South Beach-o dieta interesanta (3)
Raspunsuri - Pagina 7
loredanap spune:
acum am vazut ce am scris ,auzi, 44 cabanosi.am mancat 4 cabanosi.
ramona,eu eram sigura ca daca incep faza 1 incep sa slabesc .la prima faza 1 am dat jos prima sapt 6 kg,iar a 2a doar 1kg.la faza 2 nu am mai dat nimic doar oscilam si ma enervam.acum sunt tare multumita si daca as mai putea da macar inca 8(daca nu 10)as fi si mai multumita.
problema mea este ca slabesc si imi atarna pielea de pe burta si fac sport,cred ca mai bine ma duc la o sala de fitness
ramonav23 spune:
Lore, da, trebuie sa ai grija cu peiile care vor cadea daca slabesti prea mult. Mai ales ca tu ai slabit atat de bine, e foarte important sa mergi la o sala, unde ti se va spune exact ce sa lucrezi.
Eu vad ca de la stepper, nu am probleme de genul asta, insa nici nu am slabit atat de mult.
M-am imbracat in seara asta cu niste blugi mai vechi, si am constatat ca, nu am slabit atat cat vroiam eu. Adica, am slabit 5 kg, dar pe un cantar nou, pe care mi l-am cumparat pentru mine. Pana sa ma apuc de cura, ma cantaream pe cel al fratelui meu, de la mama de acasa. Si, ala bineinteles ca arata altfel. Cantarul meu, arata 60 si acum arata 55 aproape, dar, am observat eu la pulpe, si la pantalonii de care povesteam, ca nu am slabit ca sa am 55 kg, pe cantarul fratelui meu. Ala sigur imi arata vreo 57. Stiu pentru ca, eu am fost operata acum 2 ani, si aveam 60cand am plecat la operatie, si m-am intors cu 54, si....eram beeeeeeeeton de slaba. Bine, nuy doresc nimanui sa slabeasca cum am slabit eu, de la o operatie, dar .......
Vreau sa ajung la ideea ca, mai nou, pentru cine modifica listuta, sa imi modifice si mie greutatea la care vreau sa ajung, la 51. Asa, ca sa ma imabarbatez, ca sunt departe de la 55 la 51.
Lore, inca o data felicitari, cum am citit mesajul tau, i l-am transmis unei prietene, si ne-am minunat impreuna de tine.
iti urez sa slabesti la fel de bine si in continuare, inca 10 kile
Zambeste, maine va fi mai rau!
Emilly spune:
Buna fetelor,
vad ca va tineti serios de dieta si kg pierdute eu in continuare stagnez, nici nu am mai fost stricta in faza 1 dar intentionez sa incep serios de azi.Am avut un deliciu de tort cu ciocolata in casa si cum sa-i rezisti??...
De ieri sunt fericita posesoare a unei biciclete medicinale cea pe care am avut-o pina acum a fost imprumutata, dar de acum o am pe a mea sunt tare incintata
deci zilnic fac 30 minute de bicicleta iar meniul pe ziua de azi:
Dim cafea cu indulcitor, prinz spanac iar seara salata cu brinza.
promit sa fiu cuminte si sper sa scad si eu sun 60kg
Ramona eu sunt cu listuta dar zau ca mai porivita ai fi tu sa te ocupi de ea ca tu esti sufletul acestui subiect.
La urmatoarea deschidere de nou capitol te invit sa faci onorurile
Lore felicitari!!zau ca ai ambitie multa, sa o tii tot asa.
o zi buna!
Emilly cu gaza ei
ramonav23 spune:
buna ziua.
Azi de dimineata cantarul meu arata fix 55kg. Sunt asa de fericita, ca am pierdut asa repede kg castigat cu excesul de saptamana trecuta...
Emillycum va trebui sa fac? Sa incep pur si simplu un subiect, dieta interesanta 4? Si apoi am sa pot sa fiu operator pentru subiectul respectiv? Sa ma inveti? Hai ca eu, si-asa sunt toata ziua la servici pe net, inclusiv acasa am net.Vedem noi cand ajungem la pagina 10.
Bunn. Meniul pe ziua de azi:
dim - lapte degresat complet, cu 60 gr cereale nestle fitness
gustare - urda
pranz - mancarica de soia cu fasole verde
seara - mar si ridichi. incerc sa nu mai mananc mancare seara. De doua zile vad ca reusesc.
Sunt hotarata sa ajung la 51. Sper sa reusesc pana in Paste. Oare ce vom manca de Paste, ca eu sigur ma voi infige in cozonac. Noroc ca oua avem voie nelimitat, ca tare imi plac oualele rosii. Drob-ul este...carne....deci merge. Restul, sunt cam interzise. Eh, mai vedem pana atunci.
In rest, vad ca e liniste pe aici.
Newnu mai zice nimic, ingridnenla fel, Enderbabynici atat. Cand ma gandesc ca la incepututl arhivei era demonstratie aici.....acum, bate vantul. Lasa ca, stiu eu ca dupa Paste, va fi iar plin, ca toata lumea va vrea sa slabeasca.
Lore, ar fi bine sa mai slabim vreo 3 kg pana de Paste, ca sa avem de unde sa punem la loc
nushulica spune:
buna fetelor! eu tot timpul cand ma urc pe cantar imi zic ca e stricatpt ca daca fac foamea 1 zi nu-mi arata nici 0.1kg in minusorice ar fi da nu dau jos deloc cica mi s-a schimbat metabolismul.acu am fost bolnava vreo 3zile si in sfarsitam dat si eu aproape 1kgpai si acu ce sa fac ca oricum il pun sigur la loc ...nici nu mai stiu ce sa fac ca fac si miscare gimnastica seara
loredanap spune:
ramona ,mare dreptate ai.eu ma gandeam chiar la vreo 5 kg.
az am mancat 2 bucatele de friptura la tava,ca mi-a fost tare poftaaaaaaaaa,mirosea asa de binee.maine lucrez si voi manca corect.
sapt viitoare ma duc la sala de fitness si sper sa rezolv pielea cazatoare
ramonav23 spune:
ohohohoh, se pare ca a inceput activitatea pe forum. ce ma bucur. ca pana acum vorbeam singurica.
Lore, si 5, aar fi bunutze.......da ce bunute. Dar, ma inchipui eu la 50 kg, cred ca as fi fotomodel deja. Dar, de ce nu? Inainteeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Emilly spune:
Ramona asa vom face, te voi invata la pagina 10 ce si cum si acum zi-mi si mie de incurajare ca vreau si eu sa vad cintarul ca-mi arata sub 60kg.
Nu sar calul prea des, bicicleta in fiecare zi si totusi nu scad kg care o fi misterul???
nushulica sa inteleg ca ai inceput faza 1 la dieta noastra??rezultatele vor aparea cu siguranta, sa-ti zica Lore.
Loredana se pare ca te astept sa ajungi la 60 ca sa coborim impreuna la 59 ce zici??
zi frumoasa!
Emilly cu gaza ei
ramonav23 spune:
Buna dimineata.
Emilly, da, chiar am sa-ti spun de incurajare, pentru ca am trecut si eu prin asta si tare greu mi-a fost. La un moment dat, la 56 kg, nu mai vroia sa scada si nu mai vroia. Eram disperata. Tineam faza 1, nu calcam pe langa, si totusi nu se ducea deloc sub aceasta greutate. Este perioada de stagnare, la care corpul rezista tuturor greutatilor. Daca treci de aceasta greutate de stagnare, incepi iar sa slabesti. Dar, in aceasta perioada, nu trebuie sa mananci nimic interzis, ca sa fortezi corpul sa treaca peste greutatea asta afurisita. Cam asta e. Ai ambitie si....reusesti cu siguranta.
Eu sunt exemplul cel mai bun. Am stagnat la 56 o gramada, si duypa ce am trecut de 56, in jos, chiar si cu excesul acela alimentar de saptamana trecuta, am continuat sa slabesc, incet dar sigur, si suficient cat sa nu ma alarmez.
Azi dimineata cantarul meu a depasit limita de 55 kg, si sper eu sa se indrepte cu brio spre 54 cat mai repede cu putinta.
lore cu ce te mai lauzi?
Eli nu mai zici nimic? Sa te auzim, zi-ne de bine!!!
va pup fetele, sa aveti o zi buna!
ramonav23 spune:
Fetelor, ce s eintampla cu voi? Nu da nimeni raportul? Nu ne da nimeni vesti bune despre kilograme date jos? Iar am ramas singura aici. E clar, tre sa umblu pe la alte subiecte, ca sa aduc fete noi, ca voi m-ati parasit...