Va-ti intrebat vreodata de ce??
De ce apasam si mai tare pe butoanele telecomenzii cind stim ca bateriile sunt moarte?
De ce cineva te crede cind ii spui ca sunt 4 bilioane de stele pe cer dar verifica cind ii spui ca vopseaua e proaspata?
De ce nu se lipeste lipiciul de sticla?
De ce se folosesc ace sterilizate pt. moartea prin injectie letala?
De ce Superman opreste gloante cu pieptul dar se fereste cind arunci cu un revelover dupa el?
De ce baloanele din apa sunt intotdeauna albe indiferent de culoarea de spumant pe care o folosesti?
De ce oamenii cind dau cu aspiratorul trec de citeva ori peste o ata apoi se apleaca , o examineaza, dupa care o pun din nou pe podea si ii mai dau o sansa la aspirator?
De ce pungile de plastic nu se desfac de la capatul pe care il incerci prima data?
De ce de fiecare data cind incerci sa prinzi ceva care cade jos ajungi sa dai cu cotul in altele 5 chestii?
De ce incercam iarna sa tinem casa la fel de calduroasa ca vara cind ne-am plins atat de mult de caldura?
Statisticile sanitaii mentale sunt ca una din 4 persoane sufera de o forma de nebunie.Gindeste-te la 3 dintre cei mai buni prieteni ai tai...daca ei sunt okay,tu esti nebunul:-)
Mi-a placut mult emailul asta...sper sa va placa si voua:-)
Raspunsuri
lucia_cs spune:
quote:
Initial creeata de Ina82
De ce oamenii cind dau cu aspiratorul trec de citeva ori peste o ata apoi se apleaca , o examineaza, dupa care o pun din nou pe podea si ii mai dau o sansa la aspirator?
Am crezut ca e o problema la mine si nu o ziceam la nimeni.
O data ma uitam la un copil care se juca in nisip. Punea cu manuta nisip in basculanta lui de jucarie si dupa aceea varsa nisipul in galetusa.
Ma intrebam: "De ce nu pune nisipul direct in galetusa?"
Cand o sa fie puiul mare poate el se va intreba "De ce nu arunca mama ata sau nu o pune direct in aspirator?"
Raspunsul cred ca ar fi lung, accept provocarea la o filozofare.
_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (12 sapt).
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny
lucia_cs spune:
Provocare la toate intrebarile de mai sus, nu numai a mea.
_
dana d spune:
Pot sa-ti raspund la intrebarea despre scama si aspirator.
De multe ori o ata/scama este agatata de covor printr-un fir foarte subtire lucru care face imposibila aspirarea ei fara ajutorul mainii. De ce o punem iar jos? Pentru ca altfel ar trebui sa oprim aspiratorul si sa ne deplasam la gunoi sa o aruncam. Asa, odata smulsa scama din covor, poate fi inghitita foarte usor de aspirator.
Am studiat problema asta pentru ca imi face zile fripte de cate ori dau cu aspiratorul. Pot sa va spun si ce fel de covoare agata mai tare scamele si care nu agata...
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica
Ina82 spune:
Eu ma intreb de ce parul meu nu se indreapta la fel de frumos ca modelul de pe cutie cind respect religios instructiunile?
corina iulia spune:
quote:
Originally posted by dana d
Pot sa-ti raspund la intrebarea despre scama si aspirator.
De multe ori o ata/scama este agatata de covor printr-un fir foarte subtire lucru care face imposibila aspirarea ei fara ajutorul mainii. De ce o punem iar jos? Pentru ca altfel ar trebui sa oprim aspiratorul si sa ne deplasam la gunoi sa o aruncam. Asa, odata smulsa scama din covor, poate fi inghitita foarte usor de aspirator.
Am studiat problema asta pentru ca imi face zile fripte de cate ori dau cu aspiratorul. Pot sa va spun si ce fel de covoare agata mai tare scamele si care nu agata...
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica
mai, ce tare-i problema scamei! ma intreb si eu de ce daca tot ai luat-o in mana nu ai adus-o apoi usurel in fata tubului de aspirator dandu-i sansa sa dispar in sacul de praf.
hai, ca asta-i tare de tot. sa o pui din nou jos!
pusici tutoror .
"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab
cu drag de forum, corina
lucia_cs spune:
Dana D
La partea cu lenea m-am gandit si eu, dar ideea e ca eu in loc sa o pun direct la capatul apiratorului sa o aspire, o pun tot pe covor si frec mai mult pana o aspira.
_
lucia_cs spune:
quote:
Originally posted by Ina82
Eu ma intreb de ce parul meu nu se indreapta la fel de frumos ca modelul de pe cutie cind respect religios instructiunile?
Si eu ma intreb "DE CE mancarurile si prajiturile mele ale caror reteta o urmez perfect, nu-mi ies atat de frumoase ca in poza."
_
Emilly spune:
quote:
De ce pungile de plastic nu se desfac de la capatul pe care il incerci prima data?
ar fi prea frumos sa nimerim din prima eu vesnic patesc asa, sa fie pe invers...
quote:
De ce de fiecare data cind incerci sa prinzi ceva care cade jos ajungi sa dai cu cotul in altele 5 chestii?
situatia asta e groaznic de enervanta...si simti cum iti creste adrenalina...si creste, si creste...
Emilly cu gaza ei
devylla spune:
FIECARE ARE NEBUNII SI OBSESII!!!SI INCA UNA DE CE CAND ASTEPTI IN STATIA DE TRANVAI DE FIECARE DATA VINE TRANVAIUL DIN PARTEA OPUSA!!
SI MULTE ALTELE DE GENU ASTA!!!
INTREBARE INTREBATOARE!!!
Sabina
lucia_cs spune:
Inca un "De ce?"
De ce la McDonald's cand comanzi "drive thru" exista meniu pentru orbi in partea soferului?
_