Mamici de iulie-august 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Giana,
am vazut pozele tale si imi pari figura cunoscuta. Tu la ce liceu ai terminat sau in ce zona stai?
Casa de piatra si petrecere frumoasa sambata!

Fetele care intrebau de botez... daca sotii sunt catolici si voi sunteti botezate ortodox, cununia religioasa unde ati facut-o? E doar curiozitate

Numai bine,
Katink cu dulcineea mea 20+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalina_secrieru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camille spune:

Fetelor chiar ca sunteti tare harnicute , abia am reusit sa ajung la zi (ora) cu cititul . va multumesc pentru urari, sunteti niste dragute. Eu abia peste 2 zile primesc rezultatul la triplutest, sper din suflet sa fie bun ca am si asa destule temeri .. banuiesc ca nu sunt singura. Si cu mancarimile am si eu probleme , pe mine ma mananca de cateva zile cumplit gambele, si nu trece cu nimic. Abia astept sa ajung la medic sa intreb ce pot face.

Moniq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Io ce sa mai zic la 28???? Asa de tare mi-ar fi placut sa am bebe pe la 22 de ani...si am si incercat si am tot incercat si a iesit pana la urma cu FIV...si sunt foarte fericita...dupa atat timp de asteptare...
Sa stiti ca din punctul asta de vedere sunteti niste fericite..pt ca e f greu sa cunoasteti latura cealalta tratamente, dr, pareri si care iti spun n-aveti nimik...si bebe pauza..

Haideti ca ma simt batrana!

AniS si bebelina mea dulce 20+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camille spune:

Anis, nu spune nimic, cand citesc ce varste aveti nici nu vreau sa imi aduc aminte cand m-am nascut eu. Cred ca trebuie sa fii bucuroasa , nici nu vreau sa imi imagnez ce inseamna. Eu tocmai eram pe punctul de a incepe cercetarile , ce? de ce? cum ? exact inainte s ase intample de la sine , dupa 13 ani .

Moniq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Anis, nu conteaza varsta! Conteaza ca esti mama! Asta incercam sa spun. Ca esenta feminitatii - maternitatea - nu tine de varsta, ci de suflet, iar al tau este mare si frumos cum am vazut cu totii

Hai ca am pus si eu o poza in albumul de aici de pe DC. Sa vedeti acolo burta de burta

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Katink,
Noi inca nu am facut cununia religioasa, doar pe cea civila. Cununia civila am facut-o aici, in State (cu rudele lui), dar vrem ca pe cea religioasa sa o facem in tara, cu rudele mele (si ale lui, iar) .
O sa fie tot ortodoxa; sper sa se poata si el sa nu fie nevoit sa isi schimbe religia.

Eu schimb prefixul anul acesta, din 2 in 3 ... Nici nu ma simt ca la 30 de ani. De fapt, cind cineva ma intreaba citi ani am, eu raspund automat "25", nu stiu de ce ... apoi stau si ma gindesc citi ani am, ca am ramas "setata" mult in urma As vrea eu sa ma am virsta voastra ...

Oana C si 23+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele , o prietena mi-a dat o reteta pt pofta de mancare..ca eu de asta sufeream...si de zi dimineata mananc si mananc..acum am terminat o pizza..n-as fi crezut ca are efect...mere rase cu miere cu zeama de lamaie si coaja de ou uscata si maruntita.....are si f multe vitamine...

AniS si bebelina mea dulce 20+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Eu am inceput sa maninc mar ras cu biscuiti si putina zeama de lamiie. I-am spus sotului ca incep sa o invat pe bebelusa sa manince mere cu biscuiti.

Oana C

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anca, intr-adevar, vorbeam cu doctoritza de familie despre cresterea natalitatii, se pare ca noul sistem incurajeaza multe femei sa ia decizia de a avea un copil... Pentru multe femei acest CIC reprezinta ceva mai multi bani decat salariul propriu-zis, mai sunt si medicamentele gratuite care inseamna foarte mult... Deci incepe sa miste si pe la noi ceva, macar in directia asta...

Giana, ma bucur mult ca esti bine si tu si bebitzul tau, si cel mai mult ma bucura faptul ca esti multzumita de Florian. Este un super dulce, ai incredere in el!! Mai, dar ce pustoicutza esti!!!! Casa de piatra si multa fericire va doresc din tot sufletul!!!

Anis, am vazut care-i cea mai tanara mamica, sa vedem care-i cea mai in varsta??? IO am 31 mancati-as!!! si ma simt ca la 21... numai organismul meu si reumatismul imi aduc aminte de adevarata varsta...

Anca, eu stii ce fac cu centura de siguranta? O pun regulamentar, dar trag mult de ea ca sa nu ma stranga la burta si surplusul il bag sub pulpa... in felul acesta, in caz de ceva Doamne fereste sa fiu totusi protejata...

Eu va trebui sa fac botezul relativ rapid, pentru ca al meu nu sta acasa decat 2 luni... deci atunci cand bebe va avea o luna si juma' il bagam in cazan la nenea popa... dar cred ca o sa fac urat, sa nu-l bage cu totul in cazan, ca-i micutz saracutul, nici capusorul nu si-l va putea tine singurel, tre' sa-i stau in carca lui popa... sa vedem cum va fi...

Anis si Adriana, eu mi-am visat bebelul de multe ori, la diverse varste... am visat ca nasteam, am tot felul de vise ciudate, care n-au nici o legatura cu realitatea... Dar am fost avertizata ca asa se va intampla, asa ca... nu-mi fac probleme...

Pup burticile, hai la nani cu voi!!

Irina si bebe 19 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Gabi, nu sunt poze in albumul cu burtica...
Nu-s decat pozele cu Eva care-i o frumoasa, cred ca esti tare mandra!!!

Pup,

Irina si bebe 19 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput