test Papanicolau, nu spalaturi, nu contact.

test Papanicolau, nu spalaturi, nu contact. | Autor: light

Link direct la acest mesaj

E clara treaba ca nu trebuie sub nici o forma spalaturi intravaginale si nici contact inainte cu 48 de ore de test. Insa daca contactul sexual se face cu prezervativul, banuiesc ca nu mai este interzis, ca doar ideea e, sa se poata colecta celule din col fara sa fie existente alte substante pe acolo care sa impiedice analiza celulelor...Asa e oare?mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara_ro2004 spune:

Asa mi s-a recomandat si mie, si am urmat intocmai. Intr-adevar, mi s-a spus ca nu trebuie sa existe alte substante, care ar denatura rezultatul...ori prezervativul poate fi lubrefiat, sau cu spermicid, sau cu arome...deci cu substante care ar ramane in "zona" si ar periclita analiza. Chestia asta nu mi-a spus-o doctorita atat de explicit, dar asa mi-am explicat eu recomandarea pe care am primit-o .
Succes la analize si sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

banuiesc ca totusi nici cu prezervativul nu este indicat pentru ca are si el niste substante pe el care ar influenta zic eu analizele.
cred ca mai bine faceti o mica pauza ca nu e chiar asa de mult.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Da, mi-a picat si mie fisa intre timp cum e cu prezervativul.Concluzie, fara sex, fara spalaturi, inainte de papanicolau.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elle23 spune:

Dar Carpicon am voie sa-mi pun? ca spalaturi vaginale - nu, ovule - nu, dar oare Carpiconul are ceva daca il pun in continuare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma spune:

CARPICON S- supozitoare pentru uz INTRARECTAL

Compozitie: Extract uleios de rasina bruta de conifere; ceara galbena.

Indicatii: Anexite acute si cronice, fibromatoza uterina, chisturi ovariene, prostatita, adenom de prostata, cistite, hemoroizi.

utilizarea intrarectala a acestor supozitoare nu influenteaza testul Papanicolau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elle23 spune:

dma, asa m-am gandit si eu, si mi-am pus Carpicon in continuare, maine imi fac PapaNicolau, sa vad ce-o iesi, cam am niste dureri mari in partea dreapta, in dreptul ovarului (nu e apendicita, m-am operat de asta acu 9 ani).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma spune:

draga Elle23,

cred ca e vorba de o anexita sau o salpingita,dar ginecologul tau in urma consultului va decide ce antiinflamator si antibiotic sa iti prescrie.

iti doresc multa sanatate!

Mergi la inceput