Mamici de iulie-august 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

BB23, SARU'MANA, EU UNA NU MA MAI PLANG, dar.....chiar ca nu vreau sa fiu rea, dar cum ai reusit? Sincer nu vreau sa te superi, dar ne poti ajuta cu ceea ce sa nu facem: sa nu mancam dulciuriu, grasimi, ce anume sa ocolim noi ca tu nu ai putut!!, dar stai asa: eu aveam +6 la 22 sapt, maine intru in sapt 23 si-ti zic atunci cat am mai pus; deci maine vad eu daca ma plang sau nu.
Si mai fetelor, eu am auzit ca abia dupa luna 6 incepem sa ne ingrasem vertiginos, asa ca asta e numai incalzirea.....

Ioana, noi suntem bine, doar ca nu prea am timp sa scriu.

Pupici pe burtici, Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Laura ma bucur ca sunteti bine si doar busy asta e ok. Sa stii ca tocmai de asta ma tem si eu ca din luna 6-a incepem sa luam zice-se si atunci pana la vara....ce mai devenim??? Aoleu nici nu vreau sa ma gandesc!! Ca asa nici eu nu-mi faceam probleme prea mari. Chit ca am luat 5 kg care sunt eeeeeeeeeenorm de multe dar macar nu arat ca o balena inca ci ca un om normal cu burtica dar mai incolo??? Aia ma framanta pe mine!!

Ioana
sapt.23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Andreea, eu iau no-spa zilnic, chiar daca nu am contractii. Am colul mai scurt de 30 mm si putin deschis si iau no-spa o data la 8 ore, chiar daca nu am contractii. Daca nu iau, ma apuca, asa ca imi face bine sa le iau.
Si oricum, asa mi-a spus doctorita si eu am incredere totala in ea. Daca doctorul tau ti-a spus sa iei, eu cred ca e bine sa o faci. Nu iti fac rau in nici un fel, nu pot decat sa te ajute.
Sarcina usoara!

Laura+Shtrumfii 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Noi plecam acasa acum si va pupacim si va spunem sanatate tuturor.
Ioana cat de curand ajundem la cea de-a 6 luna, deci.... stii ce ne asteapta...., dar mai bine sa ne gandim la prezent.
Pupici pe burtici,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Hai sa vad dac-am reusit ceva, cu poza ca m-au zapacit aia de la my webhost cu niste erori!

Linck-ul e urmatorul
http://thumb7.webshots.com/t/48/48/0/74/57/301207457myRZNg_th.jpg

Luati in considerare doar burtica ca mamica-i racita cobza!

Pupici
Sper sa se vada ceva!

Irda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Bravo Andreea!
Sa iti traiasca flacaul, lasa ca recupereaza el, oricum atata timp cat e in grafic nu ai de ce sa iti faci grij, este foarte bine!

BB23,
si tu sa ai un baietel frumos si sanatos, dar m-ai speriat cand am citit : "Doctora a spus ca este bine, avem 500 gr unul si.....aproape 70 alta....hm..." am crezut ca ai gemeni . Ce ai vrut sa spui cu 70?

Eu m-am apucat sa fac ceva bun, nu spun ce ca sa nu va fac pofta, dar nu ar fi o idee rea daca macar asa periodic am scrie ce mancare gatita mai mancam, ca eu cateodata sunt in pana de idei si asa ma mai inspir si eu de la voi - cu observatia sa pot gasi si pe aici ingredientele, nu numai in Romania.

Si sa ma plang putin la voi. Mama foarte fericita astazi imi povestea cum a fost drumul Otopeni - Cta (sora mea a venit cu cumnatul si fetita lor de 5 luni in Constanta) si fericita ca au oprit la o terasa si au mancat mici , apoi biata mama a realizat ca mie nu tr sa imi spuna mereu ce mananca ei acolo, ca aici eu nu gasesc mereu sa fac

Deci fetele, voi ce mai gatiti? Eu am dat-o pe supa de rosii si bors cu perisoare, peste - la cuptor, prajit, in folie, friptura de pui la cuptor cu cartofi, chiftelute in sos.... imi mai dati si mie ceva idei, ca nu mai stiu....

Pupici,
Katink cu dulcineea mea 20 sapt.+5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Irda...mai mica nu puteai sa faci poza? ca nu se vede nici mamica, daramite burtica...oricum...e o burtica tare dragutica.. pari tare slabutza..cate kg ziceai ca ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Irda,
scumpa mea, eu nu port ochelari, dar sincer nu prea vad multe in poza aia, se vede ca e o fata bruneta , cu mainile pe burtica ,...
Poti sa pui o poza mai mare, ca asta e mica rau...

Pupici,
Katink cu dulcineea mea 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Mammamia, ce ma plangeam eu in we ca nu prea am cu cine vorbi si vorbeam mai mult de una singura - doar Anis, Ioana, Katink care mai erau prin zona... acum... mi-ati facut-o!!

Cami - cu placenta praevia laterala, doctorita ta nu ti-a dat concediu medical obligatoriu stat la pat, fara efort si NoSpa? Pentru ca mie, pentru o amarata de placenta laterala doctorul meu m-a bagat la pat o saptamana, fara pic de efort , injectii cu Gravibinon, mi-a dublat Utrogestanul si luam 3 NoSpa pe zi - just in case... Oricum, NoSpa-ul il luam la contractii care nu au lipsit in perioada aceea, dar dupa tratament ne-am vazut dupa 2 sapt. si totul revenise la normal, pupa-i-as talpile lui Florian Dantes - medicul meu... Sfatul meu: ia NoSpa ori de cate ori simti contractii, nu stresa bebelusul tau drag!!! Eu acum ma simt bine si sper sa mearga numai spre bine!! Cat despre cezariana... parerea mea este ca nu ai de ce sa-ti faci probleme, scapi mai usor si fara dureri...

Andy - ia NoSpa, fara probleme, dar numai la dureri, contractii. Nu face rau, in schimb te lasa durerile si conteaza mult... si asa avem o gramada de indurat... Ma bucur mult ca puiul tau este bine, iti doresc sanatate multa in continuare, sa va faceti mari!!

BB23 - constanteanca mea, asa-i ca ai uitat sa-l intrebi pe Lutescu de eco 3D??? Poate afli ceva, da-mi de stire, te rog!! Apropos, cum te cheama, sa-ti spunem pe nume??? Eu am fost duda si mi-am bagat tot numele la ID , nu stiam ca ala va fi numele de cod...

Fetelor, mai lasati-o in biiip de greutate, acum aveti voie orice!!! Nu va faceti probleme, kilogramele le veti pierde in noptile nedormite din cauza oracaielilor broscutelor... si atunci daca vad poze cu voi grasunele, atunci chiar o sa va aratam cu degetul!!
Pana atunci avem voie orice, chiar si dulciuri... dar mai putin, pentru ca acelea sunt mofturile noastre, nu ale bebeilor...

Pentru fetele care vor sa-si faca album, sa nu astepte aprobarea administratorului, ca... va vine sorocul inaintea aprobarii administratorului... Mai bine intrati pe yahoo sau pe webshots si va faceti propriul album, sunt extrem de bine organizate site-urile respective si nu dureaza!! Iar ca sa le putem vedea oricand, puneti-va link-ul la semnatura. Eu asa am facut...

Pupici harnicutzelor,

Irina si bebe 19 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Revenim......

Dadusem link-ul aiurea, SORRY!!

Bine c-a venit tati si ne-a lamurit .

Deci:
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=showMyPhoto&albumID=301206126&photoID=301207457&security=myRZNg

Pupicei!

19+1 si bebe Daria

Irda

Mergi la inceput