Mamici de iulie-august 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Irina optimista ...ai dreptate si io ma simt ca la 21...si uneori ca la 18...de parca sunt ametita de cap ...varsta nu are importanta oricum...important e ca vei fi MAMA!

AniS si bebelina mea dulce 20+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camille spune:

Dupa cate vad, se pare ca eu sunt cea mai "tinerica" pe aici , in vara voi implini 34

Moniq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabisbalina spune:

Fetelor bine v-am regasit !
Sunt foarte fericita,ieri am facut eco morfologica si am aflat ca bebe e baietel.Am avut tot timpul o presimtire in directia asta asa ca ma gandisem si la un nume:DAVID.Amandoi suntem foarte sanatosi si sper ca lucrurile sa mearga bine in continuare.
Anis acum poti sa ma treci si pe mine pe lista cu baietel, si vroiam sa te rog daca ai timp sa ini trimiti si mie semnificatia numelui pe care l-am ales pt bebe.
Va pup si va doresc toata sanatatea din lume !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Anis mami suntem de-o seama si eu tot 28 am... Da uite Irina vine si ne da un sut si ne zice bey da voua nu va oarecum asa sa va plangeti acic?! Da nici noi nu putem abtine na, daca vedem mamici drgautele de 20-22 cum naiba Da si eu ma simt ca la 20 nu am ce zice...
Maama Gabi ce fetita frumoasa ai!!! Tinerico!!! M-ai spart cel putin poza aia in cazre are parul desfacut asa e de reclama pe bune! Deci daca nu trimiti poza aia la o agentie de modele pt copii ....nu-s ce-ti fac!! E artistica aia!

Pupici la burtici dar vad ca nu prea aveti somn in seara asta!!!

Ioana
sapt.23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Alinabisbalina FELICITARI pentru baietel..sa va traiasca..cat despre semnificatie ...please adu-mi aminte maine...ca acum pic de somn!!!

Ma uit la listuta ...e incredibil , ce de carucioare...e invazie ...Lasa ca au fetele de unde sa aleaga asa

Gabirus..sa-ti traiasca printesa...e o dulcica..ma topesc dupa ea.. si vorba corbioanei..e pacat sa nu trimiti poze pe undeva.

Gata...v-am pupat...ca adorm cu laptopul asta in pat...

AniS si bebelina mea dulce 20+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

i-am pus lui bebitza putina muzica clasica...sunt curioasa daca o sa-i pun cd-ul asta dupa ce se naste daca reactioneaza.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza la burtici!!!!

Alinabisbalina, felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si mamica lui la fel!!!! Maaammmmaaaa, chiar , ce de baietei.... ma trece un fior cand vad ce de baietei... Eu tare-mi doresc sa fie fetitza, sa speram ca asa este...

Ioana si Anis, sunteti la varsta optima pentru a deveni mamici... Eu am vrut sa ma plimb, sa haladui prin lume - asta pentru ca am avut ocazia, si-am spus... de ce nu??? - iar acum ma simt ready sa am un bebitz, mi-l doresc enorm de mult , iar sentimentul acesta de viitoare mamica nu se compara cu nimic...

Moniq, esti tare!!! deci tu esti cea mai "tinerica"??? Draga mea, ma bucur ca dupa atatea incercari nu ai renuntat la lupta, te felicit si te admir!! Si le admir pe toate fetele care s-au luptat atat pentru a deveni mamicutze...

Pup burticile, o zi frumnoasa va doresc,

Irina si bebe 19 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata!

Felicitari pentru baietel, Alina! Sa fie sanatos!

Eu am 26 de ani, impliniti cu o saptamana inainte sa aflu ca sunt gravida , dar ma simt mai tanara si arat muuuult mai micuta , cam cu 5 ani mai tinerica.

O zi buna,
Katink cu dulcineea mea 21+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalina_secrieru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

quote:
Originally posted by palmyrah2002

...mie mi-au iesit rezultatele de la triplu test in limite normale,dar dr.meu a hotarit ca pentru siguranta maxima(eu am 37 de ani)sa fac si amniocenteza.

Cea mai "tinerica" mamicuta de iulie-august 2005 e Cristina!!!
Tineam minte ca am citit ieri un mesaj postat de ea... Multi inainte!

Numai bine,
Katink cu dulcineea mea 21+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalina_secrieru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

buna dimineata, azi am reusit mai repede sa intru pe DC si-mi place cand vad cat ati scris; din pacate eu nu am net acasa si nu stiu ce voi face fara voi, zau ca va fi groaznic...., dar sa ne gandim la prezent.
Pacat ca nu s-a discutat de varsta acum 2 saptamani ca puteam sa va zic ca am 26 ani, dar pe 9 martie am facut 27, asta e, dar oricum nu ma comport ca la 27, asta e sigur, sotul meu e ingrozit de gandul ca va avea doi copii din iuliue si nu stie ce va face cu noi..... dar mie imi place asa si eu vreau sa fie dezmierdata si bagata in seama des, chiar foarte des...
Pupici pe burtici,
Laura

Mergi la inceput