Fibrom uterin (7)
Raspunsuri - Pagina 12
MadaS spune:
Maryd
Super interesante marturisirile tale, dar am o intrebare: dupa embolizare, medicii de la Municipal nu ti-au prevenit ca poti sa elimini (in timp) parti din fibom? in sensul ca nu te-ai gandit de la inceput ca acele cheaguri mari de la menstruatie sunt resturile de tesut din interiorul fibromului? Sa intelegem ca ai avut fibrom subseros (cel mare)
O alta marturisire a ta care mi-a atras atentia este legat de aspectul intepaturilor: KIM, si tu spuneai ca simti, si eu am inceput sa am intepaturi evidente (dar nu deranjante) si inclin sa cred ca acesta e mai mult un semn bun.La mine au aparut dupa trat. naturist+homeopat, inainte nu le aveam.
Kim, iti transmit o opinie pe PM referitor la procedura de analiza a trompelor, sper sa regasesc aricolul.In sinteza, parerea unui medic de care s-a mai tot vorbit pe site-ul acesta, Tutunaru, este ca e o investigatie partial inutila, in sensul ca poti sa ai trompe permeabile (investigatia pune in vedera asta) dar alte complicatii (aderente) sa impiedice fecundarea, asa ca poti merge acasa linistita , sa incerci la nesfarsit, sa ai trompe super, dar aderente care nu se vad...si timpul trece...in zadar.El recomanda laparoscopia ca unica metoda de diagnosticare a fertilitatii (si tratament).De altfel, am auzit de zeci de persoane care au facut acesta investigatie si totusi , in pofida rezultatelor favorabile, nu ramaneau, pb fiind rezolvata abia la laparoscopie.
arinna spune:
maryd,
...multumesc pentru raspunsuri...cred ca sotul tau evita mai degraba
analiza... mi-a placut ideea cu salvarea
dar cred ca ai glumit, presupun ca si daca e posibil n-ar accepta el sa fie "salvat"...Stai linistita ca o sa o faca pana la urma...ti-au spus cumva medicii daca nodulii pe care ii mai ai ar putea impiedica sarcina sau pot fi cauza de infertilitate?Sunt diverse opinii...
mioritaus spune:
Fetele, ieri am fost Municipal la Dr Dorobat si dupa discutia pe care am avut-o cu dansul am plecat si speriata si bucuroasa Spun asta, pentru ca eu intr-un fel am scapat de o problema :cea a bb ului.Se pare ca nu se poate face nimic deocamdata in cazul meu datorita chistului de pe ovar.Daca scap se poate incerca embolizarea.Am fost ieri la prima sedinta cu acupunctura am luat un tratament homeopat si unul fitoterapeutic.Le fac in paralel cu tratamentul dr. de la ginecologie.
Daca nu o sa mai apar o perioada , sa stiti ca s-a spart chistul si ca sunt la spital.Mai am maine o sansa la eco...sa vad de ce natura este chistul......si mai vedem dupa aceea...
Mary, ma bucur ca esti pe drumul cel bun....
Mada S , tu ce mai ne spui?Cum te mai simti?
Arrina..tu? Celelate fete ce or mai face?
Va pup si sa auzim numai de bine...
Miorita
maryd spune:
MADAS,
Ce pot sa-ti spun este ca medicii de la Municipal nu mi-au spus sa ma astept la faptul ca o sa elimin acel fibrom.Ma asteptam la micsorarea fibroamelor,nu si la eliminarea vreunuia...Am citit un articol de ziar cu privire la faptul ca cineva ar fi eliminat un fibrom dar parca era in interiorul uterului..., nu mai stiu exact.Nu am fost inca la Municipal sa discut cu medicii,dar am vorbit cu unul dintre ei la telefon.A ramas sa ma duc peste 2 sapt. pe acolo,pt ca sant cam ocupati cu niste cursuri iar eu pot merge numai dupaamiaza.
maryd
arinna spune:
Miorita,
...mult succes maine !
dar de ce crezi ca se poate sparge chistul? poate e mai bine sa-l rezolvi cumva , sa nu se ajunga pana acolo... Imi amintesc ca si mie pe la 20 de ani , la operatia de apendicita mi-au gasit un chist hematic spart la ovar, dar s-a intervenit la timp...apoi in timp, am mai avut unul mic, dar a disparut singur, mai apar din cauze hormonale si dispar singure...cum a crescut al tau asa mare fara sa te deranjeze...fara sa fie depistat...?iti tin puminii si sa ne spui maine ce ai facut...
maryd,
...probabil ca intr-adevar l-ai eliminat daca a disparut total...si mie mi s-a intamplat, dar inainte de embolizare, cu jumatate de an, dar era mai mult un polip, cam asa arata si nu sub forma de cheag, era ca o bucata de carne...mi-a zis ginecologul de atunci ca ar fi fost din fibrom...si am citit si eu ca dupa embolizare poti "naste" fibromul...daca comunica cu uterul asa bine ,chiar in exterior fiind,probabil a avut pe unde sa iasa...ce m-am amuzat atunci cu medicul, i-am zis ce am patit, dar si ca alta data, folosind ob-uri, mi-a ramas o bucatica din plasticul de la ambalaj pe tampon si n-am observat...dupa cateva zile , am facut spalaturi vaginale si a iesit, cu sange ramas pe el si credeam ca mor cand am vazut, am crezut ca e vreo infectie ceva si cand am pus mana cu chiu cu vai pe el mi-am dat seama ca e tare si ca e de fapt varful de la plasticul ala...Si mi-a zis medicul ca sunt ca cei care fac scamatorii, dar ei le scot din palarie si eu din alta parte...![]()
kim spune:
...harnicutze fete! nu mai pot tine pasul cu voi, dar nu va suparati pe mine! fc si eu ce pot...
Arinna draga, ma simt
dar nu vreau sa va innebunesc degeaba, luna asta a trecut repede, ocupata cum am fost, si ma mir ca n-am nici un test de sarcina la indemana, ar fi culmea sa se intample chiar acum... Doamne ajuta!
Mioritza, iti tin pumnii! Sunt convinsa ca tratamentele care le faci te vor ajuta, asa ca eu zic ca totul e spre bine.
Maryd, felicitari pt batalia castigata cu fibromul
, nu depune armele, iar in privinta sotului, pune-ti in valoare farmecele de seductie la ore nepotrivite, si apoi da fuga la laborator.
Madas, mersi pentru informatiile despre laparoscopie, cu intepaturile sper si eu sa fie semn bun, daca nu il intep eu pe afurisitu'.Dr sa stii ca n-am primit nimic pe pm, adevarul e ca mi se incarca tare greu situl, si de multe ori renunt, oare e de vine Pc-ul meu oare asa patiti si voi. Sotul meu e convins ca am luat virusi de pe DC...
eu zic ca virusii sunt de alta natura: psihologici.
KIM
kim spune:
Hai sa va dau o veste buna: am citit pe la Endometru si am aflat ca Florinini e gravidutza! Test pozitiv! sper sa vina si pe aici sa ne confirme vestea si sa ne molipseasca si pe noi...

KIM
arinna spune:
Kimutza,
...si mie mi se intampla sa intru greu pe site sau chiar deloc...uneori sunt probleme...mi-ai dat emotii cu bb...sper sa ne dai vesti foarte bune....
...maine -poimaine te vedem in poze cu [copil... eu trebuie sa ma grabesc, ca ma preseaza varsta si de incercat in ultimul timp n-a fost cazul pana acum
...dar nu stiu ce sa fac daca voi fi intre doua tari,sa duc in "spate" ce am aici si sa fiu fara ceva stabil acolo...sunt curioasa ce zic si medicii din Ca...ar trebui sa am in vedere un control acolo...
arinna spune:
Am citit si eu ce a scris Florinini,sper sa se confirme, sa auzim vesti bune,sa ne spuna ca e sigura si fericita !

trebuia sa apara