South Beach-o dieta interesanta (3)
Raspunsuri - Pagina 10
araya spune:
Buna!
Eu nici nu mai stiu ce caut aici. Am mancat de toate zilele astea, imi este si frica sa ma cantaresc. Nu am vointa deloc. Ce ma fac?
Ajutor...... :(
ara
ramonav23 spune:
Araya, nu trebuie sa te simti vinovata. Toata lumea a mancat zilele astea. Eu cel putin am mancat pana mi s-a facut rau.
Astazi raportez: dimineata ou cu drob si o felie cozonac, pranz 2 oua cu drob....si seara....trebuia sa nu mai mananc nimic, dar, sotul meu a avut chef sa mergem sa mancam ceva in mall. Am zis ca mananc ceva usor, si am mancat cartofi gratinati cu pui. Nimic exagerat de rau. Dar, dupa am mers sa mad daca au bagat inghetata dietetica si pentru ca nu bagasera, am mancat o inghetata cu cicolata si frisca, cu bucati de ciocolata de trei feluri, cu napolitane si cu nu mai stiu cce, de mi-am facut caloriile pentru toata sptamana. Asa ca, feletor, am dat-o in bara rau de tot, si nu ma mai laud deloc ca am slabit.
De maine, ce sa mai zic. E ziua sotului. Trebuie sa-i fac spaghte carbonara, adica spaghete cu samantana, bacon si usturoi. Credeti ca ma voi putea abtine sa nu mananc? Nici o sansa.
Duminica am un botez. Asa ca, ce sa ma mai chinui sa tin cura, incep de luni, macr sa stiu o treaba.
Voi, ce mai povestiti?
Zambeste, maine va fi mai rau!
araya spune:
Am o veste incredibila; am 64 de kg. Cum? Nu stiu. Mister total.....
Ramona, unde gasesc in mall inghetata dietetica? Nu am vazut niciodata......dar suna bine!
De maine ma apuc de faza 1. Sau cel putin incerc. Daca nu, fac ce am facut zilele astea....vad ca da roade! Cate putin din toate....dar nu, mai bine incep faza 1.
ara
loredanap spune:
gata!!!s-a terminat toata mancarea facuta pt Paste,dar vb ta ramona ma apuc de luni sa stiu o treaba.sambata le fac baietilor o friptura cu cartofei la tava si tre sa ma infrupt si io oleak,dar de luni gata incep faza 1.
aaa,sambata seara m-am cantarit dupa o sapt de post si aveam aproape 65 de kg,astazi m-am cantarit am 66 si un picut.sunt tare multumita ca nu am luat fff mult.
va pup si ne vedem de luni cu forte proaspete.spor
araya spune:
Loredanap, te admir teribil....ce bine ar fi sa'mi potzi transmite telepatic un pic din vointa si optimismul tau..... :))
In alta ordin de idei, ai un baiat superb. Sa-tzi traiasca, sa fie sanatos, destept si voios ! :))
ara
Emilly spune:
Buna fetele,
eu m-am mobiliazat si mi-am propus sa ma tin de treaba.
de dim:1 ou fiert pe care nu l-a vrut fiica-mea si 2 cani de cafea ca am avut program artistic azi noapte
prinz;salata mare de rosii, castraveti, ceapa vrede si feta, buna de bun si sper sa fie atat pe ziua de azi
de bicicleta nu cred ca o sa am chef azi, sunt prea obosita.
imi puteti vedea gaza aici http://community.webshots.com/user/emilly74
o zi buna!
Emilly cu gaza ei
loredanap spune:
multumesc mult araya.eu m-am apucat de cura asta de slabire pt ca as vrea sa mai fac un bebe ,iar daca aveam deja 76kg si mai luam vreo 15 ma faceam cat casa.asa ca m-am hotarat sa tin o cura sanatoasa si care am citit ca da rezultate.sper din tot sufletul ca la toamna sa va spun ca am bebe la purtator.
ramonav23 spune:
Buna fetele.
Eu ce sa mai zic de cure si alte prostii de astea?Aseara am mancat pizza si salata de fructe cu inghetata. Am facut-o lata, dar o data pe an e ziua sotului meu....
De azi, chiar nu mai glumesc. Dimineata 2 oaua cu branzica, prans rosie cu castravete si branzica, seara, incerc nimic, adica doar mere sau urda. Hmmm, chiar mi-e dor de urda....nu am mai mancat de cand am inceput postul.
Araya felicitari pentru kilogramele pe care le ai. Slabeste asa in continuar esti esti beton. Eu vorbeam desre mall-ul din Constanta...
Lore si pentru tine niste fleicitari pentru kilogramele mentinute. Lore, iti tin pumnii sa fie de bebe.
Si la mine arata tot 55, si mi-au venit rushii, dar...sunt convinsa ca dupa excesee de zilele astea, e imposibil sa nu ma ingras la loc.
Emilly trebuie sa ne mobilizam ca nu mai tine. Si eu am o lene in mine sa fa stepper, dar cred ca diseara nu mai scap. E necesar daca vreau sa nu iau 3 kile din sarbatorile astea. SUcces
Succes pentru toate. Ma bucur cand vad ce activitate pe forum......
Zambeste, maine va fi mai rau!
araya spune:
Emilly, gaza ta este incredibil de frumoasa si tare, tare dulcica....felicitari! Sa dea Domnul sa fie sanatoasa si desteapta!
Sa va traiasca!
PS Bebe Alex se uita cam lung la poza.....
ara
Emilly spune:
Buna fetelor,
Araya multumesc mult pentru aprecieri, mi-a crescut inima cit o varza
De azi ma intorc la bicicleta.Acum ma pregatesc de iesit in parc cu fii-mea si cind o pun la nani m-am si urcat pe bicicleta.
Eu sunt deja la a doua cana de cafea, de mincat nu prea am chef, poate ceva legume cu sare si piper, mai vedem.Fica-mea in continuare imi face program artistic cinte 2 ore pe noapte....Araya nu te-am vazut pe la copilasi de ian-feb...Alex al tau doarme toata noaptea???proplema vietii mele.....dupa 15 luni vreau si eu sa doarm o noapte cap coada, cer prea mult asa-i??
pupici!!
Emilly cu gaza ei