interventie, hemoragia s-a oprit si numai cu rugaminti la Dumnezeu, desi nu am fost niciodata fanatica religios. Am plans cand am aflat ca mai pot avea bebe dupa operatie de bucurie si nu vreau sa ratez ocazia asta acum cand, la 36 de ani am depistat 2 fibroame de 8 si 10 mm... Deci, ca urmare am de gand sa imi conserv ovulele, iar omu' meu spermatozoizii inghetati pe 5 ani. Exista metoda. Nu stiu costul, dar...merita sa incerc. Stiu ca dupa incetarea menstruatiei, nici o femeie nu mai poate concepe bebe cu propriile caracteristici, ci doar cu ovule de la alte femei... Deci in caz ca nu reusesc sa raman gravida pe cale naturala pana atunci, o sa apelez la fertilizarea in vitro. Cel putin imi va da comfortul ca mai am o sansa.
Concluzia este ca avea dreptate cineva care a spus ca trebuie tratata cauza, nu efectul. De aceea consider ca embolizarea este ca si operatia, tratamentul in caz de forta majora, mai ales pt fibroame uriase, care pot genera sangerari, anemii si nu mai au loc de intors...Pot sa spun ca in locul operatiei, la un fibrom mare, fara metroragii puternice ar fi mai potrivita embolizarea. Si fara prea multe efecte secundare ca un muschi al burtii si al uterului taiat. Dar sunt convinsa din propria-mi nefericita experienta ca si in caz de embolizare si in caz de operatie, tot trebuie tratat cu plante/tincturi/muguri/argila/etc. Acestea trateaza cauza si nu au contraindicatii. Dumnezeul a inventat plantele si omul intelept le foloseste. Sper sa fiu de acum in colo mai inteleapta.
Va pup. Va las. Ne "auzim" peste un timp. Dar nu uitati ca nu-i de saga. Faceti tot ce puteti si tratati-va temeinic! Cat se poate. Cu speranta ca ajut la vindecarea voastra si nu va afectez moralul cu povestea mea, scuze pt tot. Sunt deschisa la orice intrebare chiar si despre acel nefericit eveniment, operatia. Numai ca o sa-mi ia ceva timp sa va mai scriu iau.
Bafta. Va urmaresc mesajele cu mare placere.
Loma spune:
Salutari fetelor,
Am revenit si eu din vacanta cu forte noi, nu am apucat sa va citesc si sa vad ce mai e nou pe aici, o voi face in zilele urmatoare.
Va pup pe toate, Loma
Smerenia este regina virtutilor.
Florinini spune:
Fetelor dragi,
Kim ma bucur sa aud ca fibromul tau a stat pe loc si nu a mai crescut.
Eu nu mai stiu nimic despre al meu , dacat ca e acolo si o sa fie acolo cu siguranta pana pe 2 iunie cand o sa merg la medic sa vad ce e cu samburelel ala mic, cum s-a fixat, unde s-a cuibarit, ce sansa am sa pastrez sarcina, ce riscuri am. Doctorii zic(doar telefonic) ca o sa fiu OK...OK nu e ca si bine, deci...
Loma,
Bine ai revenit, sper ca esti sanatoasa si ca ai ceva vesti bune si ptr. noi. Te pupic
Ana,
Esti o dulce si o fata plina de umor, mesajele tale sunt pline de informatii, ce pacat ca nu ai venit mai repede pe aici, ca acum la mine e cam tarziu cu tratamentele naturiste, adica nu stiu cum ar fi daca m-as apuca din nou de ele, ce de cand am aflat de samburica m-am oprit cu totul din orice tratament(desi nu era cine stie ce, doar ceai de coada soricelului, galbenele si urzica).
va pup pe toate
Florinini
kim spune:
Arinna,
pe DC nu ne mai intalnim?
Florinini,
pumnii stransi pentru samburica! Va fi BINE!
Ana,
bun venit printre noi! de cat timp incerci sa ai bb?
Loma,
te asteptam cu prospaturi!
Iris,
ce ziceai de sala si bicicleta? oare la bolovanul meu de 9cm trebuie sa evit exercitiile abdominale?
Mioritza,
sa ne spui si noua cum e cu noul tratament.
Tia,
pe cand capitolul 7?
KIM
arinna spune:
Ba da Kimutza
ne intalnim
, numai ca imi cade netul la fiecare furtuna, de bun ce e, si nu am avut de aseara pana asta seara...am mai reusit sa intru putin in perioada asta, prin alta conexiune si n-am apucat sa scriu aici...
Pentru fetele interesate ma simt bine dupa embolizare,nu mai am hemoragii si cicluri supraabundente...nu stiu inca ce sa zic de dimensiuni, abia in iunie fac eco... sa vedem mai departe..( vorbesc eu, sceptica si stoica dar hipersensibila de fapt
)
Intortocheate sunt caile....