Nu sunt eu foarte pretentioasa dar tin ca locul unde ma duc sa fac tratament sa fie curat si placut.Nu-mi pot permite sa merg undeva unde conditiile din jur lasa de dorit.Eu asa am auzit.Nu ma indoiesc ca personalul de la vechea baza de tratament este profesionist.Oricum eu am ales baza de tratament de la hotel Sovata.
Cine e interesata va dau si numerele de telefon de acolo: 0265-570151 unde e chiar departamentul rezervari sau 0265-570151.Pentru tratament nu stiu daca e nevoie de rezervare.
Iar cazare eu mi-am gasit la hotel Alunis unde in perioada asta ( si printr-o agentie de turism) am gasit camera la 450.000 lei/noapte.
Sunt hoteluri care au contract cu baza veche de tratament si poti sa iei direct de la agentie biletul de cazare cu tratament cu tot.( si Alunis e asa!)
In cazul meu am luat de la agentie doar cazare si masa iar cand ajung acolo merg la baza de la hotel Sovata si platesc acolo cat e nevoie pentru tratament.
Procedurile care se fac acolo ( din cate scrie pe prospect) sunt in cazul nostru:
-impachetari cu namol
- bai in cada cu apa sarata
- tampoaane cu namol
- irigatii
-electroterapie
Trebuie sa mergi la doctorul bazei cu toate analizele facute pana in prezent(daca ai!)si dupa consultatie el iti va recomanda ce proceduri vei face.
Cam asta stiu eu despre Sovata.Va spun mai multe cand ma intorc.
ali
Buna fetelor!
Am si eu o intrebare: pentru ovare micropolichistice exista vreun tratament la Sovata?
Care este parioada minima pt. tratament,eu nu pot lipsi mult de la servici?? Iti trebuie trimitere de la med. de familie?
Ideal ar fi 10zile din ziua a 7-8-a a CM.
Proceduri se fac doar in zilele lucratoare deci totul dureaza doua saptamani.
Trimetere nu mia cerut ca oricum platesti tot felul de taxe (consult, examen, probe), o aveam si iam dat-o cand sa ies din cabinet.
Ana