Caut bona/cresa pentru bb 7 luni

Caut bona/cresa pentru bb 7 luni | Autor: Fenciuc

Link direct la acest mesaj

Buna.Sunt relativ noua pe acest forum.Caut bona/cresa pentru baietelul meu de 7 luni in zona Dristor-Rm.Sarat (Bucuresti).Program luni-vineri orele 8-18.Daca ma puteti ajuta cu o recomandare/sfat va sunt recunoscatoare.Va multumesc.

Virginia Fenciuc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxi77 spune:

buna dimineata,
Si eu sunt in cautare de o cresa pt bb meu,are 7 luni si as prefera daca cineva stie o cresa privata.De bone m-am cam saturat,vor bani cu duiumul si munca ioc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi77 spune:

am uitat sa specific ca m-am reintors in tara pt o perioada mai lunga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Cresa Ciobanasului. primesc copii de la 6 luni la 3 ani. Si fata mea e acolo. Daca cautati pe forum la aceasta sectiune in subiectele mai vechi o sa vedeti ca are recenzii bune. Este intre Matei Voievod si Calea Calarasi.

Se afla pe str Ciobanasului.

Pret pe zi 34.000 lei. Au fost sponsorizati de primaria sector 2, dar dupa ce au pirdut psd-isti alegeri si sponsorizarea s-a dus. Acum accepta copii din toate sectoarele. Arata f bine, au jucarii si dotari de la Little Tikes. De 1 luna au si medic in incinta cresei.

succes,

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Freia, da-mi mai multe informatii.
Si eu sunt in cautare de gradinita pentru Maria, m-am gandit la ceea de la diham, de langa bisericuta, (este ffffoarte aproape de serviciul meu si am nevoie sa stea la gradi numai 4-5 ore dimineata) inca nu am fost sa vad conditiile, pentru ca pana la 1 iunie mai am timp...dar totusi... (stie cineva ceva de aceasta gradinita?)

De cand o duci pe Capshunika acolo si cum sa acomodat...ii place?
Cum a fost in prima zi despartirea de tine... a plans....de asta mi-e tare teama!!!
Se joaca cu copii, se cearta...ce activitati ofera, pentru varsta lor, cei de la gradinita???

Multumesc frumos

Mihaela & Maria bebe

Mergi la inceput

Miha, aia de la Diham nu o stiu. Pe moment am crezut ca zici de cresa din spate de la Potcova care nu mi-a placut neam. Asistenta sefa e... caracatitza din Ariel (n-a iesit alta comparatie pe moment).

Cresa Ciobanasului: am mai zis dar mai zic. Au avut sponsorizare de la Primarie, pierduta dupa alegeri. La parter si etaj sunt jucarii Littel Tikes (le stii pe alea de la noi din parc?, din groapa la grupele de varste? - alea toate sunt in cresa).

Grupele au fiecare, in fc de varsta copiilor scaunele de la Chicco, masuteze de la Little Tikes gen bancutza, televizor in fiecare grupa, dulauri in f de biblioteca, mocheta haioasa sun f de oras, adica cu strazi, semafoare. Grupa in care sta fimea e impartita in 2 incaperi (banuiesc ca toate sunt la fel) sufragerie si dormitor. Patuturile sunt de lemn cu gratii pe o parte care se lasa jos, asternuturile sunt curate si haioase, pe la 1 sunt pusi la nani, care nu doarme sau plange sta in sufragerie si e dat in leagan, tinut in bratze, alea alea.

Interval de papa e cam asa: 8 dimineata, 10, 12, 16, 18, 19. Meniu dintr-o zi la nimeralea oti pun si din amintiri: gris cu lapte, santal,paine cu unt si masline,ciorbitza de vacuta si fidea si ou(fimea a mancat-o, culmea),mamaligutza cu branza, uite ca numai tin minte ce la da la 4 dupa amiaza. n-am ajuns acolo niciodata sa o lsa la masa. dar ma uit si revin cu detalii.

Asea, locuri sunt si nu sunt acum. Adica grupele sunt cam plinutze. Daca vrei sa o lasi din septembrie faci o cerere acum (ti-o aduc eu, sau vii tu ca oricum tre sa vezi ce si cum) si o lasi la dna Dr si gata. Daca vrei acum, locuri gaesti sigur in mai sau iunie. Daca vb cu Dr poti si mai devreme, din aprilie. Tine minte ca n-am dat nimic ca sa mi-o ia pe fimea. Boon. Altceva... educatoarele care sunt asistente defapt. Fimea are 2 doua, orice grupa are cate doua. Una tanara si una mai invarsta. La ora 11 vine un set nou de asistente. Si aici e una care-mi place mult si una care ... nu prea.

Fimea cam boceste cand vine Cristina, asistenta sa o ia, o mai aud bocind si in grupa, in primele zile a fost mai complicat dar spre sfarsit inafara de boceala de dimineata si aiai dupa sculat e ok. am inteles ca se joaca (ii duc de acasa jucarii cu sacul) mai manaca, cand sun sunt super fericite asistentele ca a mancat fimea.

L-am intrebat pe vecinul meu daca da ceva la asistente si mi-a spus ca a incercat sa le dea bani ai l-au refuzat. Atunci le da in fiecare luna cate o cutie de bomboane si un pachet de cafea. Si nu pt ca au cerut s-au se purtau urat cu fetele lui ci pt ca asa a vrut el.

Eu n-am dat nimic pana acum si am surprin moment critic cand 2 copii plangeau, urlau, unul fiind fimea, unul era in bratze si fimea era in leagan. Nu mi s-a parut ca au izolat-o sau mai stiu eu ce. Sunt f atenti. Daca aduci copilul cu o vanataie la amiaza iti spune vedeti ca..., au fost dragutze si au avut rabdare mereu.

Cum spuneam, pe mine cresa asta m-a fermecat.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Freia pare frumos ce spui de la ce varsta ai dus-o pe fata ta la cresa?Fetita mea are acum 11 luni.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

accepta gandacei de la 6 luni pana la 3 ani. eu am dus-o de la 1.6 ani ca pana atunci am stat cu ea si/sau a avut bona. numai imi permit bona. m-ar costa 6 milioane la programul meu de lucru si nu am banii astia.

grupa de mititei arata ... au leagane, jumper, mese de infasat, tarcuri, premergator vazusem odata acolo. si grupa e langa cabinetul medicului si directoarei la etaj.

a, asistenta de la mititei e o super femeie, din toate punctele de vedere. E in varsta, slabutza, si are niste ochi calzi. Du-te si incearca si vezi daca iti place cum arata.

succes,

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Freiutza!!! M-ai vrajit cu atatea detalii. Multumesc mult.

Daca-ti spun ca la gradinita de la diham si la ceea de la potcoava...am fost si eu...ma crezi!!! Si-mi aduc aminte multe detalii!!!
Sper sa nu credeti ca am inebunit...dar asa este!!!

Si nu prea era bine, nici atunci!!!

Maria adora parculetul de la titan, de langa bisericuta de lemn, ii plac la nebunie casutele cu ferestre!!!

Acum ramane sa stabilim pe PM cum ma pot intalnii cu tine, intr-o dimineata, pentru a merge impreuna cu Maria sa vorbesc cu doamna directoare si sa vad daca mi-o poate inscrie de la 1 iunie.

Gradinita de la diham era perfecta, pentru ca eu lucram la nici 1 minut de acolo...dar alegem conditiile mai bune!!!

Multumesc din suflet si sanatate multa la copilasi...si deabia asteptam sa fim colege si prietene la gradi!!!

Mergi la inceput

simt nevoia sa precizez ceva: este CRESA nu gradinitza.

varsta pt copii 6 luni - 3 ani.

Miha vb la tel pt sapt viitoare.

Freia si Alexa

Mergi la inceput