pacientele dr. Mihalache -CFR2
Raspunsuri - Pagina 8
MURA spune:
In aceasta lupta nu ai voie sa lasi garda jor nici un moment pentru ca pierzi.
Trebuie sa gandim pozitiv si sa mergem inainte.
Impreuna e cel mai bine
.
Va pup
MURA spune:
Sper din tot sufletul sa ma fi grabit dar... nu stiu ce sa zic.
Asistenta de la Medsana care mi-a recoltat sangele mi-a spus ca ar trebui sa iasa. "In nici un caz nu ar trebui sa fie 0" asa mi-a spus.
Acum nu stiu daca mi-a spus asa doar ca sa imi ia banii sau chiar e adevarat.... oricum daca se schimba ceva va anunt.
Daca am gresit si o sa va dau o veste buna saptamana viitoare promit sa dau de baut.

Ne intalnim si ne imbatam
.
Va pupik
Natasha71 spune:
M-am intors!
Se pare ca nu pot sta deoparte prea mult timp
. Luna asta nu-mi fac mari sperante, sunt in ziua 23 si voi face un test luni, dar parca vad ca vin rushii in asalt ca de obicei
. Ce ma oftic, ca nu ma mai pot baza pe temperatura pt. ca m-am captusit cu un soi de raceala, ceva rosu in gat...
Indiferent de rezultat, m-am hotarat, voi fi pacienta dr. Mihalache si voi face si inseminare daca e nevoie, am inteles ca lucreaza cu dr. Matei despre care am auzit numai lucruri bune, de asemenea. Apoi, dr. Mihalache mai are si cabinetul la 2 pasi de locuinta mea
. M-am saturat pana peste cap de dr. renumiti
care m-au expediat dupa 2 minute plictisiti si superficiali, m-am saturat sa-i vad cum ridica din umeri la intrebarile mele si cum imi dau indicatii contradictorii...
Fetelor, MURA imi pare rau ca inseminarea asta n-a dat roade, dar poate urmatoarea va fi cu noroc
, Pmihaela, tu ce mai zici, ti-am dat un PM dar nu mi-ai raspuns..., Stepha tu in ce zi mai esti, Ioana75 felicitari pt. sarcina si sa fie o sarcina usoara in continuare!
Va pup pe toate
, si hai mai veniti la o barfa mica.
Ioana75 spune:
Natasha, bine ai venit inapoi si bafta multa
. Multumesc de urari
. Si eu am patit cu o "somitate" asa cum zici, nici n-am apucat sa-i pun intrebarile ca m-a si dat afara pe usa
. Consultatia era bineinteles foarte scumpa ...
Ioana
Stepha spune:
Draga Natasha, bine ai revenit. Am trecut si eu prin experienta celor 2 minute acordate de un doctor celebru, dar sincer eu am dat vina pe lipsa lui de timp din cauza numarului prea mare de paciente. Celebritatea asta....nu e mereu benefica pentru paciente....
Eu tocmai am terminat cu dozarile hormonale si cu estradiolul si progesteronul stau la pamant
- cum sa mai ovulez daca hormonii mei fac ce le trece prin cap , nu ce ar trebui sa faca.?...Dar eu nu disper, vreau sa urmez un tratament naturist si sa-i invat minte
Intre timp mai am si alte analize de facut.
Draga Anca - gogosar- ce ai mai facut? Ai fost pana la urma la dna. dr. Mihalache?
MURA spune:
Natasha, imi pare bine sa te "revad".
Eu.... sunt din nou in tratament pentru o noua inseminare. Nu ne pierdem noi speranta asa usor. Normal ca iti vin nervii si iti vine sa renunti,dar .. odata scapata de nervi o iei de la capat.
Despre doctori renumiti am mai discutat noi.... afara e vopsit gardul inauntru-i leopardul. Leopardul fara chef si fara timp de prea multe explicatii si discutii.
Suntem satule de astfel de doctori pana peste cap.
Stepha, nu ne lasam noi doborate de hormonii astia care isi fac de cap in noi. Ii vom invinge
.
Fetele ... imi pare bine ca ne-am regrupat.
Impreuna vom reusi.

Pupik
Natasha71 spune:
Fetelor
, ce ma bucur ca vorbim din nou, ca ne spunem si noi pasurile, ne descarcam 'sacul' cu frustrari! Pe cuvantul meu, daca ajungi pe mana doctorilor ginecologi
trebuie apoi musai sa-ti faci programare la psiholog
... Hahaha, MURA ce haioasa ai fost cu leopardul, m-ai facut sa rad cu pofta! Abia asteptam sa ajung acasa sa vad daca dati vreun semn, si iata! 

In ce zi esti? Imi place ca nu te lasi! O sa reusim pana la urma, sunt convinsa.
Ioana, eu imi arunc mereu un ochi pe la 'mamici' ca tare mi-e drag sa va citesc... Multumesc mult!
Cat despre hormoni... of, of, mai, mai, mie mi-au luat-o razna, am tot felul de simptome. Stepha, stai linistita si nu dispera, vreau sa-ti zic ca am facut si eu analizele hormonale intr-o luna in care am fost foarte stresata la servici si nu se incadrau in limitele normale (prolactina era marita si LH-ul prea mic), mi-a zis atunci dr. ca nu am ovulatie in mod natural. Le-am refacut peste cateva luni, si ce crezi? Au iesit toate la locul lor! Asa ca... sa stii ca exista variatii hormonale de la o luna la alta, iar stresul este dusmanul cel mai de temut! Ce analize mai faci?
Gogosar, ce mai faci? Hai, vino si zi-ne si noua ceva impresii despre d-na dr. Astept si eu rushii si imi fac o programare (de n-ar mai veni vreo 9 luni de zile)...
Va pup dulce de tot 
gogosar spune:
Buna dimineata fetele mele dragi.va multumesc ca v-ati gandit la mine.
Nu am ajuns inca la D-na doctor Mihalache, pt ca doamana mea doctor de familie mi-a dat in prima faza internare la endocrinologie, in CFR.
Azi trebuie sa il sun pe D-nul doctor sa vedem cand zice ca ma interneaza( inainte au dupa paste).a zis dansa ca intai sa vedem ce e cu hipertiroidia si apoi la gineco.Ce sa fac, am rabdare.
Mai vb.va pupic dulce.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
MURA spune:
Eu sunt in ziua 8 , ieri in ziua 7 am fost la eco si am ceva foliculi de data asta mai dezvoltati pe partea stanga, luna trecuta au fost pe dreapta.
Ma mai duc si miercuri la eco si mai vedem. Doctora spune ca nu reactionez asa cum ar trebui la stimulare pentru ca doza e destul de mare si ar trebui sa existe mai multi foliculi.
O sa vedem , poate mai cresc pana maine.
si mai ales pana la inseminare.
Natasha ma bucur ca esti optimista din nou, asa trebuie sa ramai pana vei reusi.
Mie mi-a spus dr. ca daca nici luna asta nu reactionez cum trebuie de luna viitoare facem stimulare cu Gonal.
Habar nu am de acest medicament. O sa caut si eu sa citesc .
Pupik