Cu dragoste,din IASI.......(12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinutza spune:

Da, vor sa strice si strandurile... (cica e obligatia celor de la Iulius Grup sa le refaca in alta parte - cum au facut si cantina din Tudor)
Nu prea imi place ideea unui complex de magazine langa Palat, Palatul e facut parca sa troneze el acolo, nu un complex ultramodern... din pacate nu-i cum ne place noua, e cum place buzunarelor unora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Draga Stefana,
Te asteptam mai des pe la noi,pentru ca aici e locul de intilnirile a tuturor iesenilor nu numai al mamicilor!

SA-TI TRAIASCA FINUTUL !
Sa fie sanatos,mincacios,voios si sa aduca numai bucurii parintilor lui!

Locatii pentru botez nu prea stiu ,dar sigur te ajuta fetele.

Pentru botez trebuie sa cumperi:
Hainutze de la chilotel si maieuas pina la hainutza groasa de iarna si papucei,bininteles in functie de posibilitati.Iti recomand Sirajul unde poti gasi-dar trebui sa te invirti cam mult- si hainute de buna calitate,pe linga cele mai ieftine,dar nu grozave.
Poti cumpara si o paturica,prosp de baie-iti foloseste dupa scaldusca,un pachet mic de pampers din care sa folosesti dupa botez si dupa scaldusca.
Pentru biserica iti trebuie luminare,sapun si prosop pentru preot,crijma - materialul in care il aseaza preotul dupa botez,de obicei metraj din care se poate face un cearsaf de pat pentru copil si panglicutele(nu mai stiu acum cum se numesc)care se gasesc la set,in oras.
Sper sa imi amintesc mai multe!

CristinaDumbo Jumbo si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Saluti fetelor!!M-a luat gripaaa si ma simt naspa rau!!Ieri am picat cu brio examenul la scoala de soferi la strada..asa ca mai am de asteptat vreo luna- doua pina sa devin soferita!!
Stefana, eu am facut botezul lui Alex in august 2003 la "Rodica"un restaurant micut ,in Bucium,dupa "3 Sarmale"am avut 45 de pers dar am avut si mese afara pe terasa.In interior cam 30 de pers intra leger,eu am fost f multumita ,tacimul ieftin fata de alte localuri(eu am dus doar bautura si prajiturile!!Un alt loc unde poti incerca este la Ciric pe linga Ciuperca sint tot felul de locuri de inchiriat!!
Pupici tuturor!!
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu am intrat ca-mi este dor de Iasi si de Ciric....
Pupici si sanatate.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Paula,nu faci o vizita si pe la Iasi cind vine caldura;ce zici de un gratar si berica la Ciric?
CristinaDumbo Jumbo si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

apropo de ciric eu am nunta acolo la vila renel
stefana poti incerca si acolo pt ca astia au o sala mare de nunti si in aceeasi curte au o vila foarte frumoasa cu semineu masa biliard sus au camere numa binedar nu au ospatari deci mancarea tre s-o duceti voi sau va puteti duce cu bucatari si iesiti mult mai ieftin si macar stiti ce mancatinu???
eu asa am procedat pt nunta mea care va fi in septembrie in primul rand pt ca nu am mai gasit locuri pe la un restaurant bun si in al doilea rand pt ca ies si mai ieftin
du-te acolo sa vezi si o sa-ti placa cu siguranta
pupici si astept sa-mi zici ce ai facut
pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by acvi

Saluti fetelor!!M-a luat gripaaa si ma simt naspa rau!!Ieri am picat cu brio examenul la scoala de soferi la strada..asa ca mai am de asteptat vreo luna- doua pina sa devin soferita!!

Imi pare rau, stiu ce inseamna si eu am picat primele doua dati cu Ivanov si cu Simionescu, dar am luat a treia oara, cand am dat tot cu Ivanov.
tu de ce ai picat? cu cine ai dat si ce traseul ai avut?
iti doresc sanatate!

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

e adevarat ca in Iasi e epidemie de gripa si viroza?

eu sunt cam speriata - m-a abordat o mama cu o fetita de 2,5 luni, in parc, sa ma intrebe cum sa o imbrace, ca maica-sa o imbraca prea gros; printre altele mi-a zis ca a stat cu fata in casa 2 saptamani, in carantina, ca a facut rubeola la botez - ca au fost botezati mai multi copii o data...
n-am stiut cum sa plec mai repede; oricum ma deranjeaza cand cineva imi trateaza copilul ca pe un obiect expus, pe care poate sa-l atinga oricine...

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family and MY SON – poze noi cu …NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

acvi draga, nu-i bai ca ai picat. mai bine a doua oara, da soferita a-ntaia, decat din prima da soferita ioc! ca eu am luat carnetul prin 98 si nu am condus niciodata. acum nici nu mai stiu unde e volanul. tot astept o masina pe masura mea. dar daca e de mers la campulung, de exemplu, - a propos, sper ca ne mai intalnim in iasi pana in august, nu? - ne bazam pe tine.

ce ne facem fetelor cu vremea asta!? eu vreau la plimbare!!!

OANA SI STEFAN-VLADIMIR (11 martie, 2003)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Lasa, brei, dar chiar vroiai sa iei carnet din prima?? Uita-te la mine, 3 din 3, primele doua dati cu Ivanov, din care prima data am luat oglinda unei masini parcate pe dreapta, parca special pusa acolo nu aveam nici douaj` de metri de la plecare, a doua oara am luat bordura la sosire, a treia oara eram gravida cu ilinca, am dat cu ala brunet cu chelie, cre`ca i s-a facut mila de mine, sa nu nasc pe acolo... Iti tin pumnii ptr data viitoare!! Pupici!

quote:
Originally posted by acvi

Stefana, eu am facut botezul lui Alex in august 2003 la "Rodica"un restaurant micut ,in Bucium,dupa "3 Sarmale"am avut 45 de pers dar am avut si mese afara pe terasa.In interior cam 30 de pers intra leger,eu am fost f multumita ,tacimul ieftin fata de alte localuri(eu am dus doar bautura si prajiturile!!Un alt loc unde poti incerca este la Ciric pe linga Ciuperca sint tot felul de locuri de inchiriat!!
Pupici tuturor!!
Gabi

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Lenevia este mama filosofiei - Thomas Hobbes

Mergi la inceput