South Beach-o dieta interesanta (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Eu nu prea mai am timp, nici de net, nici de dieta. AM tot fost plecata zilele astea si am mancat tare aiurea. Numai mancaruri interzise si la ore tarzii. Am pus un 1 kg (55,4kg), cel putin asa arata cantarul de dimneata. Dar sunt hotarata sa o iau d ela capat de cate ori va fi nevoie pana ce voi ajunge sa imi placa ce vad in oglinda. Am avut si o sapt nasoala de tot, ma simt tare obosita, nu-mi doresc decat sa dorm.

Succes la dieta si spor la slabit, cat mai putine abateri in weekend! Pupicei!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Emilly, si eu raportez: 55kg mari si late

Eli, nu te descuraja, si eu am luat un astfel de kilogram...asa ca, se poate da inapoi.

Va pup.

Zambeste, maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Felicitari fetelor!!! La cat mai multe kg slabite inainte!
Eu nu am fost acasa ieri, dar azi dimineata cantarindu-ma am fost foartee surprinsa!! Am 67,8kg!! Saptamana asta nu am mancat paine sau orez, dar am mancat muulta ciocolata sau mancare nu tocmai de cura... si nici nu fac deloc sport. Nu stiu de ce-am slabit! Ieri am fost la ziua unui baietel si-am mancat de toate! De la aperitive pana la friptura la cuptor si tort Nu vreau sa va fac pofta!
Azi am sa incerc sa nu mananc ceva de rau...

Va pupic!! Un week-end placut!!

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
pui mic
obraznicatura lu' mama

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Yashyesti tare. Sa slabesti desi nu ai tinut cura cum trebuie, asta da veste buna. BRAVO!!!!!!
Eu, raportez iar ca almeu cantar arata dimineata vre 54.5, dar vreau saraman la tabel cu 55, ca sa mai am ce raporta vinerea viitoare.......hehhehe, ce drag imi e cand raportez tot mai putin.

Astept si de la voi vesti din ce in ce mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

buna fetele!!!dar ce liniste pe aici.
adina bravooooo!!!aproape ma ajungi.ai grija ca nu o sa te recunoasca mama si tata cand ajungi la ei.
eu am 66 kg,dar pana la pasti vreau sa am macar 62 .

spor la slabit fetelor

Mergi la inceput

Buna dimineata. Chiar ca e liniste pe aici.

Eu am acum undeva la 54 g. Dar cand ruca un pic, cand am iar 54. Bne, am mancat ieri o gogosica bunaaaaaaaaaa, iar duminica, am papat dimineata tort de frisca cu iaurt si fructe, inghetata si ciorba de burta.......deci e normal sa varieze greutatea.
Eu as vrea sa ajung pana de Paster la 52, ca sa stiu ca am de unde pune la loc cu Sarbatorile, ca sigur voi pune....

Lore, nu e cam mult sa mai slabesti 4 kg pana de Paste? crezi ca
reusesti? Iti urez oricum succes.

O zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

de astazi merg la fitness si sper sa dau 4 kg pana de Paste .astazi dim cantarul arata aproape 65 dar sincer ieri am cam stat flamanda pt ca sunt in priza cu curatenia si nu prea am avut timp.

abia astept sa vina pastele sa mananc si io o ciorba si sarmaluteeeee si de toate cele.(nu am mancat o ciorba sau o supa din februarie)

Mergi la inceput

Lore, bafta, daca tii faza 1, cred ca ai sa reusesti. Eu nu mai tin faza 1, ci a doua. Dar am introdus doar mere, portocale, lapte degresat si cereale. Fara fainoase sau orez sau cartofi. Nu stiu daca sunt in stare sa ma intorc la faza 1, desi nu e chiar asa de greu.

Mergi la inceput

Buna seara.
Nici nu mai indraznesc sa mai spun ceva. Am calcat pe bec. Aseara i-am facut sotului spaghee carbonara si am mancat si eu, chiar daca putine, am mancat, iar astazi am fost iar la bucuresti, si am mancat pe langa piept de pui, musaca de cartofi si am baut sucuri cu zahar ca altfel n aaveau aia acolo. Am papat si doua bombonele cu lapte.......sper sa nu iau prea mult. Mi-e si teama sa ma cantaresc. Nici nu fac asta pana sambata, atunci am sa dau raportul, ca sa curat un pic din "raul" mancat. Hehehehe, ce sa mai zic si eu acum....
Fetele, voi tineti post? Cum o sa reusim sa tinem post cu cura asta? Aveti ceva idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Nici nu vreau sa va zic... Am luat in kil... 68,8 azi-dimineata... m-as da cu capu' de toti peretii... da' las ca nici io n-am fost prea cuminte... ma mir cum de-am luat doar unu... Incep din nou sa ma tin de cura...
Multa bafta in continuare! Felicitari fetelor care-au dat jos!

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
pui mic
obraznicatura lu' mama

Mergi la inceput