South Beach-o dieta interesanta (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Araya apropos de oua. Cand am inceput cura, mancam oua cate 3 pe zi, sau 2, cu o zi pauza. Si nu am patit nimic inafara de slabit.

Zambeste, maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cklaudia21 spune:

ramona23 felicitari!
cat de inalta esti? e fain asa un job

Mergi la inceput

Claudia 1.60, de aia si radeam, pentru ca nu sunt tocmai persoana potrivita ca sa fac asa ceva. Dar au zis ca, am ten frumos, fata expresiva, nu ma machez......si ca, nu toate reclamele se fac cu fotomodele. Ma rog, o sa vedem, va anunt eu daca iese ceva. Va fac cinste cu.....apa plata cu lamaie.

Auzi, tu de unde esti de fel din romania? ca am si eu rude in regensburg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

ramona,felicitari!!chiar te rog sa intrebi soacra de unde a luat painea ca peste 2 sapt cand termin faza 1 vrea sa mananc macar o felie pe zi.
la mine vestile sunt bunute pt mine cel putin.astazi dim cantarul arata 66 kg fara olecuta.am rezistat pana acum fara tentatii si sper si de acum incolo pt ca deja ma reobisnuiesc cu dieta.
astazi am papat asa:dim branza degresata si o cana de ceai fierbincior (ma doare gatul),la pranz cateva felii de salam de curcan ,o felie de branza iute(nu stiu daca e voie dar chiar mi-a fost pofta)si o rosie,seara nelipsitul gratar cu piept de pui(de care m-am cam saturat)
pupicei si spor la slabit

aaa,araya eu am stat la 69 kg cred ca mai bine de o luna
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

Ramona dai un quote la mesajul de deschidere cel cu listuta, selectezi, apoi ctrl+C.Deschizi subiect nou si apoi ctrl+V si copiezi frumos listuta, in felul asta iti iese colorata
Apoi pune un mesaj la capitolul asta cu link-ul catre cap.nou si invers.Daca mai ai intrebari...
succes!

Eu sunt la cafeluta, mai vedem ce si cum pe parcurs.
pupicei!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Emilly am inteles. S-a facut. Mai stau un pic si il fac.

Mergi la inceput

Fetelor, gata, am facut un subiect nou.

Ne vedem aici:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48561

Mergi la inceput