Baza de tratament noua la Sovata!
Prima data am auzit de baza noua de la Prof Ancar.
Analizele mele erau OK , trompele doar ingrosate dar permeabile, sotul OK si dr o tinea una si buna ca diresct inseminare.
atunci am intrebat de Sovata daca nu e indicata si mi-a zis ca ba da , chiar a avut paciente cu aceleasi probleme ( adica trompe subtiri) si care in urma tratamentului de la Sovata au ramas insarcinate.Mi-a zis de o baza de tratament caare a fost preluata de unguri si care a foarte meseriasa.
Apoi am mai auzit si din alte parti numai lucruri bune.Concluzia : m-am hotarat si merg in cateva saptamani.
Locuind relativ aproape de Sovata am fost in "inspectie" pe acolo sa vedem de cazare si de conditiile de la mult laudata baza.
Am gasit cazare cam in jur de 500.000 lei la hoteluri de 2* dar in schimb costul tratamentului m-a socat.226 Euro-30 proceduri la baza de tratament a hotelului Danubius ( fost hotel Sovata).
Dar mai conteaza pretul .... ce dorim noi
e mult mai important.
MAi exista si baza veche de tratament dar conditiile am auzit ca lasa de dorit.
O sa va scriu impresiile mele dupa ce ma voi intoarce.
Am
ali
Raspunsuri
valiburu spune:
Am fost la Sovata la tratament in august 2004 la baza de tratament veche si am fost foarte multumita de profesionalismul cadrelor .Le-am mai dat si cate o mica atentie ca sa fie mai dragute.Am fost la dr.Fekete care m-a urmarit pe parcursul procedurilor ,dar nu am reusit sa raman insarcinata.Prietena mea a reusit,ea avand probleme cu trompele.Am fost cu un bilet prin pensionari si nu am platit nici o procedura .Trat.dureaza intre 10-15 zile,iar in week-end nu se lucreaza.
Acum depinde de tine cat de pretentioasa esti,insa mie mi-a placut ca am cunoscut multe fete din toata tara si din Ungaria,asa ca nu am reusit sa ma plictisesc.
Sa mergi in perioada optima din a 10-a zi si impreuna cu sotul.Mult succes cu aerul special de Sovata.
annaa spune:
Daca doresti sa faci tratamentul da Danubius pot sa-ti dau adresa dir. adm. de la complex, plus ca ei locuiesc chiar in statiune in apropiese si au in administrare si o vila frumusica si convenabila la pret. 
Ana
rucsi spune:
Buna fetele ! Eu am fost diagnosticata cu ambele trompe infundate si prof. Ancar mi-a recomandat cu caldura Sovata. Imi puteti da si mie amanunte in ce constau procedurile ? Sunt dureroase ? Si m-ar interesa un numar de telefon de la hotel pentru a putea face rezervare . Va multumesc.
maria_alexia spune:
Fetelor, si eu sunt interesata de subiect !
Am la activ niste anexite repetate (si tratate, dar...deh), si mi s-a sugerat si mie Sovata. O sa ma mai interesez sa aflu exact care ar fi efectele in cazul asta, voi stiti cumva?
Iar informatiile de la fata locului (nr. tel. pentru rezervari, proceduri, tratamente, preturi) sunt binevenite !
iandda spune:
si eu sint pacienta prof Ancar, si am fost diagnosticata cu ambele trompe infundate,singura solutie pentru noi era FIV- si la sugestia acestuia am plecat la Sovata pentru tratament....cei drept cazarea si tratamentul f scumpe,insa conditii deosebite, dar rezultatul a fost mai mult decit deosebit: bebelusul mult asteptat,si chiar la sfirsitul tratametului de 2 saptamini...pe care l-am respectat cu sfintenie, cu toate ca la unele proceduri( ex cele cu namol) le faceam cu lacrimi in ochi...
Asa ca daca aveti posibilitatea nu evitati Sovata.
Noi ne-am dus mai mult sa ne scoatem din minte durerea si esecurile din ultimii ani, sa ne obisnuim cu ideea ca nu o sa reusim sa avem si noi un copilas, si ca am facut tot ce ne-a stat in putere ca sa ne indeplinim aceasta dorinta.
Pentru noi, a fost ca o salvare,,la asta contribuind si oamenii deosebiti pe care i-am intilnit si care prin felul lor faceau sa treaca mai repede tratamentul...plus ca sint niste conditii deosbite in hotel si la baza de tratament, si esti complet rupt de lume-noi am fost intr-o perioada mai libera, nu in sezon.
Cind ne-am intors din statiune, eram cu unul in plus...nici macar nu ne-am putut bucura din tot sufletul, si fiecare saptamina am trecut-o cu spaima si emotie, cu speranta ca totul o sa fie bine pentru bebe.
Mult suces,
Anda si bebe de 18 sapt
ilinca_dim spune:
Si eu am fost in iulie 2004 la Sovata iar tratamentul l-am facut la baza veche de tratament; dupa cum a spus si valibru personalul bazei este profesionist in ciuda felului in care arata baza. Eu am fost la dna dr Szasz care m-a impresionat prin modul in care isi facea meseria. Problemele mele erau: trompe infundate, anexite repetate precum si o sensibilitate marita la infectii.... Dupa tratament ar fii trebuit sa fac un HSG sa-mi verific trompele dar, sincera sa fiu nu am avut incredere in acest tratamentdrept pt care am facut laparoscopie. Surpriza a fost atat a mea cat si a doctorilor: trompele mele erau libere. Tot de atunci nu am mai avut altfel de probleme: anexite sau infectii.
Despre tratamente balneo s-a mai scris in anii trecuti:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=10619
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22986
szivarvany spune:
Fetele care ati fost la Sovata, nu-mi dati si mie va rog informatii (site web, nr.telefon) printr-un pm, daca va rog frumos ???
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
Fanta spune:
Fetele m-ar interesa si pe mine "o Sovata", spuneti-mi va rog ce statiuni mai sunt unde se pot face tratamente gineco in afara de Sovata? caci sotul meu spune ca mai sunt statiuni dintr-astea. Va rog mult.

romaniaau spune:
Se fac proceduri asemanatoare la baza de tratament de la Eforie Nord.
In iulie vreau sa merg si eu doua saptamini. Poate ne intilnim acolo.
Anca Wish spune:
Vreau si io, fetele. 
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish