ce va spune un chist pe creier?
da, chiar asa, dupa o tomografie facuta din cauza ametelilor, s-a vazut pe raza ca exista un chist pe creier care cica ar putea sa fie acolo de cind m-am nascut si c ao sa faca o raza mai complexa un mri peste citeva luni sa vada daca e aceeasi dimensiune ca acum.
eu n-am inteles nimic si nus tiu daca sa ma ingrijorez sau nu.
Multumiri multe,
Catinca
Raspunsuri
DARAEL spune:
Fata frumoasa,
In ptimul rand, este bine sa zambesti – cred ca nu este nimic nasol.
Daca stam si ne gandim bine, exista o multime de cauze care pot sa-ti dea ameteli, de la oboseala, la hipoglicemie, scaderi de TA samd. Si, daca acel chist este de la nastere cum zic medicii, cu atat mai mult nu trebuie sa te ingrijorezi.
Eu spun sa stai linistita si sa astepti acel RMN pe care trebuie sa il faci pentru linistirea lor, nu a ta – parerea mea !
Oricum, pana atunci, intre pusicuri si imbratisari cu ingerasul tau Stefan, poti sa incepi sa iei asa:
POLEN – 1 lingurita / zi seara, zilnic 4-5 saptamani.
SPIRULINA tb – 3 x 1 tb / zi
ULEI DE CATINA (ulei, nu capsule) – 20 picaturi / zi seara, zilnic 1 luna, apoi 1 luna pauza si se reia.
In plus, fructe la greu, si salate de cruditati sau sucuri naturale preparate acasa..... orice fruct care iti place si simti nevoia.
Cam asta ar fi.
Sa cresteti mari cuminti si sa va jucati toata ziua – doar vine primavara si acolo, nu ?
Sanatate multa iti doresc
!
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita!
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Catinca spune:
Multumesc mult pt raspuns. sper sa fie asa de la nastere, oricum astept cu teama mri care va fi peste citeva luni.
si multumesc is pt dieta, am totusi o nelamurire (sunt cam nedumerita de felul meu cu orice) ce conteaza modul de alimentare sau ce influenta are asupra creierului?!....
totae cele bune si tie,
Catinca
DARAEL spune:
Fata frumoasa,
, nu trebuie sa multumesti pentru nimic.
Cat despre dieta, eu spun sa mananci tot ce doreste sufletul tau si ce simti nevoia, doar sa nu faci excese – bairamuri.... nu ca ar fi ceva rau, dar cum le faci fara noi
.... am glumit ! Mananca tot ce doresti si-ti place.
Cat despre fructele si verdeturile-legumele pe care ti le-am indicat, ele te ajuta sa refaci anumite posibile carente in microelemente si vitamine, stiind ca existenta acestor carente poate fi o cauza a starilor de ameteala de care pomenesti.
In plus, dupa ultimele studii (scuze daca nu pun sursa, dar era acum vreo 3-4 ani un articol interesant pe net), se pare ca si creierul are capacitate de regenerare neuronala in vivo si de autovindecare, asa ca aceste resurse suplimentare puse la dispozitia organismului pot ajuta procesele fiziologice de vindecare..... daca este cazul si este nevoie de asa ceva.
Multa sanatate iti doresc si tie si ingeraului tau.
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita!
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT