Mamici de iulie-august 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Briana, iti multumesc mult pt incurajare. Deci se poate. Dar nu mi-ai spus daca ai avut probleme, sangerari in ultimul trimestru, daca a trebuit sa stai la pat sau alte probleme de genul asta. Si daca da, aceste lucruri pot afecta sanatatea lui BB?
Eu inca mai sper sa se ridice placenta mea dar pt orice eventualitate vreau sa stiu la ce sa ma astept in caz ca asta nu se intampla.
Multumesc inca o data mult de tot

Cami si zuza mica din burtica 19s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Sa va spun ca eu am sofat si in ziua in care am avut prima fetita?????

Fara probleme, si fara stres. Mie imi place tare mult sa sofez si imi plac masinile. Asa ca , chiar in ziua aia m-a apucat sa merg in vizite (ce sa fac singura in casa..... ma plictiseam..), m-am urcat in masina si am fost pe la vreo 2 prietene bune, la o vorba mica de omorat timpul. Asa ca sofatul este OK cat simti ca poti sa il faci. Cand incepe si-ti este teama... renunta.

Briana+ 19 s + zana de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Irda...iti poti pune poza la datele datele din profilul personal..ca la album e greu cu aprobarea aia care vine sau nu.Asa ca astept

Mitub, m-ai linistit asa ca ...atata timp cat ma simt ok..nu vad de ce sa nu sofez,nu?

AniS si bebelina mea dulce 20+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Vineri am fost la eco. Putin stresata pentru ca ma simtisem cam rau si avusesem contractii. Totusi de 2 zile ma simteam bine.
M-asez eu cu burtica in sus si incerc sa pricep ceva de pe ecran. Dr. incepe sa imi explice: “ asta e fata, ochii, nasul, buzele, uite aici e cristalinul!” Ma uit eu ca curca in lemne: “are buze, da’ unde-or fi?”. Cu toata straduinta dnei. dr. nu am reusit sa pricep nimic. “Aici e coloana vertebrala”. Simteam eu ca merge cursorul drept pe burta, dar pe ecran tot nu distingeam.
Am reusit in schimb sa vad manutele cu degetele. Ce frumos! Se vedeau si oasele, doua la antebrat, unul la brat, cand ajungea la humerus pierdeam firul.

E in continuare baietel! La un moment dat dr. zice “ Da’ cu sexul e foarte clar, nu? Ca doar s-a vazut de atatea ori.” Iar mie imi venea sa ii replic ca in reclama de la Milka “Sigur ca da!” Cum dr. era foarte sigura pe ea, nici eu nu ma indoiesc. Am cerut si o poza sugestiva, si cu putina imaginatie, se vede. Daca reusesc sa le scanez pe undeva le pun pe site.

In concluzie, suntem bine. Avem 360g, lungimea nu o stiu ca nu inteleg nimic din datele de pe foaie, suntem in prezentatie pelviana (acum inteleg si eu de ce il tot simteam jos de tot, si imi faceam griji) si suntem bine.
Iar mami are colul lung si inchis. Deci poate sa nu isi mai faca griji.

Fetelor, o intrebare. Cand m-am simtit rau, dr. mi-a prescris 2 no-spa/zi. De cand ma simt mai bine nu am mai luat (mai ales pt. ca uitam). E rau? Sa mai iau preventiv? Voi cand luati? Numai cand simtiti ceva neinregula?

Andy si 21 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Anis, m-am chinuit s-o pun la album....asta dupa ce m-am dat de ceasul mortii s-o micsorez ca era de vreo 478 de k....si bineinteles ca mi-a dat EROAREEE !
Cum se pune la datele personale ca noi suntem mici si nestiutoare!

Si nici pe Yahoo n-am album, dar am vazut ca de multe ori nu merge nici asa!

Pupici

Irda

Mergi la inceput

Tot am uitat sa va spun ceva. Daca la prima eco eram mai maricel cu 4 zile, acum ne-am gandit ca am vrea sa ne nastem ca tati in august, si suntem mai mititel cu 1 zi. Da' ne facem noi mari.

Andy si sapt. 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Irda...le poti pune aici...http://www.webshots.com,fa-ti cont si pe urma pune-ne link-ul!! Asteptam!!

Andreea ,baga mare la scris pentru steluta!!

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

BUNA ZIUA BURTICUTE!
Am revenit cu noutati...am fost sambata la eco, impreuna pentru prima data cu tati, me-am vazut baietelul, ne-am emotionat foarte tare, ne uitam la ecograf de ne ieseau ochii din orbite. Doctora a spus ca este bine, avem 500 gr unul si.....aproape 70 alta....hm...pentru prima data tensiunea mai mica de 12..11cu7, pe langa acestea, o infectie in urina....e.coli, pentru care ne-a dat tratament 5 zile cu antibiotic, iar la o sapt dupa tratament facem din nou urocultura....viitoarea ecografie: 16 aprilie.
Eu pa acum am pus 10 kg....deci? ce mai spuneti? va mai plangeti?
Eu mai conduc, imi place si mi-a placut intotdeauna, dar este putin mai greu cu coboratul...
Sa fiti sanatoase voi si burticile..

Pupici de la burtica Alex de 23 sapt

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anis

Andreea ,baga mare la scris pentru steluta!!

Razi de mine!
Hai sa-ti spun: azi scriu mai mult pentru ca sefa si colega mea de birou nu este la serviciu. Deci, imi fac de cap. De maine o sa raman iar cu cititul in pauzele ei de tigara.
Steluta mi-e foarte clar ca nu o sa o primesc prea curand. Poate cand voi naste, si atunci pentru acest efort nu pentru numarul meu de mesaje. Oricum imi place cum arata la voi.

Poveste ecografiei am scris-o printre picaturi, sa nu fiu depistata de alti colegi, si de aceea am mai uitat cate ceva.

Ca de exemplu faptul ca are 140 batai pe minut, si daca ar fi adevarat ce se spune, ar trebui sa fie fetita. Dar eu nu cred.

Si nu s-a entuziasmat nimeni de puiutul meu drag.

Si nici nu mi-ati raspuns cu No-spa. Ce sa fac? Sa mai iau?

Andy si 21 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Andreea, nu Nospa nu o iei preventiv daca nu mai ai probleme, ci o iei pur si simplu ori de cate ori te doare, inteapa, te strange rau ceva de genul asta, cand ai senzatia de durere in tot cazul. De asta e bine s-o ai mereu in geanta (eu o am dar slava cerului nu am mai avut nevoie).

Ioana
sapt.23

Mergi la inceput