Mamici de iulie-august 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'Neata burtici,

Mai mai...da ce de baietei...incep sa cred ca poate pana la urma avem toate ,cine smai stie
Cin asa ca sa-ti traiasca "tractorashul" cum zic fetele

Eu nu prea am reusit sa adorm decat f tarziu aseara pe la 2..si de trezit m-am trezit la 8...sunt cam franta, dar nu pot dormi,nu stiu de ce.Azi noapte am visat ca am nascut-o pe bebelina..adica era vara , era mare si grasunica si cu niste ochi mari si albastrii...si ii dadeam sa pape la san...si experimentam in somn senzatia...adica prima data cand am pus-o la sa...senzatia a fost asa reala...hmmmmm Sper sa fie de bine visul asta!

Si eu o simt pe bebelina cam in fiecare zi, ieri a fost mai lenesa, sa vedem azi...dar crestem noi...ca suntem mititei...si nu putem sa trecem mereu prin amortizoarele lui mami(a se citi placenta anterioara)

AniS si bebelina mea dulce 20+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Neatza burtici!

Cin felicitari pentru baietel, mai ales ca asta iti doreai, eu abia astept eco morfo de trim II de pe 5 aprilie la Iosup, sa vad daca Daria mea e tot Daria sau....
Daca ne face vreo surpriza, am zis ca la urmatorul nu-i mai cer dr.-ului sa-mi zica ce e la o varsta mica a sarcinii...asteptam pana pe la 20-21 de saptamani!

Katink esti o viitoare mamica tare dragutza si ai o buticaaaa !
Eu ma oftic ca ai doar o saptamana in pus fata de noi si ai burtica de 2 ori mai mare.....a mea pare asa pricajitaaa...ufff...hai ca iar m-apuca pandaliile de ieri ca am burta mica si n-am decat 2 kg in plus! (dar eu sunt si micutza e adevarat!)

Pupici

Irda
19+1 si bebe Daria

http://community.webshots.com/photo/301206126/301207457myRZNg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza burtici dragi,

dar ce matinale sunteti, ma impresionati!!!

Nicoleta, dragalasa de tine, sa -ti traiasca baietelul, sa fie sanatos, ca asta-i cel mai important!! Acum il inteleg pe doctorasul meu dragutz de ce nu vrea sa-mi spuna ce sex are bebelul, eu tot insist, iar el nu ma baga in seama... Ca sa nu ma dezamageasca , sa ma obisnuiesc cu o idee si dupa aceea sa fie invers. Cand ii povesteam de voi ca voi stiti deja de pe la 12-14 sapt. ce ascund burticile voastre, radea la mine...
La mine draga de Anis a pus un carucior roz din greseala, dar sper sa nu fie cazul sa-l schimbam...

Cami iubitico, nu te impacienta, dupa cum spui si tu, placenta ta are timp sa se ridice, insa tu sa ai grija sa nu te obosesti si sa nu faci efort. Hai, fruntea sus, sa n-o superi pe bebelusa ta!! Tu dimineata cand o simti pe bebe stai cu fatza in sus sau pe o parte? Ca eu numai cand satu cu fatza in sus de dimineatza il simt...???

Monica, eu nu stiu cum este sa ti se intareasca burtica, eu cand am contractii sunt din acelea dureroase, dar le dau la cap cu NoSpa...

Monicutz, ma asteptam ca la 24 de sapt. sa-l simtzi mai tot timpul... al meu este inca tinerel, avem doar 19 sapt. Eu ma gandeam ca de-abea astept sa mai treca ceva saptamani sa-l simt si eu mai des... dar vad ca nu--i asa, tot cand are el chef loveste...

Voua nu vi s-a intamplat sa-l simtiti pe bebe ciomagind anumite organe? Ca al meu are o preferinta pentru vezica si rinichiul stang... Il simt aiurea, si imi vine sa-mi schimb pozitia, poate se invarte si el...

Pup harnicutzele,

Irina si bebe 19 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Ce draguta mamica esti, Katink...si ce burtica ai...incep sa-mi fac probleme...burtica mea la peste 21 sapt e mai mititica...dar sigur recuperam noi...desi am luat o gramada de kile, in mod sigur s-au pus doar prin alte parti (poponel si aripioare)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Anis, stai linistita. SI eu am vise din astea.\, uneori bune alteori chiar cosmaruri legate de nastere sau BB. Nici nu vreau sa ma gandesc....

Asa am patit si la prima fetita. Tot ceea ce a fost real din visele alea a fost "sexul" puiului. In rest "vise de noapte".

Si sa aveti cu toatele o zi SUPER !

Briana, BB 19s+ si frumoasa de acasa

Mergi la inceput

Katink, esti o dragutza si burtica ta este maricica, se vede ca ascunzi ceva acolo...
Pantalonii tai sunt speciali pentru gravidutze??

Anis, eu cred ca am visat bebelusul meu de cel putin 5 ori pana acum, nascusem si nu stiam daca-i fata sau baiat si cautam in pampers sa vad ce ascunde... in toate visele era fetitza... cand blonda cu ochi albastri ca mine, cand bruneta cu ochi caprui ca ta-su!!!

Cin, no problem!!! Ai timp sa recuperzi... si nu te compara cu fetele care-s inalte , tu esti mignona, ca o papusica!!

Pup,

Irina si bebe 19 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Multumesc

Si eu pana pe la 18 sapt am stagnat la 51 de kg, acuma am sarit direct la 53kg (deci +4kg pana acuma) si imi faceam si eu pb. ca sunt prea putine...
Adevarul ca vineri m-a durut burta si se vede parca imediat cum a crescut, adica cum ma doare, cum apare si marirea burticii... sau poate am eu impresia

Oricum pozele i-am zis sa mi le faca mai de jos asa sa par si eu mai inalta si vad ca am iesit si mai lata , dar voi stiti ca am numai 1.58

Numai bine,
Katink cu dulcineea mea 20sapt. + 6zile

http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalina_secrieru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata!

Felicitari Cin pentru baietel!
Katink esti o graviduta tare draguta.

Hai ca am reusit sa pun si poza cea mai interesanta a lui bb.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/album?.dir=/f5c1&.src=ph

Cat priveste burtica mea, o sa o pun si pe aceea, da' nu stiu cand.

Pupici la burtici.

Andy si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cin sa iti traiasca baietelul. Se pare ca nu sunt singura. Si noua la 13 saptamani dr Iosup a zis ca este fetita ca la 22 sapt dr Pop sa ne spuna ca este baietel. Dar nu conteaza sanatos sa fie si la termen.
Ir-urile tare uterine sunt bune cea mai importanta acuma este artera ombilicala pe unde se alimenteaza bebe. Dar valorile IR-urilor sunt importante la 30-32 de saptamani. Spun ca Ir-urile sunt bune ptr ca bebe are greutatea buna ptr varsta lui gestationala.

Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Andy, deci asa arata "dovada"??

Anis, trecem mai departe???

Pupici,

Irina si bebe 19 sapt.

Mergi la inceput